ma zaujem ?
ma zaujem ?
Zdravim,
chcem sa opytat,
bohuzial nemam velke skusenosti s dievcatami, ani nic podobne, no poznam sa s jednou kamaratkou sice to bola skor znama, ale boli sme spolu na grilovacke a tam sme sem tam na seba pozreli, nevenoval som jej velku pozornost, ale vzdy ked sme sa na seba pozreli, tak sa usmiala.
Je mozne ze by mala zaujem?
Rozmyslam, ci by som ju nemal zavolat na kavu pripadne ine posedenie, no je mozne ze ci by mala zaujem ?
vdaka.
Sem tam si piseme aj na FB a mame o com kecat a tak len naozaj malo by to nejaku sancu ?
Nemam ju problem zavolat vonku, len ked som sa raz o to pokusil, tak mala nieco a nemohla cize neviem teraz.
chcem sa opytat,
bohuzial nemam velke skusenosti s dievcatami, ani nic podobne, no poznam sa s jednou kamaratkou sice to bola skor znama, ale boli sme spolu na grilovacke a tam sme sem tam na seba pozreli, nevenoval som jej velku pozornost, ale vzdy ked sme sa na seba pozreli, tak sa usmiala.
Je mozne ze by mala zaujem?
Rozmyslam, ci by som ju nemal zavolat na kavu pripadne ine posedenie, no je mozne ze ci by mala zaujem ?
vdaka.
Sem tam si piseme aj na FB a mame o com kecat a tak len naozaj malo by to nejaku sancu ?
Nemam ju problem zavolat vonku, len ked som sa raz o to pokusil, tak mala nieco a nemohla cize neviem teraz.
Re: ma zaujem ?
tak ju zavolaj a uvidis ako na tom siXwaveW napísal:Nemam ju problem zavolat vonku
Chcel som len vediet, azda tam je nejaka aspon sanca :-/
-
javatar
Hardcore addict
Ak sa usmiala tak, ze bolo vidno zuby - mal si ist za nou.
Ak iba roztiahla pery - usmiala sa pro forma alebo sa hanbi za svoj chrup.
Mas co stratit ked ju zavolas von?
Ak iba roztiahla pery - usmiala sa pro forma alebo sa hanbi za svoj chrup.
Mas co stratit ked ju zavolas von?
ked s tim nemas problem tak zavolaj ju von. Koniec koncov ved nemas co stratit 
urcite nemam co stratit, len podla toho som chcel vediet ci je sanca sa o nieco pokusat kedze som trochu takpovediac bez skusenosti a trochu hanblivy 
tak najprv pises ze nemas ziadny problem a potom ze nejaky ten problemik by tu bol ?
No jedine nabrat odvahu a pozvat ju niekam
a ako vravis sam nemas co stratit 
zavolaj ju. urcite sa spytaj, ci by chcela ist. ak v ten termin bude nieco mat, nech navrhne kedy jej to vyhovuje ... aj takto zistis ci ma zaujem. neisla by s tebou ak by nechcela.
ak mas jej cislo - lepsie je spytat sa jej cez telefon. ak jej napises na fb, tak bude mat sancu si vymysliet vyhovorku. takto nebude mat sancu cuvnut.
a ak ti to rande nahodou aj nevyjde, ziskas nejaky zazitok, sebavedomie a nabuduce to pojde o trocha lepsie.
vela stastia
ak mas jej cislo - lepsie je spytat sa jej cez telefon. ak jej napises na fb, tak bude mat sancu si vymysliet vyhovorku. takto nebude mat sancu cuvnut.
a ak ti to rande nahodou aj nevyjde, ziskas nejaky zazitok, sebavedomie a nabuduce to pojde o trocha lepsie.
vela stastia
Kľudne ju von zavolaj, ale nič si od toho nesľubuj, aby si nebol nervózny a neprirodzený.
Vravíš, že si máte o čom pokecať. Takže nejaký pokec pri káve, kofole, v parku.... by nebolo žiadne vnucovanie sa.
Naber odvahu a spýtaj sa
Hádam už čas bude mať
Len netlač na pílu.
Vravíš, že si máte o čom pokecať. Takže nejaký pokec pri káve, kofole, v parku.... by nebolo žiadne vnucovanie sa.
Naber odvahu a spýtaj sa
Že sa usmeje vždy keď na teba pozrie môže znamenať aj že jej niekto o tebe povedal nejakú vtipnú fámu. Alebo je jej na tebe niečo smiešne. Skús ju pozvať, s tým že miesto a čas navrhne ona aby sa z toho nemohla zase vykrútiť a uvidíš ako vám bude spolu na tom "rande". Správy z facebooku alebo usmiatie sa nič nenaznačuje
skús ju zavolať znovu, za to nič nedáš, a ak sa jej nebude znova dať, tak bud nemá záujem, alebo ozaj niečo má, ale za to by mohla potom navrhnúť iný termín kedy by sa jej už dalo...ale myslím, že sympatický si jej určite, ak sa na teba usmievala, a rada si s tebou píše, to vidíš už len podľa toho či píše rozsiahlejšie vety alebo len také krátke akoby zo slušnosti .. 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
beztak sa usmievala na niekoho za tebou
...
neviem teda co je to za obrovsku dilemu zavolat / nezavolat
... rozhodne zavolat ... a neriesit popredu pitchoviny, akoze ci to ma sancu, alebo nie ... vsetko sa ukaze 
neviem teda co je to za obrovsku dilemu zavolat / nezavolat
je to mozne, vsetko je mozne, aj nemozne je obcas mozne heh resp risk je zisk ..
-
cORP.
Addict
vek ? podla toho sa da usudit kvalitnejsie 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
vek je irelevantny - dievcata sa na chlapcov a naopak usmievaju od roka az do smrti a neda sa z toho urcit co si myslia - treba to zistit

hlavne ju nevolaj do kina, to je najhorsie miesto na prve rande, iba by ste vedla seba sedeli a pozerali film, zober ju von na prechadzku a kup vino, ale radšej ju o tom informuj aby sa poriadne najedla