Clovek-bestia bez citu?
Re: Clovek-bestia bez citu?
veru v tomto musim suhlasit, tie zabijacky v nejakej hornej dolnej maju od efektivity a ucelnosti velmi daleko, sice som sa neucastnil ziadnej zatial, no kamarat ich pochodil uz dost a pistol teda nie je samozrejmostou
jaj, tak pardon, moj dedo bol tiez z hornej dolnej a pistol bola vzdy samozrejmost. Tak ale stredoslovaci, to sa nemoze s vychodniarmi rovnat, my sme cirhotici oni su psychotici 
Možno tú hlavu potreboval do polievky alebo tak
......
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
... ale hlavne, ze neprisli k ujme zvieratká ! 
Pozrite si:
Michal Kolesár na ČT.
(je tam aj "druhý" diel v bočnom panely, z roku 2011).
Michal Kolesár na ČT.
(je tam aj "druhý" diel v bočnom panely, z roku 2011).
hnusne zabery hugo
http://opdogfight.blogspot.com/
http://opdogfight.blogspot.com/
hughito,
toto je ten pseudohumanizmus v praxi, o ktorom sa hovorilo v inej téme....
Keď tak strašne chce niečo si nechať vysvetliť ako "človek človeku", ja by som mu rád veľmi podobným spôsobom (ako človek človeku) vysvetlil, že kradnúť sa nemá.... Ale na každú sviňu sa už kdesi varí voda
.....
toto je ten pseudohumanizmus v praxi, o ktorom sa hovorilo v inej téme....
Keď tak strašne chce niečo si nechať vysvetliť ako "človek človeku", ja by som mu rád veľmi podobným spôsobom (ako človek človeku) vysvetlil, že kradnúť sa nemá.... Ale na každú sviňu sa už kdesi varí voda
No som zvedavý, ako by si mu to vysvetlil..
hughito,
tak, že už by v živote nielen nič neukradol, ale ani na krádež nepomyslel.... Ale trochu Ťa upokojím, napr. v Saudskej Arábii za krádeže sekajú paprče, ja mám iné metódy, ale zrejme by som jeho telo zrejme nechal v jednom fungujúcom celku
....
tak, že už by v živote nielen nič neukradol, ale ani na krádež nepomyslel.... Ale trochu Ťa upokojím, napr. v Saudskej Arábii za krádeže sekajú paprče, ja mám iné metódy, ale zrejme by som jeho telo zrejme nechal v jednom fungujúcom celku
Ó, aké hrdinské..
On sa jasne vyjadril, aby mu to niekto vysvetlil, resp. odôvodnil slovne, nie násilne.
On sa jasne vyjadril, aby mu to niekto vysvetlil, resp. odôvodnil slovne, nie násilne.
Kto hovorí o násilí??? Ja hovorím o vysvetlení.... pokiaľ si niekto neuvedomuje, že kradnúť je zlé (to sa týka aj toho autíčkara z druhej témy, len ten sa dobrovoľne nepriznal a nevyrába na seba dôkazy ako tento pošuk....), tak je zjavne asociál.... Do istej miery je spoločensky tolerovateľné obísť niektoré zákony, keď ide o bezprostrednú záchranu ľudského života, ale povyšovať hospodársku hydinu na túto úroveň je scestné.... Hospodárska hydina je trhovou komoditou (tovarom) ako každá iná potravina (komouši to neradi počúvajú, ale de facto to tak je).... A nejaké jej údajné utrpenie či uvedomenie si podmienok vlastnej existencie zrejme vysoko prevyšuje kapacitné možnosti slepačieho mozgu.... Keby to už zoberieme do extrému, tak ten čurák je vlastne sám sadista, nakoľko je vegán a rastliny ako je známe na poškodenie reagujú zmenou elektrického vyžarovania (že by cítili bolesť???).... A tým, že rastliny konzumuje, tak narušuje prírodnú stabilitu (trébars semiačka pšenice majú vyklíčiť a nie pomlieť sa na múku) a vraždí rastlinky (tým, že ich skonzumuje ukončí ich životnú púť) a teda by sa mal ísť obesiť, alebo nežrať nič, až pokiaľ by neumrel.... Takže toto bola tak zľahka nadsadená jeho logika, akurát pretočená priamo naňho....
On hovorí, že to utrpenie nie je nutné. Pokiaľ si myslíš, že slepačí mozog necíti bolesť a nerozozná stav A (tam) a stav B (vonku), tak to si na omyle. Ak však berieš živého tvora ako komoditu, tak potom nie je o čom. Kedysi sa ako komodita brali ľudia, aký je v tom vlastne rozdiel ?
Čo sa týka rastlín a ich reagovania na vonkajšie podnety - to je predmetom výskumu, ale každopádne sa nedá porovnať živočích s rastlinou, čo sa týka vnemu bolesti. To je blbosť ako lampa, ale tak pekné, že si sa k tomu uchýlil. Pekná taktika - postaviť vegána na rovnakú úroveň ako nás, všežravcov, preto, lebo rozomelie semiačko na múku.
Nemáš nejaký komplex z tých komoušov ? Ako vidím na tomto fóre, niekto má všade Žida, ty komunistu.komouši to neradi počúvajú
Čo sa týka rastlín a ich reagovania na vonkajšie podnety - to je predmetom výskumu, ale každopádne sa nedá porovnať živočích s rastlinou, čo sa týka vnemu bolesti. To je blbosť ako lampa, ale tak pekné, že si sa k tomu uchýlil. Pekná taktika - postaviť vegána na rovnakú úroveň ako nás, všežravcov, preto, lebo rozomelie semiačko na múku.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
hughito ... rozdiel v tom neni a pospravnosti by sa niektori ludia este dnes mali brat ako komodita
... vela veci by to zjednodusilo 
Aj teba teda možno brať ako komoditu ?
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
nie, ja som ekonomicky produktivny, sporiadane zijuci obcan bez akejkolvek historie a vyhliadok do buducnosti, co sa kriminality tyka 
Takže kto nie je ekonomicky produktívny, by sa mal stať komoditou ?
A ešte stále by ma zaujímalo, ako by mu to Pinhead vysvetlil, keďže násilím vraj nie (aj keď som v jeho prvotnom príspevku isté implicitné narážky na násilie videl).
A ešte stále by ma zaujímalo, ako by mu to Pinhead vysvetlil, keďže násilím vraj nie (aj keď som v jeho prvotnom príspevku isté implicitné narážky na násilie videl).
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
nie ... ten kto clovekom nieje, ale za jedneho sa vydava ... typicky rozni vyuzivacni prizivnici, ktori svojim konanim (resp. nekonanim) brzdia dnesnu spolocnost

Heh, a čo by si s nimi robil ? Dal do otroctva ?
Inak, keď tak rozmýšľam, tak takéto otroctvo funguje aj dnes, tuším v ČR boli také prípady, keď rôznych prisťahovalcov z východnej Európy zneužívali v podstate ako otrokov.
http://gnosis9.net/view.php?cisloclanku=2010110004
A vo svete takéto praktiky fungujú bežne, možno by si sa mal presťahovať.
http://www.realita.tv/cs/taxonomy_menu/5/61/106
Inak, keď tak rozmýšľam, tak takéto otroctvo funguje aj dnes, tuším v ČR boli také prípady, keď rôznych prisťahovalcov z východnej Európy zneužívali v podstate ako otrokov.
A vo svete takéto praktiky fungujú bežne, možno by si sa mal presťahovať.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
nutene prace vaznov, nutene prace nezamestnanych a najnutenejsie prace neprisposobivich
...
gulagy by to byt nemuseli, ale prizivne formy zivota nemaju vo vyspelej spolocnosti miesto
gulagy by to byt nemuseli, ale prizivne formy zivota nemaju vo vyspelej spolocnosti miesto