a čo ďalej? ....

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Linnhe
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: a čo ďalej? ....

Príspevok od používateľa Linnhe »

Mám ho dosť nízke ale ani sama netuším prečo .... mám 18, obliekam sa celkom dobre teda aspoň podľa reakcie okolia a aj sa troška malujem no nie vyzívavo ... a chlapca by som asi aj brala konečne ... no je ťažké nájsť niekoho kto by mi vyhovoval (a to nenarážam na výzor) .. no skô sa musím najprv zmieriť sama so sebou a až keď sa začnem mať rada sama dovolím aj iným aby ma mali radi ale to je zložité ....
V tom by tym padom nemal byt problem. Vies co, mozno sa tym teraz zbytocne zaoberas, predsalen si zena a zeny nevedia, co chcu :) Mas momentalne take obdobie a kedze si sa zverila sem, potrebovala si sa iba niekomu zverit a odteraz to uz bude lepsie.
Myslim si, ze si zlata baba, podla toho, ako sa vyjadrujes a tak celkovo, tak hlavne sa maj rada, vaz si samu seba a uvidis, za chvilu sa nebudes trapit niecim, o com ani nevies, co to je.
A nemysli si, nie si sama v takych pocitoch ;)
nezmenená
Novice
Novice

Príspevok od používateľa nezmenená »

možno to bude v mužoch že by sa zišie len kvôli tomu si ho hľadať by bola hlúposť ... ale mám rada miesta kde je ticho, kľud nikde nikto dá sa porozmýšľať ... skátka vypnúť .... som prakticky ešte mladá a preto by som nemala mať obavy z toho keď rozmýšľam nad tým kto vlastne som ... a aj keď to tak presne neviem viem kto nie som a to je asi základ :)
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

jarda, neskatulkuj :) rozvijanie duchovna nebrani kontaktu s ludmi, naopak, prehlbuje cloveka aj jeho vztahy. a "nezmenena" zjavne nema problem ani s EQ, ani s SQ.

//autoeditácia príspevku (08 Jún 2011, 23:01)
nezmenená napísal:možno to bude v mužoch že by sa zišie len kvôli tomu si ho hľadať by bola hlúposť ... ale mám rada miesta kde je ticho, kľud nikde nikto dá sa porozmýšľať ... skátka vypnúť .... som prakticky ešte mladá a preto by som nemala mať obavy z toho keď rozmýšľam nad tým kto vlastne som ... a aj keď to tak presne neviem viem kto nie som a to je asi základ :)
ja osobne si myslim, ze by bola fakt hlupost si kvoli tomu niekoho hladat. skor by to mohlo byt naskodu. ked si rada v tichu a premyslas, vychutnavaj si tie chvile. nie kazdy dokaze byt sam so sebou. sloboda je krasna :) ides na to dobre, clovek poznava sam seba cely zivot ;)
INsomNIA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa INsomNIA »

Mierna depresia...to je nic.Ja mam take kazdy maj-jun....niekedy aj jul-august...a setsakra casto aj v januari a marci :lol: :lol:

Dost sprymov.
Ked sa citim podobne ako ty,tak si pustim hudbu alebo si pozriem zaznamy z koncertu a rozmyslam,ze kde sa vyberiem,ked ma mamka pusti :lol:
Vzdy to prejde,vzdy si toto poviem a vyckam na lepsie casy :D
Vyckaj casu ako hus klasu a pride cosi,co ti zdvihne naladu.Uvidis! :wink:
nezmenená
Novice
Novice

Príspevok od používateľa nezmenená »

Shark NX napísal:audio you creepy bastard :D Dievcina sem napise jeden prispevok a ty hned ocumujes jej FB :D

K autorke ... Neboj kazdy z nas ma obcas existencnu depku ... Ja ju zazivam hlavne pocas skuskoveho, pripadne ked vidim co sa vonku deje, ako pobehuju po ulici ludia ktorym chyba elementarna logika a myslia si ze je vsetko v poriadku.

Mne to prechadza vzdy potom co si zosumarizujem to krasne, co ma este v zivote caka, co mozem robit, co mozem zazit a podobne. Pripadne mi staci, ak o mna v meste opre oci nejaka slecna a obdari ma usmevom ... To uz do konca dna nic neriesim a tesim sa z toho ze som.
Pripadne vychadzam zo svojho sedeho stereotypu, sadam do auta a idem sa previezt niekam za Prahu. Zastavim niekde v strede nicoho a uzivam si to ticho, ten pokoj a klud naokolo.
IMG_0143[1].JPG
Proste skus nieco nove. Nehovorim ze mas teraz zahodit svoj stary zivot a zit odznova ... Ale skus si ho nejak spestrit.
Tajk to máš fajn ... ja nemávam takéto problémy proste sa nimi nezaťažujem nechápem že ma to teraz tak vzalo ... ale to s tým tichým miesto je fajn to mám otestované čerstvý vzduch, všade ticho a kľud ... človek príde na iné myšlienky a je to ... krásny obrázok mimochodom :)

//autoeditácia príspevku (09 Jún 2011, 18:20)
Linnhe napísal:
V tom by tym padom nemal byt problem. Vies co, mozno sa tym teraz zbytocne zaoberas, predsalen si zena a zeny nevedia, co chcu :) Mas momentalne take obdobie a kedze si sa zverila sem, potrebovala si sa iba niekomu zverit a odteraz to uz bude lepsie.
Myslim si, ze si zlata baba, podla toho, ako sa vyjadrujes a tak celkovo, tak hlavne sa maj rada, vaz si samu seba a uvidis, za chvilu sa nebudes trapit niecim, o com ani nevies, co to je.
A nemysli si, nie si sama v takych pocitoch ;)
Zvláštne je že keď sa to číta to znie tak ľahko a pri tom realita je o niečom inom ... ja som neni ten typ človeka čo sa nejkým spôsobom ľutuje len mám rada vo veciach jasno a neznášam keď niečomu nerozumiem alebo niečo neviem :D ... je to zvláštne ja viem :D asi som celá zvláštna ... ďakujem za radu pokúsim sa vziať si ju k srdcu :)

//autoeditácia príspevku (09 Jún 2011, 18:22)
kathleen napísal:jarda, neskatulkuj :) rozvijanie duchovna nebrani kontaktu s ludmi, naopak, prehlbuje cloveka aj jeho vztahy. a "nezmenena" zjavne nema problem ani s EQ, ani s SQ.

//autoeditácia príspevku (08 Jún 2011, 23:01)

ja osobne si myslim, ze by bola fakt hlupost si kvoli tomu niekoho hladat. skor by to mohlo byt naskodu. ked si rada v tichu a premyslas, vychutnavaj si tie chvile. nie kazdy dokaze byt sam so sebou. sloboda je krasna :) ides na to dobre, clovek poznava sam seba cely zivot ;)
to je pravda celý život ... čo je v skutočnosti dosť krátka no niekedy dosť dlhá doba :D:D ale je pravda že človek sa učí každý deň ... ja som len zvyknutá na určité veci a to aj zo strany okolia .. keď nepočítam seba :D :)
Napísať odpoveď