Gran turismo 5 vs Forza Motorsport 3
Gran turismo 5 vs Forza Motorsport 3
Zdravím. Chcem sa spýtať aký máte názor na tieto hry ktorá je z nich lepšia ? Chcem cez leto kupovať konzolu ale vôbec neviem ktorú je to pre mňa dilema konzolu neplánujem flashovať tak som si vybral toto že si vyberiem z dvoch hier pretože mi na závodných hrách záleží keďže ma bavia najviac. Dik za všetky názory
Re: Gran turismo 5 vs Forza Motorsport 3
budes to mat tazke 
ja mam oboje a neviem povedat co je lepsie. Obe maju nieco do seba a svoje klady.
Skor sa sustred na konzolu a hra sa ti vyberie sama
ja mam oboje a neviem povedat co je lepsie. Obe maju nieco do seba a svoje klady.
Skor sa sustred na konzolu a hra sa ti vyberie sama
tiez ti nejako extra neporadim, no poviem iba to ze coskoro tu bude aj Forza 4, mozno ti to pomoze s vyberom 
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Nech je Forza lepsia o kolko chce, ale stale ku Xboxu nepripojis poriadny volant. K PS3 s GT5 ano.
Ja by som volil PS3 s Gran Turismom 5 a Logitech G27
Ja by som volil PS3 s Gran Turismom 5 a Logitech G27
moosha dobra pripomienka to mi na xboxe vadi tiež . Neviem fakt čo vybrať ktoru konzolu každa ma svoje hry ale osobne by som išiel radšej do PS 3 ale no počkam si ešte na ďalšie nazory
-
Andr3w
Light Professional
PS3 jednoznacne:) mal som oboje xbox som predal a spravil som podla mna dobre.. teda nechyba mi, PS3 je proste PS3 to nenahradis nicim:)
a ešte dotaz ak pojdem do PS 3 tak čo mam zobrať SLIM alebo classic ?
urcite slim,
k tym volantom: niekto asi nesledoval poriadne tohto rocnu E3
http://www.sector.sk/novinka/61129/vola ... orzu_4.htm
k tym volantom: niekto asi nesledoval poriadne tohto rocnu E3
http://www.sector.sk/novinka/61129/vola ... orzu_4.htm
-
moosha
Darca
Fanatec nerobi az take genialne volanty ako si myslis, ale samozrejme je to high-end... za 500 euro 
(G27 stoji okolo 200-300, a ked bola era charitativneho Logitechu, tak cela ceskoslovenska simracing scena dostala od Logitechu G27 na vymenu za G25 - zadarmo
)
(G27 stoji okolo 200-300, a ked bola era charitativneho Logitechu, tak cela ceskoslovenska simracing scena dostala od Logitechu G27 na vymenu za G25 - zadarmo