Veci ako praca s team foundation server, vyvojove servre vsetkeho druhu (dokonca cela cloudove prostredie azure), pripadne attachovanie na beziace stranky, remote debugging a pod som u VS nespominal, lebo tato debata bola hlavne o uprave kodu.johny3212 napísal:Ano suhlasim.
Eclipse ma tiez plnohodnotne moduly pre QT. Eclipse vyborne moduly pre team work - vzdielanie, verzionovanie kodu a dat na SVN, GIT server medzi developermi, s tym sa ale stretnete skor v praxi. Kazdy mame svoju pravdu, skoda sa hadat, pre porovnanie treba aj skusenosti z praxe, tie ja mam hlavne v Eclipse, s MVS mam mensie skusenosti.
Eclipse ma v sebe generovanie kodu z template. Vygenerujes si sablonu (script) vlastneho kodu a pri tvorbe triedy si mozes zvolit tu sablonu, kt. doplni pre teba potrebne sucasti. Napr. ak mate velku uroven abstrakcie, dost to pomoze koderom, kt. kodia po vas.
Ale co som hlavne chcel, to si myslite, ze VS nedokaze generovat kod? Vsak tam je milion templatov snad na vsetko a priznam sa, ze ja sam by som nebol mnozstvo veci bez neho schopny naprogramovat ( pretoze veci si necham vygenerovat z VS a custom kody a metody si uz pisem sam). To plati aj o nasadzovani rieseni, hlavne v zlozitejsich veciach ked treba pisat tony XML, vediet spravne priecinky kam ich ukladat a tak...navyse v tych hlupych XML sa da lahko mylit, vo VS spravim jeden klik na deploy a vsetko fici...