Chcem kúpiť auto
-
viper1993
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Chcem kúpiť auto
No bude to hned po autoskole takze neviem ci uz tie navyky budem mat tak osvojene, uvidim ako pojde autoskola.
-
Suffel
Guru
mam kamarata ktory hned po autoskole jazdil asi pol roka na automate potom presiel na manual a nemal nejake vecsie problemy.. len si treba zvykat ze za teba nepreradi motor ale musis ty manualne radit.. ale nato si zvyknes za jeden - dva dni..
-
evilbanana
Medium Star
čavko, vždy je to len o zvyku.. každý sa naučí pokiaľ chce... ja by som ti skôr radil manuál pokial sa chceš vyblázniť ako prvé auto určite vieš čo myslím ale pokial chceš pohodu asi automat ale POZOR ten je dosť náchylný a pokial kúpiš vylietaného šarkana budú problémy
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
este stale mam pred kupou auta cca 3 tyzdne a hladam a patram ci nebude nejaka lepsia alternativa ako 530d e39 ... auto budem totiz najcastejsie vyuzivat na cestovanie a na to su 530d dobre .. no co tak nieco taketo http://volkswagen-sharan.autobazar.eu/2 ... 45063.html ? 
// alebo http://skoda-superb.autobazar.eu/28-v6- ... 88442.html a dat na LPG ?
// alebo http://skoda-superb.autobazar.eu/28-v6- ... 88442.html a dat na LPG ?
-
evilbanana
Medium Star
sory ale to ti asi nikto neuverí.. 2500 km na 8 ročné auto to je na SK asi nonsens... inak keď hovoríš bratranec mákamaráta ktorý mal fabiu ako taxi hladký diesel vraj to auto bolo snáď z každej strany búrané z 500 000 km to stočil na 150 000 a predal .. za dobrú cenu.. asi takCHoBoT napísal:tak kupil som dnes FORD FIESTA 1.3 za 4000eur rv 2003 najazdene 2100km original nestocene garazovane auto vyzera a ide ako nove
Nákup auta od súkromnej osoby je možné financovať cez leasing alebo iba cez pôžičku?
-supersonic- napísal:
sory ale to ti asi nikto neuverí.. 2500 km na 8 ročné auto to je na SK asi nonsens... inak keď hovoríš bratranec mákamaráta ktorý mal fabiu ako taxi hladký diesel vraj to auto bolo snáď z každej strany búrané z 500 000 km to stočil na 150 000 a predal .. za dobrú cenu.. asi tak
ked pojdem prenho hodim ti fotky motoru aj podvozku a uvidis
-
RATZINGER666
Darca
supersonic: ...kto by preboha stacal auto z 20 000 na 2 000 aby ho lepsie predal? ved sa nad tym zamysli
ja som poznal dvadsatrocny favorit, ktory mal 67 000 km, to tiez nie je mozne? uzivatel adameeec ma v rodine nubiru, ktora ma 12 000km a to ma ten model cez 10 rokov, to tiez nie je mozne?
-
Scorpion90
King
Neni to tak davno, co sme mali Skodulu 105 L, rocnik 1986 a mala len nieco cez 50 000 km (ani jednu zimu nejazdila). Navyse nastriekana sytou cervenou, bez hrdze, nie raz sa ma ludia pytali, ci je nova
. Takze preco by to nebolo mozne
-
17
Light Professional
Je X dedkov, co jazdia raz za mesiac do kostola a naspat resp. k doktorovi na vysetrenie. Tam je par tisic KM a vynikajuci stav na mieste. Najma ak to je garazovane. Presne pripad mojho dedka, ktory mal Zigulik combi, doslovne vystavny kusok, akoby vysiel z linky. Mal ho cely zivot a mal najazdenych 38 000!!! Garazovany, bez korozie, no ako novy.
A teraz ma Suzuki Ignis. 
Take auta samozrejme existuju. Najazdenych par tisic, cely cas v garazi, zimu to nevidelo. Kamarat tiez kupil taku skodovku. Len si potom treba dat pozor ked sa s takym autom zacne jazdit. Zvykne vela veci odchadzat, kedze auto a suciastky nie su zvyknute na ziadnu zataz, alebo len minimalnu.
-
17
Light Professional
Povedal by som to inak. Ked auto stoji na mieste (mimo ine aj na dazdi a pod.) v autobazare pol roka, vtedy zvyknu veci odchadzat. Tesnenia praskaju, vsetko tecie. Ked vsak ide o garazovene auto, ktore ale bolo z casu na cas jazdene, tak vtedy to je uplne idealne. Vtedy veci neodchadzaju v dosledku zataze, ale su pripravene na zataz, nakolko niesu opotrebovane.
To nie je ako s clovekom, ktory cely rok sedi na riti a zrazu ide behat maraton a odpadne a naopak, clovek co pravidelne behava a ma kondicku, neodpadne.
To nie je ako s clovekom, ktory cely rok sedi na riti a zrazu ide behat maraton a odpadne a naopak, clovek co pravidelne behava a ma kondicku, neodpadne.
-
RATZINGER666
Darca
skor by som povedal, ze je to ako s nejazdenymi pneumatikami - mozes sa o ne starat akokolvek chces, uskladnovat ich akokolvek chces, ale aj ked sa budes maximalne snazit, za 5 rokov nebudu mat ani zdaleka take vlastnosti alebo zivotnost ako nove... niektore suciastky sa proste musia menit bez ohladu na najazdene kilometre a na to, ci je auto garazovane alebo nie...
-
evilbanana
Medium Star
porovnavat staru skodu a fabiu alebo nejake auta kde sa jazdi je dlhe trasy je pekna blbost ved kedysi sa tak autami nejazdiolo ako dnes preto maju tie auta menej km ved dnes niekto kupi TDI a spravi s tym za 5 rokov aj 200 tkm pokial ide o to ten dedo dobre bol prvy majitel chodil na tom do kostola tak ok... a kas servisnu historiu mas istotu o to vacsiu a niekto spominal z 20 000 na 2000 to je blbost sak to auto je akurat zabehnute.. naco stacat ja som pisal z 500 000 na 150 000 a to uz je rozdiel markantny. a samozrejme interier nebude novy...
-
Tomasko
Guru wannabe
viete mi poradit pri kupe noveho auta? kedze som mlady clovek, zalezi mi na style, rad by som mini, ale to je nad moj rozpocet, teraz uvazujem o Fabii Monte Carlo 1.2 TSi, ktora v plnej stoji nieco cez 15 tisic €, co je taky strop... viete mi poradit nejaku konkurenciu, nieco lepsie?
pozeram prave VW Polo 1.2 TSi DSG Premium Highline, ktore tiez nevyzera zle a ta vybava! ale zas nie je az take vynimocne..
pozeram prave VW Polo 1.2 TSi DSG Premium Highline, ktore tiez nevyzera zle a ta vybava! ale zas nie je az take vynimocne..
-
hojko
Site Admin
Tomasko: Prepac, ale kupit nove auto, este k tomu Fabiu, tak to mi pridu vyhodene peniaze. Za 15 tisic eur mam Audi A6 3.0 TDI quattro z Nemecka, rocnik 2005, ktore sice bude mat hadam aj 200 tisic km, ale zvladne este dalsieho pol miliona. Urcite vsak bude potrebne spravit servis auta, kde nejake tie peniazky pojdu. Alebo si v tej cene viem v pohode kupit Mercedes E, BMW5 atd..., urcite je to lepsi styl ako Fabia, urcite je to bezpecnejsie auto a urcite ma lepsie jazdne vlastnosti. Alebo si v tej cene v pohode kupim stvorrocny Passat, ktory bude mat nabehanych do 150 tisic, slusnu vybavu a este mi ostane aj na servisne naklady.
-
Holubar
Darca
Viem, ze je to vec vkusu, ale styl a fabia mi nejako nejdu dokopy. Ked pocujem fabia, prve co ma napadne je sluzobne auto pre obchodneho zastupcu. A dat 15tis za fabiu, to je podla mna hriech.Tomasko napísal:viete mi poradit pri kupe noveho auta? kedze som mlady clovek, zalezi mi na style, rad by som mini, ale to je nad moj rozpocet, teraz uvazujem o Fabii Monte Carlo 1.2 TSi, ktora v plnej stoji nieco cez 15 tisic €, co je taky strop... viete mi poradit nejaku konkurenciu, nieco lepsie?
-
Tomasko
Guru wannabe
Primarne auto mam A4, nieco do mesta a na kratke vziadlenosti,... To auto ma byt nove a do cca 15 tisic.
Holubar: no, ak by som mal neobmedzeny rozpocet berem mini john cooper works
Holubar: no, ak by som mal neobmedzeny rozpocet berem mini john cooper works
-
evilbanana
Medium Star
Chalan fabiu neber... na tvojom mieste by som zobral nejakú jazdenú mazdu 3mps to je hot hatch ja by som asi volil nieco co nieje okukané asi alfu romeo 159 ale ty myslím chceš niečo menšie .. ja by som sa skôr uberal cestou niečoho čoho nejazdí po ceste veľa napríklad nejaká ibiza tých je síce veľa ale určite menej fábii a golfov
alfa mito (s prizmurenymi ocami a zlavou aj giuletta), lancia delta (podobne ako giuletta), fiat 500 - tieto auta mi napadli ako prve
troska rozptyl, co sa velkosti triedy tyka, som si toho vedomy
troska rozptyl, co sa velkosti triedy tyka, som si toho vedomy