Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Re: Všetko okolo iPhone a iPod touch
Zistil som, ze v 5.0 bete maju nejaky masivny memory leak, takze idem asi aj ja prejst naspat na starsiu verziu. Dokonca aj moj oblubeny Atomix si nemozem prelistovat cely, uz niekde v polke zacne byt RAM prilis zahltena.
Takze ak sa da prejst na 4.x, tak rozhodne downgradujem aspon kym nebude dalsia beta.
Takze ak sa da prejst na 4.x, tak rozhodne downgradujem aspon kym nebude dalsia beta.
-
krankenwagen
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Všetko okolo iPhone a iPod touch
Downgrade ide v pohode, staci v iTunese zvolit prislusny FW 
Som na 4.3.3 jb a hlasim rapidne zvysenie vydrze baterie oproti 5.0
Bodaj by nie, ja som na iOS 5 len LTT dostal 5 hodin zivotnosti na iPade, oproti klasickym 10.
-
krankenwagen
Professional
Prvy widget z tretej strany pre notification center. Len tak dalej, uz sa tesim na jesen 
Robil si to cez sn0wbreeze? Ja na svojom mam 4.2.1 ale neviem ci sa mi oplati prejst na 4.3.3.krankenwagen napísal:Downgrade ide v pohode, staci v iTunese zvolit prislusny FW
-
krankenwagen
Professional
Nn, iba som dal do DFU a cez iTunes.
-
guess.whoo
Redeemer
-
viper1993
Medium Professional
Odvcera mi Mail neukazuje nove maily, aj pipne aj zavibruje aj ukaze dole ten status bar ze stahuje mail ale v novych mailoch mi nic nove neukaze. Schranku mam prepnutu dobru a novy maily nechodia ani do jednej(mam tam 2 ucty). Nejake napady?
zadaj znovu udaje... mne pred tyzdnom pisal, ze je zle heslo na gmail, ale teraz to ide jedna basen...
//autoeditácia príspevku (17 Jún 2011, 10:23)
ako rozbehnut instalous 4 tak aby aj appky instaloval? mam iOS 4.2.1 a sice sa nieco stahuje, ale aj pri zapnutom autoinstal sa nestane nic...
//autoeditácia príspevku (17 Jún 2011, 10:23)
ako rozbehnut instalous 4 tak aby aj appky instaloval? mam iOS 4.2.1 a sice sa nieco stahuje, ale aj pri zapnutom autoinstal sa nestane nic...
ťukni na appku a daj install... alebo ho vymaž a znova stiahni (cez cydiu)
-
Soviet
Darca
Ludze nejaka navigacia do Iphone 3G/GS existuje?
Lepsia otazka je: ktora znama navigacia neexistuje na iPhone?
Ja mam momentalne Sygic mobile maps a na skusku Dynavix a Sygic aura (teda predtym to bol Sygic aura, pri ikonke mam iba Sygic).
Ja mam momentalne Sygic mobile maps a na skusku Dynavix a Sygic aura (teda predtym to bol Sygic aura, pri ikonke mam iba Sygic).
-
Soviet
Darca
A je potrebne k tomu jailbrake samozrejme asi ze? 
-
moosha
Darca
Nie, preco by mal?
Ak si ju kupis tak samozrejme nie, ale ak chces piratit tak budes potrebovat JB.
prosim vas, na iphone v ipode, ked sa mi prehrava hudba, tak som si ju vedela dotykom posunut, napr. do stredu pesnicky. Nemyslim cez sipky, ale cez taku gulicku, ktora ide po ciarke. No nieco som zrejme urobila a uz to tam nie je. Kto by vedel, ako sa to da dat naspat?
-
krankenwagen
Professional
Iba staci tuknut na obrazok albumu.
//Stopa - myslim, ze funguje aj toto, netreba ziaden restart. Obr. 1 - pred stlacenim. Obr. 2 - po stlaceni.
//Stopa - myslim, ze funguje aj toto, netreba ziaden restart. Obr. 1 - pred stlacenim. Obr. 2 - po stlaceni.
Stlac oba fyzicke tlacidla (nepocitajuc hlasitost a prepinas ticheho rezimu) naraz a daj sem screenshot, to som normalne zvedavy ako to vyzera.
Ale obycajny restart by mal pomoct, tj podrz vrchne tlacidlo na vypnutie a rovnaky postup na zapnutie.
Ale obycajny restart by mal pomoct, tj podrz vrchne tlacidlo na vypnutie a rovnaky postup na zapnutie.
-
krankenwagen
Professional
Neseka vam Navigon? Ked prebieha navigacia, sipka velmi seka a nejde plynule, ako by podla videi na nete mala ist. Skusil som dat prec z mapy vsetky nepotrebne znacky, restartovat telefon - bez vysledku. Mam 3gs JB 4.3.3
Dik
Dik
krankenwagen: dakujem za radu, funguje to, skusala som to predtym a neslo, az po restarte, dakujem