Vyrazne spomalenie botebooku
Vyrazne spomalenie botebooku
Zdravim, neviem ci tuto temu pridat do hardware alebo software.
Nastal mi problém. Ked som notebook kupil, nainstaloval som win7 proffesional. Nainstaloval som hry atd. Vsetko slo OK. Konkrétne hra League of Legends sla tych 60fps. Avsak po case uz to bude skoro rok, sa mi vsetko spomalilo. Teda LoL mi nejde ani na 20fps, seka mi Warcraft nejde mi pomaly prehravat ani online videa cez prehliadac.
Notebook som precistil, defragmentoval, kontroloval virusy, spywares, urobil cistenie nepotrebnych suborov cez vselijake programy, vypol som vertikalnu synchronizaciu, no problem sa nevyriesil. Stale mam malo FPS vsetko seka.
Pre informaciu mam notebook: http://www.laptopmag.com/review/laptops/msi-gx630.aspx
Nemate niekto nekaje ine riesenie okrem reinstalacie Winu?
Dakujem
Nastal mi problém. Ked som notebook kupil, nainstaloval som win7 proffesional. Nainstaloval som hry atd. Vsetko slo OK. Konkrétne hra League of Legends sla tych 60fps. Avsak po case uz to bude skoro rok, sa mi vsetko spomalilo. Teda LoL mi nejde ani na 20fps, seka mi Warcraft nejde mi pomaly prehravat ani online videa cez prehliadac.
Notebook som precistil, defragmentoval, kontroloval virusy, spywares, urobil cistenie nepotrebnych suborov cez vselijake programy, vypol som vertikalnu synchronizaciu, no problem sa nevyriesil. Stale mam malo FPS vsetko seka.
Pre informaciu mam notebook: http://www.laptopmag.com/review/laptops/msi-gx630.aspx
Nemate niekto nekaje ine riesenie okrem reinstalacie Winu?
Dakujem
Re: Vyrazne spomalenie botebooku
Precistil ? Hardverovo alebo softverovo ?
softwarovo
Skús prečistiť aj hardwarovo (od prachu)
Vysaval som to ako sa dalo, ale nechcem notebook rozoberat je v zaruke.
ak nie su cez skrutky nejake samolepky, tak to kludne otvor, nemaju ako prist na to, ze si bol vnutri, notebook nie je panna
Neprehrieva sa ti?
je tam nalepka cez skrutky a anglicka nemozem ju nikde zohnat, ze by som odlepil a nalepil novu ...
No je to AMD hreje to dost ale ci sa prehrieva tazko povedat ... Nenasiel som ziadnu utilitu co dokaze zmerat teplotu grafiky
No je to AMD hreje to dost ale ci sa prehrieva tazko povedat ... Nenasiel som ziadnu utilitu co dokaze zmerat teplotu grafiky
dik, takze GPU temperature is 72° a som vo windowsre popri tom mam zo 3 klieknty spustene ....
spustil som skusobne w3 teplota GPU je 80°
spustil som skusobne w3 teplota GPU je 80°
v notebooku uplne normalna hodnota, podla typu grafiky to ide aj na 100+
Dakujem,
Takze v com bude teda problem
Takze v com bude teda problem
a CPU teploty? (zmeráš cez Everest/Aida64)
v normále CPU temp je 60-85° nejak to beha hore dolu ...
Ked bezi nejake hra, teda pri zátaži teplota CPU 90°, keď FPS klesne na 10 je teplota CPU aj 96°.
Ked bezi nejake hra, teda pri zátaži teplota CPU 90°, keď FPS klesne na 10 je teplota CPU aj 96°.
Neviem či to je tým, že to je AMD, ale mne nejde nad 60° ani pri záťaži. Ak nie, tak sa ti prehrieva CPU.