myslis Malaysiu a incident Hamilton - Alonso kde obaja dostali penalty...prote debilita stewardov,mam vazne pochybnosti o ich profesionalite a to si nerobim srandu...oni pozeraju F1 asi len 5 rokov ci coPascalwb napísal:Predbiehat treba zodpovedne to je pravda, teraz som si tu kukol viac krat, a naozaj Maldonado zatocil o cosi skor. Aj ked mozno ani nie. Ale nenechal mu miesto vobec. Aj tak lewis nemal co stratit ostatny zanim boli o kolo. tres za Massu bol opravneny. A ten jeho rozhovor no nwm, ale minuly rok dostaval len napomienky, tiez sa otom vela hovorilo. Stewardy rozhoduju dost cudne. Aj tuto sezonu uz nwm kde to bolo, dali nezmyselnu penalizaciu.
F1 sezona 2011
-
MP4-27
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: F1 sezona 2011
Massa sa uz rozculuje: http://www.f1.sk/spravy/?id=41246
Ale podla mna to s jeho nehodou nesuvisi, Hamik sa dostal vedla neho a Massa si zjavne neuvedomil, ze na tom bordeli bude mat nizsi grip. Pri tej kolizii mohol viac utrpiet Hamilton, ktoremu hrozilo poskodenie zavesenia alebo spoilera. Bol to riskantny manever a drive through je podla mna adekvatny trest.
Ale podla mna to s jeho nehodou nesuvisi, Hamik sa dostal vedla neho a Massa si zjavne neuvedomil, ze na tom bordeli bude mat nizsi grip. Pri tej kolizii mohol viac utrpiet Hamilton, ktoremu hrozilo poskodenie zavesenia alebo spoilera. Bol to riskantny manever a drive through je podla mna adekvatny trest.
Massa sa ale asi hneva aj za to napichnutie
pri Grand Hotely. Uz to je aj tak jedno.
-
MP4-27
Guru wannabe
Massa sa moze hnevat tak akurad na Barrichellovu 800g pruzinu lebo od tej nehody je Massa slabucky...a bojim sa ze podobne to bude aj s Kubicom
-
t0m4s3
Admin
Dufam, ze nie lebo Robert na to fakt mal, mat tak lepsie auto, tak jazdi spicu.
-
redliner
King
Kobayashi je tiež v skutku veľmi dobrý až na to že má naprd monopost...t0m4s3 napísal:Dufam, ze nie lebo Robert na to fakt mal, mat tak lepsie auto, tak jazdi spicu.
-
MP4-27
Guru wannabe
Martin Brundle napisal zaujimavy clanok s ktorym sa stotoznujem 
-
KaptMichal
King
Myslim, ze sa ani netreba vzrusovat, ze jeden jazdec z tymu je preferovany... Vzdy to tak bolo v kazdom TOP tíme, a pri predbiehani je sice pravda, ze penalizuju aj drobne chybycky jazdcov pri predbiehani vid. HAM ale ved F1 je momentalne cela akasi prispata, lebo ak niekto nenabura do steny alebo to niekto neposere s boxami tak je rozhodnute pomaly uz v kvalifikacii. Myslim, ze tukanie si do monopostov a ostrejsie preteky by mali patrit k F1...len tie monoposty su uz ozaj ako z perglejky
Aj Porshe Super Cup by ma naposledy zabavil viac keby sa nepretekalo v Monte Carle...
KaptMichal: asi pozeras uplne ine preteky.. Tohto roku je velmi vela predbiehacich manevrov na F1.. asi najviac za posledne roky..
Mimo Vettela si poradim nemozes byt isty ani v jednom pripade..
Mimo Vettela si poradim nemozes byt isty ani v jednom pripade..
plusminus: predbiehacich manevrov je vela, ale bohuzial su pomerne nudne, pretoze vacsinou ide o pouzitie DRS. Pokial ide o Porsche Supercup, tak je to jasne, s plechacmi sa jazdi tvrdsie, ja som teraz v nedelu opat po dlhsom case stihol WTCC a musim povedat, ze tam sa pocas pol hodinoveho preteku udeje viac ako pocas 2ch hodin v F1. To iste plati aj pre GTcka, napriklad:
Je to dane jednak tym, ze auta nie su tak zavisle na pritlaku, ale aj preto, ze si mozu dovolit mensie tukance a nic sa nestane.
No F1 ma stale svoje caro, len to uz nie je v tesnych niekolkokolovych subojoch. Ani neviem, ci sa niekedy vobec dala porovnavat zaujimavost F1 z hladiska poctu subojov s plechacmi, vzdy bolo skor o vypocitavani toho, kto kedy pojde do boxov, kam sa vrati a ci sa potom dotiahne na supera alebo sa pred nim udrzi, atd. Ja F1 vnimam ako prijemny doplnok k nedelnajsej kavicke, kde sa obcas nieco udeje, a preteky plechacov ako potesenie motoristickeho srdca
Je to dane jednak tym, ze auta nie su tak zavisle na pritlaku, ale aj preto, ze si mozu dovolit mensie tukance a nic sa nestane.
No F1 ma stale svoje caro, len to uz nie je v tesnych niekolkokolovych subojoch. Ani neviem, ci sa niekedy vobec dala porovnavat zaujimavost F1 z hladiska poctu subojov s plechacmi, vzdy bolo skor o vypocitavani toho, kto kedy pojde do boxov, kam sa vrati a ci sa potom dotiahne na supera alebo sa pred nim udrzi, atd. Ja F1 vnimam ako prijemny doplnok k nedelnajsej kavicke, kde sa obcas nieco udeje, a preteky plechacov ako potesenie motoristickeho srdca
F1 a P. SuperCup sa neda porovnavat.. to musite uznat obaja..
Presne ako pises, F1 ma svoje caro, prave preto nevynecham ani jednu sezonu/jeden zavod.. iked si obcas zdriemnem na 10-20 kôl
(zial)
Ja ak chcem vzruso, kukam motorky, ak chce niekto havarie tak nascar..
Presne ako pises, F1 ma svoje caro, prave preto nevynecham ani jednu sezonu/jeden zavod.. iked si obcas zdriemnem na 10-20 kôl
Ja ak chcem vzruso, kukam motorky, ak chce niekto havarie tak nascar..
-
t0m4s3
Admin
No tak kvalifikacia sklamanie, McLaren o viac ako pol sekundy. Nadejne vypadaju Ferrari, ktore zajtra dobre poprehanaju nemecku drzku.
-
gallardo570_4
Medium Expert
Tak tak.. A vobec nechapem Buttona ze skoncil az za Rosbergom.. Ale Hamilton isto poprehana zajtra Webbera.. Uvidime ako to skonci je xyzž moznosti ako to moze skoncit.. S kvalifikaciou som nadmieru spokojny.. Hlavne Felipe ma potesil.. Uvidime zajtra.. Montreal je skvely okruh.. Velmi sa mi paci!! Nesledujete nikto LeMans??
-
t0m4s3
Admin
Akurat som videl jak McNish spravil z auta srot a vyliezol z neho ako keby sa nechumelilo 
No aspon, ze Ferrari su blizsie k rbr, zajtra velka sanca na dazd, nwm ci dobre alebo zle. V P3 sa mi pacilo ked Shumi isiel vedla jazdca o kolo a zacal mu nadavat
tak pekne si spomalil prinom.
-
MP4-27
Guru wannabe
omg ako moze McLaren takto riskovat s oboma autami ze daju setup na dazd...ak zajtra nebude prsat je celi zavod vprdeli...ale ak bude tak smekam pred strategmi Mclarenu...ostava sa modlit za dazt 
-
gallardo570_4
Medium Expert
hej bol to k..revsky odvážny ťah od McLarenu že nastavili autá na dážd do Q.. ale ako hovoríš .. risk je zisk.. ale len ked zaprší.. inak to bude dosť na chu*a.. 
-
t0m4s3
Admin
A vysvetli mi niekto blizsie aky to malo zmysel jazdit kvaldu v mokrom setupe? Ci auta su od konca kvaldy do zaciatku pretekov v parc-ferme?
-
MP4-27
Guru wannabe
hej su...nastavit mozes iba aerodynamicke casti a vsetko co sa hybe ,ale rozlozenie vahy a svetla vyska vozu sa neda nastavit uz...a ako sme mohli vidiet Mclaren mal zadne kridlo robene na popichi pritlak a ked zapli DRS skoro to nebolo ani vidiet...preto bol Mclaren na tych rovinkach taky tragicky...t0m4s3 napísal:A vysvetli mi niekto blizsie aky to malo zmysel jazdit kvaldu v mokrom setupe? Ci auta su od konca kvaldy do zaciatku pretekov v parc-ferme?
uvidime kto sa smeje naposledy ten sa smeje najlepsie
-
t0m4s3
Admin
Tak to potom vela vysvetluje. No verim, ze sprchne, podla radaru v Montreale prsi.