katedra bezpecnosti a produkcie kvality produkcie

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Son-Goku
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

katedra bezpecnosti a produkcie kvality produkcie

Príspevok od používateľa Son-Goku »

ahojte v kosiciach maju toto http://www.sjf.tuke.sk/kbakp/index.htm v hlavnom meste neviete ci to nejaka VS ma?takisto sa tam nachadza sukromna skola bezpecnostneho manazmentu ci sa aj taketo nieco podobne v blave nenajde?

//autoeditácia príspevku (10 Jún 2011, 12:35)
bump
lekoklatik
VIP
VIP

Re: katedra bezpecnosti a produkcie kvality produkcie

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Son-Goku
Darca
Darca

hej je to viacmenej podobny odbor ale chcel som pocut ci je to porovnatelne od tych co to studuju alebo aspon poculi.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

chces nieco vediet? tak pozorne citaj tento moj post. VSBM ke je najhorsia skola na SR. pred celym slovenskom sa vravi ze je to jedna z najtazsich STREDNYCH skol na slovensku. snad si pochopil tu ironiu a humor v tom. Skola VSBM kazi neuveritelnym sposobom uroven skutocnej skoly BM v ziline a ostrave !!!!! :!: :!: :!: :!: Ja som v ziline a kopec ludi sa z nas smeje lebo v KE to tam spravi kazdy kkt, ... nikto ich nema rad, uroven ZIADNA, opakujem ZIADNA a ked vyjdes z tej skoly tak bezny gymnazista je mudrejsi ako ING z KE .... pfuj na taku skolu !!!!! :evil:

toto co si tu postol ty je akurat odnoz dalsia .... ble ble ble

vsetci realni bezpecaci schytavaju pecky od kazdeho, prave kvoli vysnivanym kosiciam,...FUJ !!!!!!!!!!!!!
Son-Goku
Darca
Darca

mozes dat odkaz na tvoju skolu?vsbm zilina mi googel nenasiel tak to ma iny nazov.
Penguin
Star
Star

Príspevok od používateľa Penguin »

http://fsi.uniza.sk
Katedra b.m. :smt006
Son-Goku
Darca
Darca

Penguin napísal:http://fsi.uniza.sk
Katedra b.m. :smt006
podobne co postol leko http://www.sjf.stuba.sk/generate_page.php?page_id=4148 pozriem si tvoj odkaz thnx
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

radsej chod do BA, len nie preboha tap rosim do KE. :cry: boze chran !!!!

---- mam depresie z toho ze sa ma stara babka vo vlaku vysmeje ze som v ziline lebo jej vnucka bola sprosta ako delo a zvlada BM v KE na jednotky, tak ja musim byt uz aky blby ked sa stazujem ze je to tazke ..... ---taketo a podobne hovadiny sa stavaju vacsine mojim znamym dost casto...... a ludia z KE nevedia ani hovno ....
Danielson
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Danielson »

BM v KE je súkromná škola, tak tam je to výrazne jednoduchšie oproti ostatným školám. A qwerty, len blbec môže porovnať neporovnateľné. Zo mňa sa nedávno jeden cip smial, že mám titul Bc. a že teraz ho má každý kto ho nechce. Schladil som ho, že som obetoval dosť a nadrel som sa, tak má to pre mňa má hodnotu. Väčšina spolužiakov zo školy aj tak vyletela (najviac si pamätám na jedného, ktorý v 2. ročníku vravel, že je to len fraška, a neskončil tú frašku vďaka fyzike :) ). Vysmej sa ty z tej babky a nos tieto okuliare. http://fffff.at/download/FREE-Ai-Weiwei-glasses.pdf
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Nightmear napísal:BM v KE je súkromná škola, tak tam je to výrazne jednoduchšie oproti ostatným školám. A qwerty, len blbec môže porovnať neporovnateľné. Zo mňa sa nedávno jeden cip smial, že mám titul Bc. a že teraz ho má každý kto ho nechce. Schladil som ho, že som obetoval dosť a nadrel som sa, tak má to pre mňa má hodnotu. Väčšina spolužiakov zo školy aj tak vyletela (najviac si pamätám na jedného, ktorý v 2. ročníku vravel, že je to len fraška, a neskončil tú frašku vďaka fyzike :) ). Vysmej sa ty z tej babky a nos tieto okuliare. http://fffff.at/download/FREE-Ai-Weiwei-glasses.pdf
Mne jeden kamarát rozprával aj to, že ak si absolvent BM v Ke bude hľadať prácu, tak má 0-vú šancu, pretože absolventov BM v Ke nikde nechcú, čo je na tom pravdy neviem, ale zaujímavé by bolo sledovať z dlhodobého hľadiska ich pobyt na úrade práce. Osobne nie som zástancom súkromných škôl.....vo všeobecnosti je to štúdium vo forme "lážo plážo" a súkromná škola v preklade znamená, že ide o školu, ktorá zoberie nie všetkých ale iba "vyvolených" študentov no a to o akých študentov ide nech si odpovie každý....Pokiaľ študent súkromnej školy platí za skúšky, štúdium...škola má dôvod ho nechávať prechádzať lebo je to biznis. A potom sa s titulmi objavujú stovky debilov. Sám poznám ľudí, čo si myslia, že titul im otvorí dvere do sveta bohatstva, obdivu a pod. Je to naivita a preto ten výraz debili.

Ty tiež študuješ BM ? z tvojho príspevku vyplýva, že tá škola nie je fraška....môžem sa ťa opýtať koľko termínov môžeš absolvovať na jednu skúšku, aký rozsah informácii si povinný natlačiť do hlavy, aby si uspel ? A nemysli si, že ten tvoj ex-spolužiak musel skončiť iba preto, že tu školu nezvládol aj keď hovoril o fraške...mohol ísť na inú kvalitnejšiu školu a o 5 rokov sa stretnete a on bude mať vyššie postavenie ako ty a bude sa ti rehotať do xichtu. Tiež som mal jedného spolužiaka na práve a hovoril ako ho škola nebaví a že ju nechá, momentálne je Bakalár ako ja....niekedy komodita zvaná peniaze dokáže zázraky :D

k tomu blbcovi, ktorého si spomínal....vysvitlo mi, že si myslel qwertyho...tento človek tu už ma "na rováši" už dosť, ale v tejto téme som si nevšimol, aby napísal nejakú sprostosť, ktorá by nebola pravdivá, takže zvažuj láskavo nabudúce označenia typu blbec v prípadoch, kedy nie sú žiadané :!: On uviedol jednoduchý príklad, aby sa to ľahšie pochopilo....na tom nevidím nič zlého. :)
Danielson
Darca
Darca

Ja neštudujem BM v KE, ale študujem na LF (TUKE) :) Tým, že sa ten trapák (nemyslel som qwerty-ho, ale inú osobu) zo mňa smial som otvoril úplne novú myšlienku, ale moja chyba, mal som tam dať aspoň odstavec, aby to bolo lepšie pochopiteľné, takže tak :) Len som sa zastal qwerty-xyz, že má pravdu ohľadom toho, že sa z neho smiala tá baba. Ten cip (iná osoba ako qwerty), čo sa zo mňa smial myslel vo všeobecnosti, že v dnešnej dobe je všetko (a hlavne tituly) rozdávané úplne zadarmo (hlavne, že on je z tých typov, čo veľa rozprávajú a málo urobia) :)
Son-Goku
Darca
Darca

mamin kolega ma brata co sti tu skolu robi a jak spravili bc titul a mali asi promocie ci jak sa to vola,nevyznam sa v tom, tak tam boli aj od polisov najaki ludia a podla jeho slov za nim ten polis dosiel ze ked bude chciet moze ku nim nastupit.myslel som si ze oni akceptuju viac menej policajnu akademiu ale asi na vychode je im prednejsi titul na sukromnej.ale tak mal modry a modry tam potom museli mat vsetci
Danielson
Darca
Darca

Son-Goku, veľmi som z tvojho príspevku nevyšiel :D

Ďalej červený diplom je popravde odmena z čias komunizmu. Ako boli červené knížky a podobne. V zákone sa uvádza, že škola udelí diplom, v zmysle, že študent prospel v štátnych skúškach. Udeľovanie červených diplomov je teda ešte zaužívaná spomienka na komunizmus :D Ale zas na druhej strane si myslím, že tí viac snaživí by mali byť aspoň takto odmenení.
Son-Goku
Darca
Darca

napr comu si nepochopil z rekapitulujem :D
Napísať odpoveď