Ahoj!
Uz davnejsie chcem rozbehnut jeden projekt, no chyba mi poriadny e-shop system. Nechcem nic free, vlastny. Nieco podobne ako napr. webareal.sk system. Myslite ze do 2000€ by sa dal taky system zrealizovat?
E-shop system
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: E-shop system
webareal nepoznám a neviem čo všetko dokáže, ale 2000€ je celkom obstojný rozpočet. Treba si pozreť ceny a kontaktovať viacero firiem, ale myslím že by si mohol niekoho nájsť.
-
scriptType
Medium Expert
Diky. A este sa chcem spytat ze taketo nieco asi nieje moc rozumne davat jednotlivcovi pokial to chcem kvalitne a rychlo?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
určite nie jednotlivcovi
za predpokladu ze to ten jednotlivec uz nema spravene a staci mu uz len doplnit znacku obchodu ..
no ale webreal nema o nic lepsi system ako je prestashop alebo magento, open source projektov sa netraba bat, stabilitou a skalovatelnostou je na tom o podstatne lepsie ako ked ti vytvoria shop na mieru alebo zoberies shop od niakej slovenskej firmy.
Napis poziadavky poradime ti viacej, ak tvoje poziadavky nie su niak privelmi prehnane urcite by som isiel do open source riesenia, zaplatil jedneho dobreho grafika a programatora a investoval to kvalitneho hostingu alebo virtualneho servera.
Ak si to nechas spravit slovenskej firme tak ti aj tak ponuknu "ich ecommerce riesenie" co je bud upraveny open source shop alebo shop, ktory uz sice vyvyjanu niekolko rokov ale dizaj je tak zly ze budu mat problem s kazdou zmenou, ktoru budes pozadovat. Tretia monost je, ze ti spravia shop uplne od zakladu tu sa priprav na tak 3-4 mesacne cakanie, minimalne pol roka budes stale nachadzat chyby a ta suma ti pravdepodobne nebude stacit
Nechcem hadzat vsetky firmy do jednoho vreca ale aspon taketo su moje skusenosti.
Napis poziadavky poradime ti viacej, ak tvoje poziadavky nie su niak privelmi prehnane urcite by som isiel do open source riesenia, zaplatil jedneho dobreho grafika a programatora a investoval to kvalitneho hostingu alebo virtualneho servera.
Ak si to nechas spravit slovenskej firme tak ti aj tak ponuknu "ich ecommerce riesenie" co je bud upraveny open source shop alebo shop, ktory uz sice vyvyjanu niekolko rokov ale dizaj je tak zly ze budu mat problem s kazdou zmenou, ktoru budes pozadovat. Tretia monost je, ze ti spravia shop uplne od zakladu tu sa priprav na tak 3-4 mesacne cakanie, minimalne pol roka budes stale nachadzat chyby a ta suma ti pravdepodobne nebude stacit
Nechcem hadzat vsetky firmy do jednoho vreca ale aspon taketo su moje skusenosti.
este ze si tam doplnil tu poslednu vetu, lebo ten tvoj opis firiem a hlavne problemovosti urobit zmenu v eshope sa tyka mozno nejakych malickych firiem..ked je eshop dobre urobeny, tak nejake zmeny v nom niesu ziadny problem (samozrejme, ze sa kvalitny eshop sa aj viac priplati)