veru tak ateisti mu mozu sotva verit, kedze je vsetko z Campingovej teorie zalozene na biblii.hughito napísal:Tak ateisti mu budú sotva veriť.
Ďalší "koniec" sveta
-
master23
Light Professional
Re: Ďalší "koniec" sveta
Tak dobre no
, ale veriaci tiež len blbý mu môžu veriť.
furt sa daco vymysli. uz ani zvieratam nedaju pokoj
http://www.topky.sk/cl/13/1277046/Narod ... pokalypsu-
http://www.topky.sk/cl/13/1277046/Narod ... pokalypsu-
dneska na topkách som čital jeden článok o dedine niekde vo Francúzku, ktorá pre svoju magickú silu nebude ako jediná zničená, ked nastane apokalypsa
na konci bola napisana jedna šikovná myšlienka:
"Od konca Rímskej ríše došlo k 183 falošným predpovediam apokalypsy, ktoré sa v súčasnosti násobia kvôli sile internetu a novým technológiám."

na konci bola napisana jedna šikovná myšlienka:
"Od konca Rímskej ríše došlo k 183 falošným predpovediam apokalypsy, ktoré sa v súčasnosti násobia kvôli sile internetu a novým technológiám."
pomaly zacinam rozmyslat kde by sa dalo zarobit na ludoch v decembri 2012, co pojde na dracku? Alkohol? Doprava za rodinami?
Pozemky na mesiaci.
Jednoducho... presvedčíš ich, že máš kozmickú loď a že jediné možné riešenie je odletieť s tebou ale že peniaze musia všetko predať a tie peniaze dať do schránky na ulici x 
inak odporúčam pre tých, ktorí vedia eng http://www.2012hoax.org/
inak odporúčam pre tých, ktorí vedia eng http://www.2012hoax.org/
A čo si myslíte o tomto ? Je to fyzicky možné ? 
Mohol by si zreprodukovať o čo sa tam jedná? Nechce sa mi pozerať 50 minútové kázanie nejakého guru.
//aha, tak to je riadna blbosť. Zdalo sa mi, že vyzerá akosi sfetovane, teraz to viem naisto.
//aha, tak to je riadna blbosť. Zdalo sa mi, že vyzerá akosi sfetovane, teraz to viem naisto.
Ani ja som to nekukal komplet celé... Ide o to ze zistil nejakym sposobom ze gravitacia na Zemi sa zmensuje a kedze aj myslienky maju nejakú vahu/hmotu . tak by to nejako mohlo ovplyvnit myslenie cloveka... ak sa gravitacna sila v nebadanej forme zacne znizovat ... telo sa moze hybat s mensim poctom myslienok a vatsim poctom cinov.. napr. ak teraz chcete stat a prejst do kuchyne dat si veceru a vratit sa ak na tuto cinnost potrebujete 100 myslienok tak do buduceho roka budete potrebovat 75 ... .
Väčšinu som citoval .. znie to čudne viem ...
Btw. ten guru a jeho vyjadrovanie ... na úrovni
a ty tomu akoze fakt veris?!?!trend napísal:ak teraz chcete stat a prejst do kuchyne dat si veceru a vratit sa ak na tuto cinnost potrebujete 100 myslienok tak do buduceho roka budete potrebovat 75
Tej iracionality pribúda. Stále viac a viac.
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
lol wut?trend napísal:Ani ja som to nekukal komplet celé... Ide o to ze zistil nejakym sposobom ze gravitacia na Zemi sa zmensuje a kedze aj myslienky maju nejakú vahu/hmotu . tak by to nejako mohlo ovplyvnit myslenie cloveka... ak sa gravitacna sila v nebadanej forme zacne znizovat ... telo sa moze hybat s mensim poctom myslienok a vatsim poctom cinov.. napr. ak teraz chcete stat a prejst do kuchyne dat si veceru a vratit sa ak na tuto cinnost potrebujete 100 myslienok tak do buduceho roka budete potrebovat 75 ... .
toto je uplne mega tvrdenie
a ked su tie myslienky "lahsie" (
to mas ako zjest tri vacsie alebo mensie slivky, furt su len tri
a co taki astronauti v beztiazovom stave (ergo gravitacia 0), oni nepotrebuju potoom ziadne myslienky na to aby sa hybali a mysleli
Písal som to veľmi na rýchle takže sorry za gramatiku ....
Presne aj mňa napadlo to s tým vesmírom keď tam je nulová gravitácia ... kto vie o čo mu ide ... je to shit..
mein gott, naša zem prežila par miliard rokov, tak prečo by ju mal zasiahnuť meteor práve teraz? Ak už koniec sveta tak príčinou ludstva.
ĽUDIA, KUPUJTE POZEMKY NA MESIACI
ĽUDIA, KUPUJTE POZEMKY NA MESIACI
A kto vobec vlastni tie pozemky na mesiaci ? 
-
MeanSeriously
Medium Star
udajne dennis hope