Forza 4
Re: Forza 4
to je sice pekne ze si to vedia oni predstavit ale ako mam drzat hentak ruky pri dvojhodinovom zavode 
ktorý kretén by dával do kinect módu 2 hodinový závod? 
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
I tak to je podla mna sprostosť hrať takéto hry s Kinectom . Mne sa to vôbec k sebe nehodí .
Volant alebo gamepad to to neprekona .
Volant alebo gamepad to to neprekona .
a kto písal že to prekoná volant/gamepad.
kinect je párty vec tak ako lips, guitar hero a iné.
teraz sme si kúpili mikrofóny a máme def jam rapstar, včera sme to hrali 4 hodiny s kamošmi a môžem povedať že tak sme sa nezabavili už pekne dlho žiadny gamepad ani žiadne cod ani žiadna online hra sa nato nechytá. nikdy vám ten gamepad/voland/online hranie, nenahradí splitscreen s kamošmi , keď pritom môžte pokecať o živote. Ale to nemôže pochopiť nikto kto to nezažil.
ako vidím, veľa ľuďom uniká to že ten Kinect je naozaj vec na párty hry a nie ovládač pre cod / online hranie forzy
kinect je párty vec tak ako lips, guitar hero a iné.
teraz sme si kúpili mikrofóny a máme def jam rapstar, včera sme to hrali 4 hodiny s kamošmi a môžem povedať že tak sme sa nezabavili už pekne dlho žiadny gamepad ani žiadne cod ani žiadna online hra sa nato nechytá. nikdy vám ten gamepad/voland/online hranie, nenahradí splitscreen s kamošmi , keď pritom môžte pokecať o živote. Ale to nemôže pochopiť nikto kto to nezažil.
ako vidím, veľa ľuďom uniká to že ten Kinect je naozaj vec na párty hry a nie ovládač pre cod / online hranie forzy
Ved si series do huby. Tu nikto nepise, ze Kinect je blbost sam o sebe, ale iba to, ze sa na auta vobec nehodi. Kinect je skvela vec na hry, kde sa vyuzije cele telo pri aktivnom pohybe a nie tam, kde treba iba sediet a strnulo drzat ruky pred sebou. A poslednou vetou si vlastne potvrdil to, co som pisal na predchadzajucej strane - kinect sa na forzu nehodi a tlacia ho tam nasilu.
ja som chcel dopisat dodatok k mojmu postu :
neviem kto si tu cim serie do huby...Filipito napísal:keď Kinect zlacnie tak si ho kúpim hlavne kvôli tejto hrea samozrejme aj kvôli tým ostatným, ale jazdiť s natiahnutými rukami musí byť sranda a hlavne keď to budeme hrať viacerý v split screene
No podla mna tu.Filipito napísal:ako vidím, veľa ľuďom uniká to že ten Kinect je naozaj vec na párty hry a nie ovládač pre cod / online hranie forzy
online neni splt screen 
-
lekoklatik
VIP
Uvidí sa čo z toho tam skutočne uvidíte.
-
uplink
VIP
Grafika, fyzika, modely a jazdný model áut 10/10 z obrázkov a videa, prostredie, dráha, decals, foliage 0/10, rok 1995 
To je tak keď nezvýši výpočtová sila na okolie

To je tak keď nezvýši výpočtová sila na okolie
-
DeJF
Addict
Uplink a ty hráš závodne hry kvoli prostrediu ?
//Nie nehrám,keďže ja pri hrách neejakulujem tak mne je jedno do čoho strieľam
//Nie nehrám,keďže ja pri hrách neejakulujem tak mne je jedno do čoho strieľam
-
uplink
VIP
DeJF - a Ty hráš FPS kvôli modelom postavičiek?
Ak Ti mám pravdu povedať, tak aj áno. Napr. taký Sins Creed Brotherhood mávam dvojnásobnú ejakuláciu počas 4 hodinovej session z prostredia z grafiky
Ale teraz k téme. Hnevá ma že obetúvavajú všetko na úkor modelov áut. Je to hrozne škaredé keď Ti fotorealistický voz behá po 2 polygónovej trati, obrazne povedané. Aspoň mňa to jeduje, neviem ako ostatných...
Ak Ti mám pravdu povedať, tak aj áno. Napr. taký Sins Creed Brotherhood mávam dvojnásobnú ejakuláciu počas 4 hodinovej session z prostredia z grafiky
Ale teraz k téme. Hnevá ma že obetúvavajú všetko na úkor modelov áut. Je to hrozne škaredé keď Ti fotorealistický voz behá po 2 polygónovej trati, obrazne povedané. Aspoň mňa to jeduje, neviem ako ostatných...
pokiaľ to bude minimálne taká pecka ako trojka + kinect powered, tak mi to je u riti. Postavíme sa s kamošmi pred tv a davaj s rukami hýbať, teším sa nato ako malé decko 
len dufam ze to nebudu odkladat ako gt5 tesim sa na to!!

toto by mohlo zosadit z tronu gt5
toto by mohlo zosadit z tronu gt5
ver tomu že tak ako gt 5 sa to odkladať určite nebude 
-
DeJF
Addict
E3 2011 trailer
pekna supa uz nech je vonku