Stavkovanie

O športe...

Chodite tipovat?

Ano
562
57%
Nie
426
43%

Celkom hlasov: 988

whini
Amateur
Amateur

Re: Stavkovanie

Príspevok od používateľa whini »

empatik..ja som o takých ani nepísal, tie čo majú za 0.60€, 15 zápasov a sú natipované podľa kurzu. To sa ani neoplatí podávať nie to ešte sa s nimi chváliť. Dobre inak, že si sa ozval práve ty, bo tebe tu dosť vyčítali zverejňovanie svojich tiketov, keď ti pritom väčsina ušla cez jeden zápas. Nech sa teda zverejňujú len výherné tikety a ostatné bude o téme tipovanie, ako písal Sagittarius vo svojom príklade s ktorým súhlasím a vo svojom prvom príspevku som na niečo také narážal, že o tom je toto fórum si myslím. Podeliť sa o názor, tip, podebatovať. Ozval som sa hlavne preto, pretože niektorí sa tu vyjadrovali, že to tu vyzerá ako na pokeci. Pritom som si nevšimol, že by tu niekto hladal babu čo by si chcela zarobiť rýchle prachy a pod.

Svojim príspevkom som chcel povedať, len toľko, že mi to príde ako by správcovia chceli vytvoriť nie fórum o stavkovaní, ale také prostredie, kde sa bude mať právo vyjadriť len ten kvázy " profi tipér" a ostatní nech nespamujú a neotravujú.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

Empatik napísal:Whini : Vo všetkom s Tebou súhlasím , ale jedna vec tu je . Je pekné , že sem ľudia hodia tiket za 50 centov , ale to , že je tam 16 zápasov a čudujú sa , že im pár ušlo , to tu prekáža .

Na dnes by takéto niečo nebolo zlé -

TIKET č. 1 - http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... DOTx59I%3D

TIKET č. 2 - http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... WKJYfIU%3D

TIKET č. 3 - http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... KmtCIQE%3D

tie tikety vyzeraju zaujimavo, hlavne ten druhy. V prvom neviem ako sledujes druhu svedsku ligu a v tretom - podavat na brazilsku ligu je riziko, nieto este na brazilsky pohar :psssst:
Empatik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Empatik »

Ja som dnes podal toto . Nie často sa stáva , že podám za tak malú sumu ..

http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... rpQ9Qzs%3D
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

Empatik akoze nic v zlom ale presne taketo tikety su presne tie,kvoli ktorym bolo forum zamknute.kilo patsto zapasov a prakricky nulova sanca na vyhru
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

Ohľadom príspevkov... Tikety s nízkym vkladom mi nevadia ani len náhodou. Nezmyselné tikety na mix kadejakých šialených líg mi vadia. Pochopím keď niekto dáva pravidelne jednu s týchto líg lebo ju sleduje. Napríklad známy tipuje 2.ruskú fut. ligu a vie čo staviť... ale vážne dať kombináciu 3 švédskej, 2 fínskej, brazílskej a ešte nejaký paraguaj k tomu mi príde viac ako lotéria.

A je vtipné že po týždni locknutého topicu sú tu 3 pravidlá ktoré sú na strane 223 čo si ich asi neprečíta každý aj keď je v prvom príspevku odkaz... A k pravidlám:

1, čo je zlé na tom diskutovať o tom že čo dnes niekto potencionálne zvažuje tipnúť? Máme diskutovať o tom čo sme podali pred týždňom? To už asi nebude zaujímať nikoho.... Ja sem síce tikety nedávam, lebo podávam len zriedka a zvyčajne Live ale mňa celkom zaujíma pozrieť si čo ľudia chcú tipnúť ak k tomu spravia pokec prečo.

2, Tikety s nízkou stávkou sú podľa mňa ok. Tikety s veľa zápasmi nemusia byť bezhlavé, je to veľké riziko ale sú ľudia čo tak vedia vyhrávať. Už vyššie spomínaný známy dáva na 2.ruskú ligu na tiket v priemere 6 zápasov a vkladá 3-4 eurá s dobrou výhernou štatistikou. Čo ak príde niekto kto sa vyzná a budete mu mazať príspevku kôli "nezmyselným" tiketom. Ako budeš vedieť čo je nezmyselné keď sám sa nevyznáš do tých tipov?

3, Súhlasím, to platí ale pre celé fórum nie?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Rubiki:

1. Diskutovat o tipoch ano, ale nie to co predvadzal dzuri a tusim aj 17 v teme o par stran dozadu, kde bola 2x denne otazka, ake su tipy na dnes, co ma podat a co hovorime na jeho tiket. Pokial nema vlastnu hlavu a nevie co chce podat, teda nema vybraty ani jeden zapas, tak nech skusi radsej Loto.

2. Tikety s nizkou stavkou su OK, ale za predpokladu, ze su aspon vyherne. Ale aby sem niekto daval tiket za 1 euro, pricom vyhral 6 eur, tak to je uz sila. Nech sa radsej chvali kamaratom pri pive, v skole alebo na Facebooku, urcite nie tu na fore. Ak vyhra za euro nejakych 100 eur, tak kludne, urcite to bude zaujimavy a podla mna statny tiket. Niekto to si nevie vybrat tip z anglickej ci spanielskej futbalovej ligy a ide sa to pytat, kto ako stoji v tabulke a ci sa to oplati podat, tak pochybujem, ze bude sledovat tretiu brazilsky ligu, japonsky pohar alebo OHL v hokeji.
Empatik
Medium Star
Medium Star

Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Ja zas nemám rád, keď niekto radí zápas a hodí ho na e-tiket a dá tam veľký vklad ako ty.
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

empatik tie tikety aj podavas? Lebo vidim ze je ze teba riadny gambler( v tom zlom slovazmysle) hadzat 50-100€ na tiekty ktore nevychadzaju, bud si fakt blbbec, alebo mas zazobanych rodicov, ked ti neni luto takto prichadzat o peniaze
Empatik
Medium Star
Medium Star

Niektorí sú tu pekne zakomplexovaní ako vidím . Len hustia , hustia a neberú ohľad na človeka .
Aký máš problém s e-tiketom ? Vklad je podľa stupnice , čiže je to 90 euro , to znamená 9 / 10 tomu dáva dotyčný šancu .E - tiket je to kvôli tomu , že ja to osobne nepodám , iba poradím , ak by chcel niekto inšpiráciu na zápas .
PAuLi3 - podal som nejaké štyri z týchto ( dokopy 50 € ) ... tieto posledné , čo som sem pridával sú e - tikety pre inšpiráciu .
Zas ma niekto nepochopil a ide mi dávať K - ? :-)
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Tak napíš napr.

Valladolid - Elche 1 @ 2,00 @ Fortuna 9/10 (najlepšie aj s obkecom).
Plasmon
Darca
Darca

Nikto tu nehustí. :wink: Ja len neznášam takých ľudí čo virtuálne napíšu veľké sumy a v skutočnosti to nepodajú ani za 10 eur. Keď len radíš tak nič, ale dá sa len napísať 9/10. Sorry za pripomienky :)
Empatik
Medium Star
Medium Star

V pohode , môžem to aj tak spraviť . Predsa nie každý podáva cez fortunu . Nie , že by som radil , ale pokúsim sa len inšpirovať . Ľudia to nemusia vložiť za veľký vklad , ale kurz na tom zápase sa od rána dosť znížil a keďže sú na domácej ploche a mali by to vyhrať , aby to mali ľahké už od začiatku .

//autoeditácia príspevku (10 Jún 2011, 13:44)
btw - tak nakoniec to vyšlo .. ale ja sa hrám na odborníka . Ďakujem za tú K- ;-)
Plasmon
Darca
Darca

Má niekto účet v stávkovej www.gamebookers.com ??? Mal by som pár otázok. :)
Sagittarius
Guru
Guru

Mám, aj keď ten bonus nebol nakoniec taký ako som myslel. A nedarilo sa mi tam, takže som len zatiaľ vkladal (raz), ale nevyberal. :)
Plasmon
Darca
Darca

Ja som tam vložil včera 30 eur a tiež som si myslel, že bonus dostanem hneď.
Tu je info o bonuse: http://www.7bet.sk/recenzia-gamebookers#1
To znamená, že musím dokopy 180 eur vložiť na stávky s minimálnym kurzom 2 (dúfam, že môže byť aj kombi) bez ohľadu na výhry?
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PhYs0c »

Sagittarius
Guru
Guru

Plasmon: Myslím, že by malo stačiť 120 €, lebo bonus je len do výšky 20 € (aspoň bol), čiže neviem, či 6x bonus alebo 6x vklad. A treba si vždy pozrieť podmienky bonusu na stránke stávkovej kancelárie, lebo na takých stránkach ako 7bet bývajú niekedy informácie o bonusoch aj 2 roky staré, ale tiež som to pochopil tak, že bonus dostanem hneď. A treba dať Cashier -> Bonuses -> Active bonuses a tam máš zobrazené, koľko percent máš prestávkovaných a do kedy to musíš prestávkovať (90 dní).
nemamstastie
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa nemamstastie »

Empatik
Medium Star
Medium Star

Nemáš šťastie