aky je najlepsi free antivirus?
-
Master_Blaster
Medium Expert
avast som uz mal ale chcem iny teraz
avast som uz mal ale chcem iny teraz
Re: aky je najlepsi free antivirus?
Najlepší antivírus neexistuje. Medzi dobré patrí MSE (Microsoft Security Essentials), prípadne Avíra. Ale myslím, že už tu podobná téma, tak keď ak pohľadaj.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
yoggy: Pravidelne aktualizacie maju vsetky antivirusy, to je hadam logicke, nie??? 
-
Master_Blaster
Medium Expert
avast, avg necem
takze avira ? mhm
a ktory z najlepsich platenych sa da lahko "naMedicinovat" aby fungoval ako plateny ? a vydrzi tak dlho bez dalsej mediciny
- teda aby na nom frcali aj aktualizacie
dakujem
takze avira ? mhm
a ktory z najlepsich platenych sa da lahko "naMedicinovat" aby fungoval ako plateny ? a vydrzi tak dlho bez dalsej mediciny
- teda aby na nom frcali aj aktualizacie
dakujem
Tak ja by som ti z free odporučil SuperAntiSpyware alebo Malwarebytes' Anti Malware je to antiviták nie len malware.Ale tieto antivyry su aj platene ak by si chcel ale je to jedno (v podstate)a ešte jeden od firmy Panda a je to Cloud antivirus alebo taká jednorázovka ale veľmi dobrá je Dr.web ja osobne mu asi najviac dôverujem po SAS=superAntiSpyware. tak dúfam že som pomohol. 
gordosj pokiaľ sa nemýlim, tak Mbam a SaS sú iba skenery, nejde o ochranu v reálnom čase. Myslím, že Master_Blaster práve to nemal na mysli.
-
hojko
Site Admin
Denco: Malwarebyes ma aj live ochranu, avsak len v platenej verzii.
-
cORP.
Addict
microsoft security essentials je myslim najrozumnejsia volba z radov free .... nieje co riesit
Tieto antiviry maju aj razidenty aj ochranu ale len v platených verziách
a ak chceš ochranu tak skús Spy sweeper. osobne ho nemám ale viem o ňom a je celkom dobrý! ale dosť drahý ale ak tak (nenavádzam) crack 
-
cORP.
Addict
mse ma vsetko aj free pre nepodnikovu sferu ....
Tak z free je taky len MSE a napadol ma este jeden free /spybot S&D/ je celkom dobry a má aj štít ale neviem aký je-nepoužívam.
-
hojko
Site Admin
gordosj: Na co to sem pises, ked s tym nemas ziadne skusenosti??? Spybot Search & Destroy je v prvom rade antispyware, nie antivirusovy program.
-
Master_Blaster
Medium Expert
tak na co som ja prisiel:
ze m. security essentials je antivirus a windows defender je antimalware/ spyware
ja mam tiez dobre skusenosti s malwarebyte's antimalware ale so superantispyware nemam skusenosti. a je tiez pravda ze program od malwarebytes ma aj rezident.
len neviem ze ked ho dam na rezident, ci mam vypnut w defender a aj m. s. essentials
co vy na to ?
ze m. security essentials je antivirus a windows defender je antimalware/ spyware
ja mam tiez dobre skusenosti s malwarebyte's antimalware ale so superantispyware nemam skusenosti. a je tiez pravda ze program od malwarebytes ma aj rezident.
len neviem ze ked ho dam na rezident, ci mam vypnut w defender a aj m. s. essentials
co vy na to ?
ked zapnes rezident na mbam tak by si mal vypnúť defender lebo by sa mohli pobiť! A to sa určite pobijú a dosť ti to spomali pca nebude ti to fungovať-> bude ti to na prd
lebo nič nebude brániť. tak ak chceš mbam rezidet tak vypni defender ale nemusis MSE -> nemalo by to vadiť.
Essentials je náhrada defenderu, stačí to tak? Keď nie, tak www MS. Alebo si daj aj 300 antivirov, nie?
Iba jeden, a keď ho dáva gratis MS, tak je to jasné, nie? A na iné azda COMODO FW. A po dospelosti /hry/ iný OS.
Jediny free antivirus, ktoreho instalaciu a pouzivanie som riskol bola Avira. So starsimi verziami som bol spokojny, potom zmenili GUI, pridavali pre mna otravne funkcie a vrcholom bol vyskakujuci adware. Odvtedy ficim na Norton IS, je to kompletka od Nortonu (AV+FW) a po 2 rocnom pouzivani musim uznat, ze je to prvy soft, do ktoreho by som bol ochotny investovat peniaze (tyka sa verzie 2011).
Ostatne free a platene riesenia od roznych vyrobcov stale zaostavaju v urcitej oblasti. Bud maju slabsi zero day detection, proaktivnu ochranu, alebo paranoidny Sand Box, ktory otravuje pri kazdej cinnosti.
Ostatne free a platene riesenia od roznych vyrobcov stale zaostavaju v urcitej oblasti. Bud maju slabsi zero day detection, proaktivnu ochranu, alebo paranoidny Sand Box, ktory otravuje pri kazdej cinnosti.
Pokiaľ ide o legálnosť Win, tak je to jedno, niesú SP1 až x, takže je to aj tak v "rici", nie?
Ten, ktorý sa už nehrá, tak ide na Linux a kašle na sprostosti typu Vir a malware, nie? A pubertiak? Nechť si blbne, má na HDD aj tak iba trt, nie?
Ten, ktorý sa už nehrá, tak ide na Linux a kašle na sprostosti typu Vir a malware, nie? A pubertiak? Nechť si blbne, má na HDD aj tak iba trt, nie?
-
Master_Blaster
Medium Expert
ten kto sa uz nehra si neda trapne ubuntu ale si kupi mac
a je len otazka casu kedy budu virusy aj na ubuntu a mace, tak neviem o com sa bavime...
ale ja si ozaj myslim ze defender je anti malware a essnetials je antivir. ved je to tam napisane...
a je len otazka casu kedy budu virusy aj na ubuntu a mace, tak neviem o com sa bavime...
ale ja si ozaj myslim ze defender je anti malware a essnetials je antivir. ved je to tam napisane...
MAC je iná vec, a ide aj o náklady na SW. Linuxov je veľa, gratis. A ber, čo chceš, pole je volné. Iba MANY? Ja na MAC nemám. A ani to na doma nepotrebujem. Open mi vyhovuje.