NHL (aktualne)
-
mirak2
Hardcore addict
Re: NHL (aktualne)
ked som videl zaber na vancouver, kde bolo niekolko desiatok tisic ludi na ulici a pozerali hokej, tak som si pomyslel, ze za stavu 4:0 po 10. minutach tam museli byt ine nepokoje
:D
Kde sa da dnes pozerat zapas online live zo Slovenska?
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Góóóól 0:2
Vyzerá to dobre zatiaľ
Ale v kútiku duše mi je Vancouveru ľúto, taká šanca na výhru SC a pred svojimi, to nebýva často.
-
mirak2
Hardcore addict
zdeno na trestnej a bergeron shorthanded goal v najazde, aj ked bol faulovany.... PARADA!
3:0!
atmosfera na mierovom namesti v trencine skvela, snad to bruins udrzia, zdeno dvihne ako prvy slovak v historii nad hlavu sc s kapitanskym C a my sa mozme opat tesit na nejaku tu oslavu. hail bruins!
a tomu trollovi co tu fandi nucks odkazujem 'fuck you'
atmosfera na mierovom namesti v trencine skvela, snad to bruins udrzia, zdeno dvihne ako prvy slovak v historii nad hlavu sc s kapitanskym C a my sa mozme opat tesit na nejaku tu oslavu. hail bruins!
a tomu trollovi co tu fandi nucks odkazujem 'fuck you'
Krása
Zaslúžené víťazstvo Bostonu, škoda len že to nevyhrali doma.
-
mirak2
Hardcore addict
a je to doma, zopar momentiek co sa mi podarili snapnut
a najkrajsie je to, ze sedin sisters mali v game 7 uzasnu plus minus statistiku -4

-
mfp
Medium Star
Neskutocne, zas oslavuju prezliekaci kabatov, minuly rok najvacsi fanusici habs a chicaga, tento rok bostonu, kto to bude buduci rok? Ale gratulacia Zdenovi, je to pan hrac
Ale vy co fandite furt niekomu inemu , len kvoli jednemu hracovi, tak pre vas ani to "fuck you" nie je hodne
Uzite si to, sedlac 
-
t0m4s3
Admin
Nadhera, fantazia! Gratulacie do Bostonu!
-
michalturco
Amateur
Gratulujem Boston si to zaslúžil
-
t0m4s3
Admin
Inak teda fanusikovia Vancouveru sa teda vyfarbili, hadzanie flasi pocas predavania cien, nasilnosti v uliciach po zapase ...
-
Steven666
King
Kanadania sú v tomto experti, som veľmi rád že vyhral Boston, veľmi som prial Chárovi, Recchi-mu a Thomasovi.
No muselo to byť pre nich a v podstate aj pre celú Kanadu poriadne sklamanie, že SC im ušiel. No i tak sa nemuseli zrovna takto prezentovať
A pravdupovediac každý fanúšik kosatiek musel vidieť, že Boston si výhru zaslúžil viac, teda pokiaľ nebol úplne zaslepený.
-
Scorpion90
King
Tak dnesne rano bolo super
Gratulacia do Bostonu
Gratulacia do Bostonu
-
Silmer
Darca
great job Boston, je to doma

-
mirak2
Hardcore addict
rozplac samfp napísal:Neskutocne, zas oslavuju prezliekaci kabatov, minuly rok najvacsi fanusici habs a chicaga, tento rok bostonu, kto to bude buduci rok? Ale gratulacia Zdenovi, je to pan hracAle vy co fandite furt niekomu inemu , len kvoli jednemu hracovi, tak pre vas ani to "fuck you" nie je hodne
Uzite si to, sedlac
-
t0m4s3
Admin
Presne tak. Mne zase vypadol Detroit a po nom mi najsympatickejsie muzstvo prisiel Boston - hlavne kvoli Charovi ako kapitanovi.
Inak teda Thomas tento rok Conn Smythe Trophy s obrovskou rezervou, to bol zakladny kamen uspechu Bostonu, to uz som dlho nevidel co on pochytal. Je to neuveritelne, ze tento brankar chyta v NHL iba pat sezon a pritom uz ma 37 rokov !!!
Inak teda Thomas tento rok Conn Smythe Trophy s obrovskou rezervou, to bol zakladny kamen uspechu Bostonu, to uz som dlho nevidel co on pochytal. Je to neuveritelne, ze tento brankar chyta v NHL iba pat sezon a pritom uz ma 37 rokov !!!
počuj ty ass, ja som fanúšikom penguins už nejaký ten rok, ale keď vypadli, fandil som zdenovi a bruins, pretože som trenčan, a zdeno si to jednoznačne zaslúžil (samozrejme aj Thomas) + na SC v našom meste som si pomerne zvykol a nechcem to meniť
ty naďalej trolluj bezduché jednoriadkové posty a fandi dickom z Vancouveru typu provokatér Kesler, vymätený Rome, "prstokúsač" Burrows alebo Sedin sisters. Celý tím Vancouveru nemá jedného sympatického hráča a ozaj nerozumiem, prečo by SC mal vyhrať tím, ktorý skóroval 8 gólov v 7 zápasoch a na ľade súpera mal skóre 3:17
btw. tento obrazok to vystihuje dokonale
btw. tento obrazok to vystihuje dokonale