League of Legends
-
aruN
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: League of Legends
co tak zorganizovat nejaky hojko match? ranked alebo custom
-
PhYs0c
King
ako chces ranked ? proti sebe alebo 5 z hojka proti niekomu ?
btw ak sa vas najde 5 tak radi si zahrame proti vam custom game ale na styl ranked
btw ak sa vas najde 5 tak radi si zahrame proti vam custom game ale na styl ranked
-
aruN
Professional
vsak 5ti ranked alebo 5v5 custom, 5 z hojka proti niekomu alebo hojko 5v5PhYs0c napísal:ako chces ranked ? proti sebe alebo 5 z hojka proti niekomu ?
-
lekoklatik
VIP
akoby to nebolo jedno či ranked, alebo custom...
Veď podla toho kolko nás bude, ale pochybujem že si aspoň piati nájdeme čas v jednu hodinu, teda ksúsiť to môžeme...najlepiše by bolo keby ste všetci chodili do miestnosti hojko lebo ako som kukal tak tam chodíme len traja ľudia....
-
anyway
Light Star
On to myslel tak, ze 10 z hojka na custom alebo 5 na ranked...lekoklatik napísal:akoby to nebolo jedno či ranked, alebo custom...
-
lekoklatik
VIP
tož to je už iné.
Ako sa dostanem do toho vašeho hojko chatu?
Ako sa dostanem do toho vašeho hojko chatu?
-
PhYs0c
King
to by aj mna zaujimalo
V pravo dole sú tri ikonky,tuknite na tú strednú, objavia sa vám tam volaké chat miestnosti, dole pod nimi, tesne nad ikonkou chatu sa nám objavila ikonka join chat, takže ťukneme, napíšeme tam "hojko" (bez " pravdaže) a joinneme hojko miestnosť 
-
anyway
Light Star
Keby nahodou niekto nevedel ako ani po verbelnej navigacii, prikladam obrazok.
- Prílohy
-
- Untitled.png (30.15 KiB) 1121 zobrazení
Priložil by som obrázok, ale nešiel mi akurát chat
díky za doplňenie...
je to strasna kktina v poslednej dobe.. ale nehorazna.. uz dlho som nemal waiting time menej ako hodinu.. niekedy ani po 2 hodinach nejde.. a naj je ze vyhram hru konecne po 2 hodinach cakania a napise session expired a vypne mi hru...robi to aj americky server? alebo len europsky je taky nahovno?
-
aruN
Professional
dnes som sa do hry ani nedostal, postupne sa mi cakacka len zvysovala a po nejakych 3h v rade som s tym sekol
-
lekoklatik
VIP
Bol to celkom boj kym ma prihlasilo, avšak mal som nejakú prácu takže ma asi 3x logovalo po 30 minút, nakoľko 2x údajne padol server.
Po opätovnom pokuse bol server Busy a po niekoľkých pokusoch som sa mohol prihlásiť znovu.
Vždy mi napísalo tak 3 hodiny avšak do minútky, do dvoch sa to zredukovalo na tú pohlodinu.
Mimochodom celkom som si tento víkend užil sledovanie toho šampionátu a následne som si kúpil Alistara.
Prvú hru som okúsil proti botom, aby som poskúšal čo všetko vie a čo si môžem dovoliť kúpiť a následne som 5x po sebe vyhral v ranked s Alim.
Tento Šampionát ma bavil, čo to som sa priučil a tak vychádzam z base minimálne s jednou wardou.
Dúfam že tu takýchto akcií bude viac : )
Po opätovnom pokuse bol server Busy a po niekoľkých pokusoch som sa mohol prihlásiť znovu.
Vždy mi napísalo tak 3 hodiny avšak do minútky, do dvoch sa to zredukovalo na tú pohlodinu.
Mimochodom celkom som si tento víkend užil sledovanie toho šampionátu a následne som si kúpil Alistara.
Prvú hru som okúsil proti botom, aby som poskúšal čo všetko vie a čo si môžem dovoliť kúpiť a následne som 5x po sebe vyhral v ranked s Alim.
Tento Šampionát ma bavil, čo to som sa priučil a tak vychádzam z base minimálne s jednou wardou.
Dúfam že tu takýchto akcií bude viac : )
-
Geogomeogo
Light Professional
No, ako tak pozerám ten šampionát, dejú sa tam veľmi zaujímavé veci. Proste nádherné akcie, ganky, 1v1 fighty, úniky + Alistarov a Janny čo som videl = :OO. A tá game včera, keď hrali proti sebe aAa vs FN a ten ending v 1. game, to bolo tak o nervy. Proste epic + sa mi zapáčil jungle Nunu. Na to, že to je 450kový champ, použili ho vo väčšine game, je proste úžasný. Dnes som si ho kúpil a zahral zaňho 3 gamy. S U za 2k
Proste super. Všetky 3 sme vyhrali. Jungle je zaňho veľmi dobrý. Určite odporúčam. Inač, finále tipujem TSM vs FN. Čo vy, ktorí to sledujete?
-
Croven
Star
vcera to neslo lebo sa za prve cinil lulzsec (ti co nevedia nech googlia) a za druhe na fore bola oznamena udrzba,takze od rana bola fronta okolo 3hodin
EDIT: Pevne verim ze to vyhraju fnatic,aj HoN vyhrali,tak by aj lol mohli.. a ked nie tak nech to vyhra aAa,neprejem to ziadnym americanom
EDIT2: NICE EU finale,co viac si clovek moze priat
EDIT: Pevne verim ze to vyhraju fnatic,aj HoN vyhrali,tak by aj lol mohli.. a ked nie tak nech to vyhra aAa,neprejem to ziadnym americanom
EDIT2: NICE EU finale,co viac si clovek moze priat
-
lekoklatik
VIP
o pár minút posledný zápas.
Som velice zvedavý jak to dopadne.
Celkom dosť sa normálne teším : )
Som velice zvedavý jak to dopadne.
Celkom dosť sa normálne teším : )
-
Geogomeogo
Light Professional
Zatiaľ nice, vyzerá to na re-match
Inač, teraz Phreak riadne vzdychal, pri tom "Epic Arrow"-e. No, nádhera.
-
lekoklatik
VIP
také dávam každý deň...
Ale vzrušoval sa mocne.
Tož tak to fnatic zahrali.
avšak pekná hra z oboch strán.
Ale vzrušoval sa mocne.
Tož tak to fnatic zahrali.
avšak pekná hra z oboch strán.