Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
Re: Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
cawte nenajde su tu niekto kto by mi poradil nejaky dobry fun server na cataclysm ?? dik
Nazdar. Toto je jeden český server. Nehral som moc na ňom resp. hral keď ešte nebolo tak ako malo byť.FM.SkillS napísal:cawte nenajde su tu niekto kto by mi poradil nejaky dobry fun server na cataclysm ?? dik
Kód: Vybrať všetko
http://project-nemesis.cz/cataclysm/Re: Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
no prave z toho odchadzam ale aj tak dik za info
aj to pomohlo...
ja pre zmenu hladam Cataclysm s nejakymi rozumnymi rate-mi ako 1x,2x,3x max. 4x .. nepoznate niekto nieco take? .. bolo by dobre ak by tam boli aj nejaki hraci 
hlavne nehrajte na free serveroch, nespravi vam to dobry dojem o hre a ak ste wowko nikdy nehrali, tak verte ze to vas hracsky apetit na par mesiacov, mozno rokov ukoji takze o zbytocne utratenych par desiatok eur sa bat nemusite 
-
michalturco
Amateur
No ten server je dobrý hrám to už pár dni a chcel by som sa spýtať hrá to niekto pravidelne trebalo by mi pomôcť s profesiou archelogi lebo vôbec neviem nájsť veci potrebne na to.Star_B napísal:
Nazdar. Toto je jeden český server. Nehral som moc na ňom resp. hral keď ešte nebolo tak ako malo byť.
Kód: Vybrať všetko
http://project-nemesis.cz/cataclysm/
LOW FPS 25MAN
neviete poradit mam dost dobre pc, v dalarane 50fps, (vsync on) v 25man - nehratelnych 10fps, vsetky settings na low aj rozlisenie a fps stale nizke.
addony zaberaju 10MB dokopy.
neviete poradit mam dost dobre pc, v dalarane 50fps, (vsync on) v 25man - nehratelnych 10fps, vsetky settings na low aj rozlisenie a fps stale nizke.
addony zaberaju 10MB dokopy.
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
dalaran bol celkovo dost blbo urobeny a sekalo a lagovalo to tam kazdemu...
ja vravim ze to serie v raidoch nie v dala...SchYzo napísal:dalaran bol celkovo dost blbo urobeny a sekalo a lagovalo to tam kazdemu...
-
Hotwire
Addict
ah sorry uz to vidim
tak asi to nestiha tvoja graficka karta alebo co
jaj ty si iny expert ...SchYzo napísal:ah sorry uz to vidimtak asi to nestiha tvoja graficka karta alebo co
-
Hotwire
Addict
no a jak ti dpc mame poradit ked si ani nenapisal ake mas pc...."mam dost dobre pc" ma taku vypovednu hodnotu ze podme je*at 
hey chcel by som sa spýtať že či sa dá urobiť nejako server aby sa zaň nemuselo platiť ... skúšal som cez private ale tam sa pripojím iba ja
...
som to robil ... ale videl som že niektorí mali na private serveri aj ludí ... tak sa chcem opýtať že či sa to dá
//autoeditácia príspevku (11 Jún 2011, 14:13)
tu je to že sú na private serveri .... ale mne to nejde
som to robil ... ale videl som že niektorí mali na private serveri aj ludí ... tak sa chcem opýtať že či sa to dá
//autoeditácia príspevku (11 Jún 2011, 14:13)
tu je to že sú na private serveri .... ale mne to nejde
Dá sa to, ale ak chceš aby sa aj ostatný na tvoj server pripojili pomocou Realmlistu, tak potrebuješ Verejnú IP, alebo ak nemáš Verejnú IP, tak jedine cez Hamachi.
aha takže tam stačí dať iba IP hamachi a možu hrať ? 
//autoeditácia príspevku (11 Jún 2011, 18:14)
podte na server ... hamachi
meno: craftujwow
heslo: wow
potrebujem vedieť či to ide...ale ked prídete na hamachi sieť tam my napíšeťe aké chceťe mať meno a heslo ...
... a ked nebudem na PC tak inokedy 
//autoeditácia príspevku (11 Jún 2011, 18:14)
podte na server ... hamachi
meno: craftujwow
heslo: wow
potrebujem vedieť či to ide...ale ked prídete na hamachi sieť tam my napíšeťe aké chceťe mať meno a heslo ...
Ďalej musíš vytvoriť nejaký ACC, na ktorom bude niekto hrávať. Alebo vytvoriť stránku, cez ktorú sa budú ľudia registrovať.
//: Edit Jáj sorry, poslednú vetu som si nevšimol.
//: Edit Jáj sorry, poslednú vetu som si nevšimol.
hmm ... som videl podla videa že tam zmenil realmlist na tom private ... ale nwim či to ide lebo nik sa neprihlasil na hamaci 
//autoeditácia príspevku (12 Jún 2011, 10:47)
podla tohoto som to robil
//autoeditácia príspevku (12 Jún 2011, 11:58)
prečo to STALE NEJDEEEE OMG tuto my nikdo neporadí ... chcelo by to nejakého anglického majstra omg ... ani jeden slovak ani čech sa nenájde ktorý by to vedel
//autoeditácia príspevku (12 Jún 2011, 10:47)
podla tohoto som to robil
//autoeditácia príspevku (12 Jún 2011, 11:58)
prečo to STALE NEJDEEEE OMG tuto my nikdo neporadí ... chcelo by to nejakého anglického majstra omg ... ani jeden slovak ani čech sa nenájde ktorý by to vedel
-
michalturco
Amateur
neviete preco na tom serveri cataclisma na projectnemesis nejdu tie nove postavi ?
ty by si sa mal radšej slovenčinu doučiť a nie cataclismi ako podľa teba hrať.michalturco napísal:neviete preco na tom serveri cataclisma na projectnemesis nejdu tie nove postavi ?
Chcel by som sa spytat ako sa meni farba T11 setu na cataclysme pre maga?
Videl som na wowheade 3 farby: cervena, modra a fialova.Ale ja mam stale len cervenu ....pls poradte
Videl som na wowheade 3 farby: cervena, modra a fialova.Ale ja mam stale len cervenu ....pls poradte