Forsaken Worlds
-
Royalflush
Guru wannabe
Forsaken Worlds
F2P MMORPG od Perfect World Entertainment. Dovolím si povedať, že je to najlepšia hra z ich dielne.
Oficiálna stránka : http://fw.perfectworld.com/
Trailer :
- Je to asi jediné F2P MMORPG, ktoré ma udržalo viac ako deň, vrelo odporúčam!
- V pohode sa dajú nájsť SK/CZ hráči, dokonca som našiel aj v top rebríčkoch CZ gildu.
- Hrávam na serveri Illyfue, nick Royalflush, som vo fajn english speaking guilde, kde v pohode poradia. Ak by ste sa rozhodli hrať túto hru, kludne ma v hre kontaktujte.
- Dungeon systém je dosť mocný, len otvoríte menu, lognete sa do vybraného dungeonu a samo Vás to tam hodí po vybraní vhodnej partie lognutých hráčov.
Oficiálna stránka : http://fw.perfectworld.com/
Trailer :
- Je to asi jediné F2P MMORPG, ktoré ma udržalo viac ako deň, vrelo odporúčam!
- V pohode sa dajú nájsť SK/CZ hráči, dokonca som našiel aj v top rebríčkoch CZ gildu.
- Hrávam na serveri Illyfue, nick Royalflush, som vo fajn english speaking guilde, kde v pohode poradia. Ak by ste sa rozhodli hrať túto hru, kludne ma v hre kontaktujte.
- Dungeon systém je dosť mocný, len otvoríte menu, lognete sa do vybraného dungeonu a samo Vás to tam hodí po vybraní vhodnej partie lognutých hráčov.
-
Kok
Light Professional
Re: Forsaken Worlds
vyzera to zaujimavo .. stahujem to a uvidim ake to je 
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
nič v zlom ale prečo mi to pripadá ako okopčené WoWko ? 
-
Royalflush
Guru wannabe
Každé mmorpg môžeš pokladať za klon WoWka. 
A ináč hral si to? Alebo si to usúdil z traileru, ktory sa (musím uznať) podobá na trailer k datadisku Lich King? Pretože gameplay mi prijde o dosť iný ako WoW.
A ináč hral si to? Alebo si to usúdil z traileru, ktory sa (musím uznať) podobá na trailer k datadisku Lich King? Pretože gameplay mi prijde o dosť iný ako WoW.
ľudia poznajú jedno mmorpg a všetky ostatné sú automaticky okopčené..
dlho zháňam nejaké mmo a pri každom videu na nejaké free mmo niekto napíše že kopírujú wowko..
Tento FW sa mi celkom pozdáva.
Najprv som skúsil mága ale prešiel som na vampira..mám 20 lvl, potom si ťa pridám Royalflush..
dlho zháňam nejaké mmo a pri každom videu na nejaké free mmo niekto napíše že kopírujú wowko..
Tento FW sa mi celkom pozdáva.
Najprv som skúsil mága ale prešiel som na vampira..mám 20 lvl, potom si ťa pridám Royalflush..
-
blitzkrieg
Professional
kamarát to hráva aj podľa toho to usudzujem, a neviem prečo ale nemám rád ak sa postavy podobajú na šikmáčov
proste tie animácie a to všetko mi to príde ako japonská rozprávka ale 100 ľudí 100 chutí
celkom nadupane video
hraje to niekto aktualne ?
Prave stahujem zo STEAMU s ostatnymi Free to Play 
to sem nejako nepochopilNitran95 napísal:Prave stahujem zo STEAMU s ostatnymi Free to Play
Zo Steamu sa od včera dajú stiahnuť aj niektoré F2P hry, vrátane tohto.
Vyskúšal som a aby mi nevybuchla hlava z lolitiek a androgýnov, tak hrajem za trpaslíka, ktorý každú chvíľu vyťahuje z nosa sopeľ alebo zúrivo žerie banán...graficky to nie je až tak zlé, hoci prostredie vyzerá mimo mesta pomerne prázdne, no uvidím...možno sa mi tomu bude chcieť ešte venovať.
Vyskúšal som a aby mi nevybuchla hlava z lolitiek a androgýnov, tak hrajem za trpaslíka, ktorý každú chvíľu vyťahuje z nosa sopeľ alebo zúrivo žerie banán...graficky to nie je až tak zlé, hoci prostredie vyzerá mimo mesta pomerne prázdne, no uvidím...možno sa mi tomu bude chcieť ešte venovať.
-
PhYs0c
King
od vcera som zacal hrat zatial sa mi to paci, poprosim autora topicu nech zmeni nazov na Forsaken World