Chcem kúpiť auto
-
evilbanana
Medium Star
Re: Chcem kúpiť auto
vidíš toto ma nenapadlo dobrý nápad a talianske autá nemá zasa každý a majú pekný vzhľad a dušu
-
uNreal_saTch^
Professional
nevyznam sa velmi do aut, ale co ma zaujalo poslednou dobou v tejto cenovej kategorii, je Chevrolet Cruze. Myslim, ze do 15.000 si na tom navolis este celkom slusnu vybavu. dizajnovo je myslim si na dost vysokej urovni + motory nie su tam co sa tyka vykonu na zahodenie.
ja by som siel do focusa. v tej cene po FL by sa urcite dal kupit a este by ti ostalo na dovolenku
Aj ked dnes som zhodou okolnosti bol vo forde a uz tam maju toho noveho...nadhera, ale tak to je cenovo niekde inde.
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Zalezi aku si viez zohnat zlavu, za 15 tisic mozes mat aj plnku okrem navi. Inak niekedy k jeseni ma prist na trh hatchback verzia.uNreal_saTch^ napísal:nevyznam sa velmi do aut, ale co ma zaujalo poslednou dobou v tejto cenovej kategorii, je Chevrolet Cruze. Myslim, ze do 15.000 si na tom navolis este celkom slusnu vybavu. dizajnovo je myslim si na dost vysokej urovni + motory nie su tam co sa tyka vykonu na zahodenie.
-
twardykamen
Medium Professional
skus si pozriet toyotu avensis.Za tu cenu velmi dobre.Otazka je dizajn,nie kazdemu vyhovuje.Potom mozno Leon.
mam jednu otazku ohladne kupy auta, tak to hodim sem ... ked auto nema klimatizaciu da sa dat namontovat ? kolko to moze stat do takej octavie ?
urcite sa da domontovat aj ked sa to dost neoplati cena sa moze pohybovat nad 1000eur zalezi od toho asi do akeho auta a aku klimu
-
Suffel
Guru
ak chces klimu tak hladaj auto co uz klimu ma.. domontovanie je mozne ale nie az tak realne kedze cena za domontovanie je dost vysoka.. a napr. u auta za 2500€ sa klima domontovat urcite neoplati lebo to uz rovno mozes kupit auto lepsej triedy (rocnik, km) za nejakych 3500€ a nemusis nic riesit..
ok, dik .. ja som len chcel vediet kolko by to stalo, nemyslel som ze az tak vela, to je jasne, ze sa to neoplati ... budem pozerat teda auta, ktore klimu uz maju zabudovanu .. v tomto horucom pocasi je hrozne ist autom bez klimy
ja napriklad klimu v meste nepouzivam nikdy, stale mam stiahnute okna (klimu len na okreskach/dialnici, kedy mi vadi hluk pri otvorenom okne, ale aj to len decentne).. je to individualne
a dost casto po zvezeni v aute s klimou mam potom zapchaty nos, ale asi by som tiez bez klimy nekupoval
-
17
Light Professional
Treba si uvedomit aj to, ze zapnuta klima ide do spotreby. No ale asi je lepsie si ju zapnut, ako sa smazit, ked je vonku 30°C a v aute este viac, ak nie je otvorene okno...
-
Suffel
Guru
osobne to robim tak ako smejo teda v meste to riesim oknami kvoli spotrebe a aj tomu ze je prijemne ako fuka vietor z vonku do vnutra.. a ak idem po dialnici tak hned zapinam klimu a nemam problem.. ale taktiez by som auto bez klimy uz nekupoval..
-
Hellboy248
Guru wannabe
otvorene okna - zere viac ..klima - zere viac ..takze mas uplne jedno ci si tu klimu zapnes ..jedine minus pre klimu je ten, ze bere dost z vykonu ./
-
evilbanana
Medium Star
ja sa chcem este spytat je to OT ale predsa suvisi s autom.. mame octaviu 2002 74kw chalani do klimy sa dolieva ta zmes? alebo co by sme mali spravit? lebo dlho sa s tym nic nerobilo ci by to trebalo zoservisovat tu klimu myslim
-
D4vid
Medium Star
áno. mení sa tam zmes. robia to v servise na špeciálnom stroji kde sa najprv oddelí olej od chladiacej zmesi.
Potom sa doplní potrebné množstvo zmesi ktorá mohla časom uniknúť a natlačí sa to znova do systému
klíma naberie druhý dych
je dobré ešte vyfúkať tie rozvody vzduchu dezinfekčným prostriedkom...
takže tak nejak sa to robí
Potom sa doplní potrebné množstvo zmesi ktorá mohla časom uniknúť a natlačí sa to znova do systému
klíma naberie druhý dych
takže tak nejak sa to robí
-
evilbanana
Medium Star
dikes moc dam ti k+
a este jedna otazka da sa zistit ci je to potrebne? ci len v tom servise?
-
Fabo
Hardcore addict
Hellboy: Zalezi co mas za auto. Ak je to nejaka uz tak udychana 1.4ka v oktavke, tak jasne... ale ani v FoFo s 1.6 ani v Cruze s 1.8 nejaky rozdiel klima/neklima ani necitit...
Osobne by som ti skôr odporučil čistenie klimatizácie ultrazvukom. Je to určite lepšie ako čistiť to chemickými prostriedkami. Vyčisti to lepšie.-supersonic- napísal: lebo dlho sa s tym nic nerobilo ci by to trebalo zoservisovat tu klimu myslim
-
D4vid
Medium Star
naštartuj. zapni klimu na najnižšiu teplotu... daj fúkanie naplno... a sleduj ako ide... mal by ísť studený vzduch. ak sa ti zdá, že to nie je tak ako by to malo byť, navrhujem doplniť-supersonic- napísal:dikes moc dam ti k+a este jedna otazka da sa zistit ci je to potrebne? ci len v tom servise?
ale ak s tým od roku 2002 nebolo nič robené, tak myslím že by to bolo vhodné
-
Hellboy248
Guru wannabe
Fabo: neviem ci mas cruze 1.8ku, ale co pisali chalani na chevrolet fore, nejaky ubytok vykonu tam je ..nepamatam si uz presne ako tam pisali, ale pri rozbehu to netaha moc