Ahojte, hľadám nejaký music maker kde si viem spraviť svoju vlastnú pesničku v rôzdnych žánroch. Hlavne nech je dobrý, prípadne dajte typ aj na platený no musí byť offline
music maker
music maker
Re: music maker
troška mi ho popíš pls ak vieš 
ak skúsiš Guitar Pro, nikdy nebudeš chcieť iný.
what "he?" dammn
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Chcel tym povedat, ze Guitar Pro na produkovanie hudby je asi taky prakticky ako srubovak na struhanie syra.
A nema nic ine len pravdu.
A nema nic ine len pravdu.
prečo máš taký názor?
mimochodom syr pravidelne strúham screw driverom ...
mimochodom syr pravidelne strúham screw driverom ...
-
moosha
Darca
GP je vyborny software na tvorbu samplov, to sa musi nechat - ale na komplexnu tvorbu hudby je to uplne nepouzitelne. 
no, tak o tomto sa nechám rád poučiť. rozdiel medzi sample a komplexným dielom - v čom sa líši? minutáž?
kedy je vpravo?
kedy je vpravo?
-
moosha
Darca
Moj instinkt mi vravi "DON'T FEED THE TROLL", ale keby sa nahodou mylil tak...
ako moze clovek, ktory nepozna rozdiel medzi samplom a komplexnym dielom, tak jednoznacne vyjadrovat k otazke ohladom softwaru na tvorbu hudby?
ako moze clovek, ktory nepozna rozdiel medzi samplom a komplexnym dielom, tak jednoznacne vyjadrovat k otazke ohladom softwaru na tvorbu hudby?
to máš tak kafle: rozdiel medzi genialitou a slabomyseľnosťou je na hrote ihly. neúvisí to nijako s nejakým sw, keď sme už pri tom. tvoja definícia vzorku versus celistvosti mi v tomto kontexte žiaľ uniká.
DON'T CRY BABY FOR TROLLS LIKE ME
DON'T CRY BABY FOR TROLLS LIKE ME
Juj, keby som vedel o čom sa tu píše. Pozriem a stiahnem si všetky čo ste napísali že čo sú zač tie programy. Ešte sa aj pokúsim niečo vygoogliť.
//autoeditácia príspevku (11 Jún 2011, 8:25)
Juj, keby som vedel o čom sa tu píše. Pozriem a stiahnem si všetky čo ste napísali že čo sú zač tie programy. Ešte sa aj pokúsim niečo vygoogliť.
//autoeditácia príspevku (11 Jún 2011, 8:25)
lokkju: no kamarat ty si kvalitne mimo
, este popis nieco sem ... takto z rana som sa dobre pobavil
damiamamr: Z tvojich prispevkov je zrejme ze nevies co chces. Chod na youtube a vyhladaj si tam postupne: Fruity loops, potom Cubase, skus trebars este Propellerheads Reason, dalej Abelton , a nakoniec Reaper DAW. Kazdy z tychto (DAW) softwarov je urceny na produkciu hudby, kazdy je ale inak spracovany. Popozeraj si videa postupne a snad sa trocha pohnes spravnym smerom
damiamamr: Z tvojich prispevkov je zrejme ze nevies co chces. Chod na youtube a vyhladaj si tam postupne: Fruity loops, potom Cubase, skus trebars este Propellerheads Reason, dalej Abelton , a nakoniec Reaper DAW. Kazdy z tychto (DAW) softwarov je urceny na produkciu hudby, kazdy je ale inak spracovany. Popozeraj si videa postupne a snad sa trocha pohnes spravnym smerom
Dobré typy popozerám to že čo je čo 
radšej by som sa zameral na ten fruity loops, to je predsalen komplexné riešenie a podľa mňa aj jednoznačne daľeko jednoduchšie pre začiatočníka než DAW s rôznymi externými VST a VSTi pluginmi... Každopádne, ak si myslíš že si budeš len tak bezhlavo klikať a vypluje ti to hotovú vec, prípadne nemáš chuť sa dlhodobo učiť a študovať návody, tak sa do toho nepúštaj...
no to je mi jasné, uvidím čo a ako bude ale skôr by som sa do toho teda pustil
FL je tiez daw. Ostatne mnou spomenute su presne tak isto komplexne a absolutne netreba ziadne externe vsti (v pripade reason-u duplom
). Je blbost niekoho nutit do fl, mozno by bol daleko lahsie intuitivny pre neho ableton? alebo tracker? mozno aj prave FL, alebo cokolvek z toho. Preto som mu dal na vyber, lebo chlapec je ocividne strateny. Je mi jasne ze to abs zaciatocnik, a keby naozaj sa tomu zacal venovat vazne, tak preskusa v podstate vsetky daw. Tak ako som aj ja, tym sa clovek naj uci.
Alebo skus Reason, ten je velmi jednoduchy na ovladanie. Nepotrebujes k nemu ziadne Vsti, lenze jeho problem je ten, ze ziadne Vsti ani nepodporuje. Zvuky ma celkom slusne, niektore, co sa tyka akustickych nastrojov.
som rád, že prispievam k tvojej dobrej rannej nálade. to však nič na veci nemení ...