T-Mobile telefon k pausalu.
-
Bad.boy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
T-Mobile telefon k pausalu.
Potreboval by som pomoct s vyberom telefonu z ponuky. Matka ma pausal 20+20 viac (prejde zrejme na Podla seba 1) a zajtra chce ist predlzit. Kedze minule si zobrala totalnu sprostost (SGH 250 alebo tak dako, proste shit samsung
) tak by ted chcela vybrat dobre. Momentalne nemam vobec prehlad o telefonoch a uz vobec nie o lowendoch ktore sa k tomuto pausalu ponukaju. Co som zbezne prebehol tak sa mi pozdava LG Cookie fresh ale matka moc nechce touch ovladanie. Ona z neho bude len telefonovat, smskovat pripadne sem tam nieco odfoti
thx za help
Re: T-Mobile telefon k pausalu.
Najlepšie bude, keď na základe informácií na nete navštívite spolu T-Mobile, aby to aj mala v ruke, a aby to neostalo ako zdroj výčitok.
-
Bad.boy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Tiez pravda ale problem zrejme bude ked niektore modely nebudu mat na predajni 
Takze z dotykacov by som odporucil LG Optimus me P350,jednorazovy poplatok ku Podla seba 1 20€
Z klasickych mobilov by som odporucal Nokiu C2-01 ku Programu 40 (40 min,40 SMS do vsetkych sieti,mesacny poplatok 5,03€) jednorazovy poplatok 20€,ku programu Podla Seba 1 je za 1€ (Podla seba 1-40 min do vs.sieti 10€/mes.)
Z klasickych mobilov by som odporucal Nokiu C2-01 ku Programu 40 (40 min,40 SMS do vsetkych sieti,mesacny poplatok 5,03€) jednorazovy poplatok 20€,ku programu Podla Seba 1 je za 1€ (Podla seba 1-40 min do vs.sieti 10€/mes.)