Last minute zájazdy
Last minute zájazdy
Kde najvýhodnejšie? Mozte mi poradiť kde mám pozerať každý den aby som nasiel nejaku peknú dovolenku za pár €
čo som ja našiel tak vacsinou 260€ a pre mna neni nič lákavé hladám nieco lacnejšie... Dakujem za vsetky rady
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Last minute zájazdy
Ja som si párkrát kúpila lastminute zájazd priamo zo stránky cestovky (Koala Tours). Bola som spokojná. Zájazd som dostala aj so 45% zľavou, odchod bol o týždeň. Mala som vyhliadnutý hotel a termín, ak by som čakala ešte dlhšie, zľavy išli ešte o pár percent nižšie.
Skús pozrieť aj www.travel.sk. S nimi mám tiež dobrú skúsenosť.
Skús pozrieť aj www.travel.sk. S nimi mám tiež dobrú skúsenosť.
-
Bushido
Medium Professional
este je moznost ist uz pobaleny na letisko švechat, kde maju zvlast priehradku pre lastminute, je mozne tam ziskat superlastminute aj so zlavami -80 percent s odletom napr uz za 2 hodiny... Je to trochu risk, ale aj velka sanca ze najdes dobru a lacnu dovolenku nakolko je tam vela odletov (cca 1/10 min).
zuzkazuzka... prosim ta, ozvala by si sa mi na mail [email protected]? neviem ako ta mam inak kontaktovat... chcem sa opytat jednu vec...dakujem
-
Silmer
Darca
posli jej ss ( sukromnu spravu ) tu na webe.emartina napísal:zuzkazuzka... prosim ta, ozvala by si sa mi na mail [email protected]? neviem ako ta mam inak kontaktovat... chcem sa opytat jednu vec...dakujem
Otvorím túto rok starú tému, taktiež plánujeme vyhliadnuť tento rok nejaký last minute s kamošmi. Neviete koľko miest býva tak najčastejšie voľných? A či neviete stránku, kde vám vypíše konečnú cenu, lebo všetko čo pozerám je také, že síce tam je napísané 200e , ale po odkliknutí všetkých poplatkov to narastie na 450. Vždy mi to vie strašne pokaziť radosť
.
-
hojko
Site Admin
eaten: Pozeraj cez ceske alebo nemecke cestovky, tam sa uvadza konecna cena. Dokonca uz aj niektore slovenske weby mali ceny vratane poplatkov. Alebo si najdi niekde ake su tie poplatky, pri Egypte je to okolo 180 eur, takze si to pripocitas k cene a vies asi co a kolko bude stat. Volnych miest byva tolko kolko je, moze to byt jedno miesto alebo kludne aj 40 miest.