Ja nemam predplatenu ziadnu extra sluzbu, takze mam nastaveny bud e-mail klient na telefone a ten sa uctuje, ako hovorne, ked sa spojim s mailboxom a stiahnem si maily.
Alebo si zapnem web'n'walk a browsujem priamo do svojej schranky z telefonu.
Tiez sa hlasim k gmail. Ziadne ine mail sluzby ma velmi neoslovili, hoc je pravda, ze odkedy pouzivam gmail, nevyskusal som ani yahoo, hotmail, etc. Takze vlastne tie neviem posudit.
reno23 ako napisal p4ra najhackovanejsi portal....a maily chodia tak priemerne o hodinku....ako su odoslane....a to robilo uz pred dvomi rokmi..a funguje to stale tak isto....
...ja mama na zozname a nemozem povedat nic..nemam ziadne problemy
prosimvas a neviete niekto ako to je s tymi mailami na mobile? da sa take daco nastavit? akurat viem ze na orangemaily sa da nastavit ze vam pride sms o tom ze vam prisiel mail
Väčšina mobilov (už cca 3r dozadu) mávajú už zabudované aj emailové programy, ktoré sú v podstate akýmsi zjednodušeným Outlookom, Thunderbirdom a pod. Čiže fungujú na podobnom princípe cez IMAP/POP3 a na ich fungovanie potrebuješ mať pripojenie na net (wap/gprs).
to akoby si chcel mať doma na kompe email, ale nechcel by si platiť za Internet..
Niekedy sa dalo zasielať email aj na mobil.. adresa bola v tvare 905xxxxxx@orange??????.sk abo niečo v tom zmysle. Zároveň sa tak aj dal odoslať email ako smska..
Neviem posúdiť ktorý je theBest no viem ktorý je theWorst a to jednoznačne "CENTRUM". V jednom kuse problém (aj niekoľko dňový) "neotvorí prijatú poštu". Keď som písal na podporu odbili ma, že chyba je mojom PC LOL ale ja mám doma 5xPC a podľa nich: 1.ani jeden nefunguje 2.Všetky začnú fungovať naraz po pár dňoch. THE END
PS: začal som centrum používať ako moju podnikaťeľskú shránku xD už 4!!! dni nemôžem otvoriť poštu!!!!!!! a to neviem kedy to opravia.........
CENTRUM ne e
skúsim gmail no bude to ťažké migrovať po dlhej dobe. uff
Dante3000 napísal:praveze ja hladam nieco bez platenia respektive wapu
Jednoduche riesenie kup si fon s wifi a vzdy ked ti najde siet stiahne maily a je hotovo mne to funguje aj na zabezpecenych sietach (neviem ako je to mozne) staci mi ked idem len okolo nejakej siete telefon sa mi pripoji stiahne maily do fonu a odpoji a nic za to neplatim.