Aka vysoka skola ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
zeto750
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Aka vysoka skola ?

Príspevok od používateľa zeto750 »

pochybujem ze nemaju :)
ekonom_ist
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ekonom_ist »

aaha :( hm a ako zistim ze kde maju volne este ?
eNeS
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa eNeS »

Má zmysel sa ísť odvolať na EUBA FPM v prípade, že som dosiahol 121 bodov a minimálny počet mal byť 151? Nepošlú ma stým niekam do...?

/minimalny pocet bodov 151 je minimalny pre "vyhovel" a stych ludi robia vyber. Preto by som rad bol medzi nimi a som ochotny sa nechat este raz preskusat... Ak je to teda mozne pri 121 bodov
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

Co myslis? Formulacia 'minimalny pocet bodov' by ti mohla nieco napovedat. Navyse v tom rozmedzi zhruba 30 bodov su urcite dalsi ludia. A to si stale iba pri MINIMALNOM pocte bodov.
hado20
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa hado20 »

nazdar, takže som prijatý na TUKE informatika a dnes po skúškách v KE na EUBA PHF mám okolo tých 165 bodov, tipujem, že na túto školu mi to bude bohato stačiť....
ale čo sa chcem spýtať, kamarát napísal na 143 bodov a chýba mu 8 bodov, ujisťujem ho, že mu to na odvolanie bude stačiť a zoberú ho, čo si myslíte? neviete ako to bolo po minulé roky?
zeto750
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zeto750 »

Ste vsetci mimo alebo co?
Monimum na vyhovel je 151 ni na prijatie...
Moze sa stat ze nevezmi ludi zo 199 a on chce odvolanie ak nema ani vyhovel?
Pochybujem.....
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

a takýto ľudia budú mať o pár rokov titul? Preboha! Si prečítajte ešte raz tie pokyny keď nerozumiete čo znamená minimálny počet. Zeto to napísal jasne. AK nemáš minimum, tak sa s tebou nemajú o čom baviť. Ak máš minimum, tak ideš do užšieho výberu z ktorých vyberú prvých N uchádzačov podľa počtu bodov. A vtedy sa môžeš odvolať, napríklad spôsobom že si bol na takej a takej súťaži ale diplom si nemal v čase skúšok ešte doma a podobne, čo by ti dalo body navyše. Alebo nejakým iným pádnym dôvodom. Ale nie keď ste nesplnili ani minimum. To znamená že na tú školu nemáte, a nie že bolo veľa ľudí lepších než vy
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Radioactive_Mouse »

Zdravim vysokoskolaci

Nastupoval niekto z tadeto minuly rok na FEI STU??? Potreboval by som vediet ako to bolo s anglictinou. Napisali ste test a zadelili vas do skupin od zaciatocnikov az po pokrocilych ?? Alebo ste museli test napisat na urcity pocet bodov ???

Tu na (str. 28) http://www.fei.stuba.sk/docs//2011/SP20 ... _FINAL.pdf som sa docital nieco o nejakch minimalnych kriteriach. Ako to teda bolo minuly rok a ako bude tento rok ?? Dakujem

Kód: Vybrať všetko

"-Štúdium anglického jazyka sa začína v ZS 1. ročníka absolvovaním vstupného testu.
-Študenti, ktorí vo vstupnom teste nesplnia minimálne vedomostné kritériá definované vyhláškou 
Katedry jazykov, nemôžu byť zaradení do výučby anglického jazyka. Vstupný test moţno 
v rámci 1. ročníka dvakrát opakovať. Ak študent nevyhovie ani na druhom opakovanom teste, 
nespĺňa podmienky na pokračovanie v štúdiu."
Neni to nejaka kravina ??Napr. Co maju robit ti co nemali na strednej anglictinu ?
h.olub
King
King

Príspevok od používateľa h.olub »

ten test sa pise koli tomu aby ta zadelili do skupin podla toho na akej urovni ovladas ang. jazyk

-ak si anglictinu vobec nemal budes v skupine A, tam sa to berie od podlahy a mas ju 4 alebo az 6 semestrou(neviem presne)
-potom podla poctu bodov sa delis do skuin B,C,D
-B a C ju ma 4 semestre
-D su "profici" a maju ju len 2 semestre
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Radioactive_Mouse »

Kód: Vybrať všetko

"-Štúdium anglického jazyka sa začína v ZS 1. ročníka absolvovaním vstupného testu.
-[b]Študenti, ktorí vo vstupnom teste nesplnia minimálne vedomostné kritériá definované vyhláškou 
Katedry jazykov, nemôžu byť zaradení do výučby anglického jazyka.[/b] [b]Vstupný test moţno 
v rámci 1. ročníka dvakrát opakovať. Ak študent nevyhovie ani na druhom opakovanom teste, 
nespĺňa podmienky na pokračovanie v štúdiu.[/b]"
Tak potom o akych minimalnych vedomostnych kriteriach tam hovoria ?? A opakovani testu ?

Ved ked by som aj napisal na 0 bodov tak by ma dali do skupiny A , nie ??

Som z toho nejak mimo :D
h.olub
King
King

Príspevok od používateľa h.olub »

tak o tom neviem nic, ani som o nicom takom nepocul....jednine ze az pocas studia sa pisu testy a tie musis spravit inak si nevyhovel z daneho predmetu

btw. teraz sa pravidla na FEI menia rychlostou svetla pretoze je nove vedenie, takze to co je dnes napisane nemusi zajtra platit.....takze trocha z rezervou, kazdopadne ked mas nejake otazky tak mailuj na pedagogicke odlelenie :)
ekonom_ist
Expert
Expert

Prosim Vás ked viem ze nejaka skola ma malo ziakov ...a chcem sa tam prihlasit co mam spravit ? poslat tam ziadost ci?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

A robili sa na tej škole skúšky, či nie? Bol si na prijímačkach? Posielal si tam prihlášku v čase kedy sa posielali?
ekonom_ist
Expert
Expert

nie nedaval som prihlasku tam ani som tam nebol na prijmacky nic ...len mna nezobrali na tu skolu kde som chcel a zistil som ze UNI ZA nenazbierala dostatocny pocet studentov
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

v takom prípade posunú hranicu testov, zoberú niekoho z odvolania alebo bude ročník s menším počtom študentov.
ekonom_ist
Expert
Expert

a nemam sancu sa tam nijako dostat ?
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

zavolaj na ich studijne
ekonom_ist
Expert
Expert

oukej skusim alebo radsej by nebola lepsia ziadost ?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

máš asi tak 1% na úspech, tak zvyšovať to nejakými desatinami percenta tou žiadosťou nemá moc zmysel :) Tá škola, keďže si neposlal prihlášku, o tebe nič nevie. Nevie tvoj priemer, nevie ako by si obstál na skúškach, dokonca ani kde bývaš. Ak im ten počet stačí, alebo ho vedia rozšíriť posunutím hranice, tak tak spravia. AK sa im málo ľudí prihlásilo (a teda zobrali všetkých a stále majú málo), tak bude druhé kolo a na to môžeš potom prísť a dúfať že spravíš prijímačky
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

uz si mal dneska volat, so ziadostou stracas cas, aj ked pochybujem
Napísať odpoveď