Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV PESNIČKY
Re: Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV PESNIČKY
Nehľadám ani tak názov pesničky, ten práveže poznám, len to bolo v jednom videu. Tuším nejaká maďarská tanečná skupina, tancovali v tme, pred čiernym plátnom a svietili na modro. A tancovali na pesničku od Safriu Duo - Crazy Benny. Nevie niekto ako sa volá tá skupina? Ja som ten názov zabudol a nemôžem sa k tomu nijako dopátrať, ani cez Google ani YT. Ďakujem pekne 
nie je to maďarská skupina a nie je to asi ani tá pesnička ale spomenul som si na toto
Ahoj hladam nazov pesnicky a interpreta, ktoru som pocul nedavno ale neviem ci nieje aj starsia je to techno pesnicka myslim a spievalo sa tam I dont understand you.... a ked dohrala povedali aj nazov ale asi sa tak nevola lebo som ju na youtube nenasiel. Myslim, ze sa vola the one ale niesom si isty.
To nie je ono. Síce je to rovnaký štýl, ale hento boli určite Maďari a na milión % tancovali na Crazy Benny.Snake7778 napísal:nie je to maďarská skupina a nie je to asi ani tá pesnička ale spomenul som si na toto
// Tak volajú sa Attraction. Na YT som to nenašiel preto, lebo to je odtiaľ vymazané. Ale našiel som iný zdroj, toto video som myslel:
http://videa.hu/videok/kreativ/attracti ... wOQgt2Lq#b
STV 3 teraz formula dávajú zostrih videi lebo čakjú na dášť a hrá pesnička pozná ju niekto ?
tych zostrihov a skladieb bolo viacero, v jednom z nich boli The Killers - Somebody Told Me
->>
->>
Svs, hľadám jednu electro/house/techno vec, chlapík hovorí stále, že ,,Are you ready for some old school", má to fajné basy atď, hrávajú to aj v Energy 2000.....vopred vďaka
->>
Svs, hľadám jednu electro/house/techno vec, chlapík hovorí stále, že ,,Are you ready for some old school", má to fajné basy atď, hrávajú to aj v Energy 2000.....vopred vďaka
Myslíš toto? Ak hej, tak niekedy stačí zadať text pesničky + lyrics do googlu a nájdeš, čo hľadáš.Sp!rit napísal:->>
->>
4:10 presne to začína na nejakých 10 sekund ....
Prosím vás ... Ďakujem
-
DAMON88
Professional
- Kontaktovať používateľa:
pesnička čo hra v pozadi z auta od 0:30 -0:35 cca ? je to docela znama vec taka čo teraz sa hrava myslim .
-
DanielDevil
Addict
DAMON88 malo by to byť Party Rock Anthem - LMFAO
-
D_I_C_K
Light Professional
to je rytmus a kmetoband sága pokračuje..
tu je instrumental
-
JeffHardyy
Light Professional
poprosil by som názov ak niekto pozná 
// už mám
// už mám
- Prílohy
-
- qqqq.mp3
- (2.64 MiB) 295 stiahnutí
Ahojte, ako zistím názov pesničky, ktorá hrala v relácii bez servítky dňa 13.6(pondelok) keď varil Martin Chodúr, zdá sa mi že v archíve tv markíza pesničky v pozadí nepúšťajú, pomohol by mi niekto?? ďakujem pekne
-
BookEditor
Light Professional
Určite musí byť tá pesnička spolu s videom v archíve, prečo by nemala byť? Sú to dosť strohé informácie, trochu konkretizuj (cca v ktorej časti, príp. minutáž), inak pomoc žiadaš márne 
Tak som to našiel, stačí ak dám link? http://video.markiza.sk/archiv-tv-marki ... itky/64388 - ak dáte spustiť tak sa to pustí, ale dole pod videom sa ukážu 3 "odkazy"-je to rozdelené video, je to v tej strednej časti a začína to v čase od 5 minút a 5 sekúnd, dúfam, že niekto pozná názov.
-
DanielDevil
Addict
pakman je to Iggy Pop - The Passenger
DanielDevil-ďakujem ti
)
ahojte ľudia ja hľadám názov tejto pesníčky už tri roky ale po roku som prestal hľadať tak to skúšam znovu
kto nájde názov tak mu budem veľmi veľmi povdačný
je to na youtube v jednom video šak kuknite sami
je to na youtube v jednom video šak kuknite sami
Zdravím, napadlo mi či v tej reklame na mobily od 1 € bez viazanosti od Orange (oranžoví pajáci asi vylepia plagát na rebríku?) je použitá nejaká reálna pesnička, ak nie či by sa to aj tak nedalo zohnať
tých pár gitarových akordov znie celkom pekne.