Duke Nukem Forever
-
Qerten
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Duke Nukem Forever
rozbehal túto hru niekto na jednojadrovom procáku?
Prasa=Assault Commander.JeffHardyy napísal:treba vyzabijať všetkych nepriatelov,potom z stodoly vyletí také prasa či čo to je,to zabiješ a v tej stodole zobereš benzín
-
JeffHardyy
Light Professional
no tak
aspon už budem vedieť
Hral som warez
Nemohol som vydrzat 
No mne je to jasne >D
Inac Multiplayer je dobra zabava. Cisty old school deathmatch. Skoda absencie dedik. serverov, pretoze tie pingy su niekedy katastrofa.
-
Runes
Addict
meheh no pofot to cele bo ak je to len taketo tak ani ta krabica za vela nestoji :-/
Runes: Asi najluxusnejsia krabica ktoru mam doma
Vela krabicovych hier nemam, kedze preferujem digit. distribuciu.
-
Runes
Addict
a je k tomu aspon daky fasa manual
bo to ma stve ze nikdy som nezohanl to povodne TF2 de bola manual stylom navod k sentry a tak len na nete som ho videl 
Je tam ten manual, ktory je na obrazku vedla DVD. Ale obsahuje len zakladne informacie ako napr. ovladanie, doporucene poziadavky atd, pre uplne lamy.
-
Runes
Addict
juu mas fallout bo take manuale ja lubim knizocku v duchu hry de je mozno vela nepodstatnych veci ale z radostou to listujes 
-
Hotwire
Addict
runes to si mi pripomenul manual na starcraft 1 tam boli opisane pribehy vsetkych ras a to bolo super citanie 
-
Runes
Addict
no sak ale oto ide preto kupujem krabicovky domov inak mi je jedno ci to mam na steame abo co 
tiež by som sa xel spýtať rovnakú otázku... mám jednoňadrový Celer 3.2GHz, mám to vôbec skúšať spustiť?Qerten napísal:rozbehal túto hru niekto na jednojadrovom procáku?
videl som na nete že to potrebuje Core 2 Duo E4500 2.2GHz / Athlon 64 X2 Dual Core 4800+ ....
-
Hotwire
Addict
vraj to ma strasne hnusnu zastaralu grafiku, takze je dost velka sanca ze vam to pobezi, treba len skusit
Ja som videl na najslabšom dvjojjadre a 9600GT hrať to na high detailoch plynulo bez akéhokolvek spomalenia a ja mám problém s 5850tkou (950/1300) a e6500 (2.93ghz) lebo každých 10 sekúnd dostanem asi šesť sekundový lag jak prasa, inak 50-60fps, a tento problém je či už mám všetko pozapínané a na ultra alebo všetko off a low, stále to isté, neviete niekto ako to spraviť??? fakt by ste mi pomohli.
-A k tej grafike, podla mňa zastarala a hnusna nieje, odlesky sú krásne
-A k tej grafike, podla mňa zastarala a hnusna nieje, odlesky sú krásne
No ja mám Athlon jednojadrový, grafika je ATI RADEON 4670 512 mb, 4GB RAM a nič. Neviem, či nejakú úlohu zohráva aj WIN XPsilmarill napísal: tiež by som sa xel spýtať rovnakú otázku... mám jednoňadrový Celer 3.2GHz, mám to vôbec skúšať spustiť?
videl som na nete že to potrebuje Core 2 Duo E4500 2.2GHz / Athlon 64 X2 Dual Core 4800+ ....