Chcem kúpiť auto
Re: Chcem kúpiť auto
a kedze nemam s kym pozriet to auto, dalo by sa odniest do nejakeho servisu nech ho prezru ? Ak hej, kolko by to mohlo stat ? ... Alebo si nastudovat niekde na nete, ze co treba popozerat na ojazdenom aute a zvladol by som to prezriet aj ja ?
Co poviete na toto?
....
....
-
Francek
Star
- Kontaktovať používateľa:
Za tie peniaze sa da aj AUTO kupit...
Fiat nie.
Fiat nie.
Dovod? Co by si odporucil?
niekolko rokov som mal Punto r.v. 96 a nemal som s nim problem...
niekolko rokov som mal Punto r.v. 96 a nemal som s nim problem...
-
Francek
Star
Otec ma sluzobne Punto 2002 1.2 8V, od nova. V tom "aute" tak vsetko nechutne vrzga a klepe, ze sa tam nepocut, kdezto nasa corolla z 1999 nevyda ani jediny pazvuk.
V tej cene corollu asi nenajdem...
-
17
Light Professional
Francek > zeby to bolo tym, ze to je "LEN" sluzobne auto, tak sa s nim nalezite zaobchadza(lo)?
-
Francek
Star
Jazdi na nom iba otec od nova a zaobchadza ako so svojim
, je to hnoj.
Celkom pekna: http://toyota-corolla.autobazar.eu/14i- ... 88336.html
Nevravim ze to musi byt corolla.
Celkom pekna: http://toyota-corolla.autobazar.eu/14i- ... 88336.html
Nevravim ze to musi byt corolla.
Čo hovoríte na toto ?
http://opel-vectra-caravan.autobazar.eu ... 94864.html
Odrádza ma tam jedine to, že to je z AAA auto..
http://opel-vectra-caravan.autobazar.eu ... 94864.html
Odrádza ma tam jedine to, že to je z AAA auto..
-
evilbanana
Medium Star
Čavko, chalan AAA ti neradím aj ked oni sa prezentujú ako dobrý bazár ktorý už predal niekoľko tisíc áut na nete je veľa siahodlhých diskusií ako AAA auto stáča a podobne. Skús nájsť skôr inzerát s konkrétnym majiteľom alebo ak ti môžem poradiť choď na opel klub vždy je lepšie kúpiť auto od klubáka ktorý sa o to staral a určite sa nekopneš s kúpou ako pri AAA. Ešte som zabudol,záleží aj od konkrétneho kusu auta ale AAA je známe stáčaním km a nečistým predajom
tak kupil som dnes FORD FIESTA 1.3 za 4000eur rv 2003 najazdene 2100km original nestocene garazovane auto vyzera a ide ako nove
-
evilbanana
Medium Star
vo fieste som sa viezol dobré autíčko davam + je neokukané ,dobre si kúpil poprípade hoď foto pozrieme sa
inak s tými km si sa sekol je nemozne aby malo 2100km
a neoplati sa brat ani z malych autobazararov co su vsade kolo mesta ?
ci aj tie male su velke svine jak AAA ?
ci aj tie male su velke svine jak AAA ?
To su tiez podvodnici. Mozno este vacsi. Kolega ked bol obzerat jedno auto tak na skusobnej jazde ho "stopli" policajti a chceli doklady od auta. Samozrejme ze bazarnik ziadne nemal pri sebe. Nastastie sa z toho nejak vykrutil, ale nezdalo sa mu ze by to bola nahodna kontrola. Auto navyse bolo inzerovane ako neburane a pritom este aj on co nie je extra odbornik videl ze predny aj zadny naraznik mali inu farbu ako zvysok auta.
to že nárazniky boli striekane, prípadne menené ešte nesvedčí 100% o nehode, prípadne o ničom veľkom ale určite je to podozrivé
po druhe stáčajú km všade, aj sukr. osoby aj autobazare , proste kupovať auto podla KM je podla mna blbosť, čo stoho ak ma auto najazdene 20 000km ak sa naňom jazdil nejaky ch*j
a po tretie, AAA autobazar je známi tým že predáva naleštene kraxne a akonahle opustiť autobazar už stebou nič nemaju spoločne a nezreklamuju ti ani hovno aj ked to v zmluve máš ( záruku ) ale maju tam aj pekne autička, lenže ja by som nepovedal že AAA auto oje*** , skôr by som povedal že ludia su je***, kupuju auto za 5000€+ a su lakomí dať 200-300€ v servise , prípadne dať známemu skontrolovať cele auto ......
po druhe stáčajú km všade, aj sukr. osoby aj autobazare , proste kupovať auto podla KM je podla mna blbosť, čo stoho ak ma auto najazdene 20 000km ak sa naňom jazdil nejaky ch*j
a po tretie, AAA autobazar je známi tým že predáva naleštene kraxne a akonahle opustiť autobazar už stebou nič nemaju spoločne a nezreklamuju ti ani hovno aj ked to v zmluve máš ( záruku ) ale maju tam aj pekne autička, lenže ja by som nepovedal že AAA auto oje*** , skôr by som povedal že ludia su je***, kupuju auto za 5000€+ a su lakomí dať 200-300€ v servise , prípadne dať známemu skontrolovať cele auto ......
nesekol som sa mozem ho kludne pofotit motor uplne novy sedacky nevysedene proste uplne nove auto z roku 2003 som neveril ani ja kym sme to vo forde neboli overit 2100 km teraz uz 2200-supersonic- napísal:vo fieste som sa viezol dobré autíčko davam + je neokukané ,dobre si kúpil poprípade hoď foto pozrieme sa
mal ho 80dedko v garazi spolu s este jednim
//autoeditácia príspevku (11 Jún 2011, 20:14)
mal som s aaaauto fabiu ked bolo na reklmacke v pohode vymenili to co nefungovalo a to alternatorZaxman napísal:to že nárazniky boli striekane, prípadne menené ešte nesvedčí 100% o nehode, prípadne o ničom veľkom ale určite je to podozrivé
fotky vam sem hodim cca utorok stredu brat isiel prec na aute snad bude cele
-
Suffel
Guru
cozeeeee a to kde si prisiel k takemu autu?
a este za taku cenu
nechapem
-
17
Light Professional
Sem sa hodi ten slogan z reklamy: sanka dolu, sefe. 
-
viper1993
Medium Professional
Potrebujem poradit pri rozhodovani. Zacinam robit autoskolu a tak aj zacinam rozmyslat o prvom aute. Moja otazka znie ci ist do manualu alebo automatu? Pochopitelne by som radsej chcel automat no neviem ci by som v buducnosti nemal problemy s manualom kedze by som si hned od zaciatku zvykol na automat. Nejake skusenosti?
-
RATZINGER666
Darca
to mas jedno, pokial vies jazdit s manualom a mas vsetky tie spravne navyky pri podradzovani, predbiehani, brzdeni motorom apod., mozes ist rovno do automatu...