Tmobile mobile internet
-
Sorta15
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Tmobile mobile internet
Zdravim,
Chcem sa opýtať či mi vie niekto poradiť mam Easy kartu T-mobile a potreboval by som na mesiac uplne jednoduchy internet si zaplatit bez viazanosti cisto len na mesiac ho aktivovat. Wap mi vela taha z kreditu a potrebujem ho surne. Vie mi niekto s tymto pomoct poradit ako a co si mam aktivovat.
Vdaka
Chcem sa opýtať či mi vie niekto poradiť mam Easy kartu T-mobile a potreboval by som na mesiac uplne jednoduchy internet si zaplatit bez viazanosti cisto len na mesiac ho aktivovat. Wap mi vela taha z kreditu a potrebujem ho surne. Vie mi niekto s tymto pomoct poradit ako a co si mam aktivovat.
Vdaka
-
Runes
Addict
Re: Tmobile mobile internet
kamo nikto ti neporadi lepsie ako samotny Tmobile ale momentalne je daka akcia v Tmobile a za dakych 11€ je tam neobmedzeny internet vraj bez hlasovych sluzieb ale ci sa to da aktivovat na Easy netusim.
Toto by som sa aj ja chcel spítat.. Ale na viac mesiacov..Sorta15 napísal:Zdravim,
Vdaka
-
typek61
Darca
boze co riesite t-mobile???vsak o2 ma za 6 evri a ma to na jeden mesiac.cize kolko krat chces mozes si to dat na kolko potrebujes.len za ten mesiac musis dat 6 evri.urcite lepsie ako sa trapit s t-mobilom
-
moosha
Darca
Akurat ze neviem, ci sa mobilny Internet od O2 vobec da nazvat Internetom. Tolko obmedzeni snad ani v Cine nemaju.
-
typek61
Darca
ake napriklad???hej viem rychlost neni bohvie aka ale za taku cenu co cakas? 
No a jasne ja si budem menit tmobile kartu na nejake O2.. Niesom na nich zvyknuty.. Bohuzial
-
vladenko007
VIP
Moosha žiadne ine ako rychlostne som neregistroval.
Tento net som dosť často využival ked som bol na dovolenke v horách u starej mamy. Pripájal som cez mobil notebook a na prezeranie stranok a chat to bohate postacuje. Je jasne že takýto net je vhodny len na komunikaciu s niekým ked sa v blízkosti nenachádza nič iné.
Tento net som dosť často využival ked som bol na dovolenke v horách u starej mamy. Pripájal som cez mobil notebook a na prezeranie stranok a chat to bohate postacuje. Je jasne že takýto net je vhodny len na komunikaciu s niekým ked sa v blízkosti nenachádza nič iné.
ja net od o2 pouzivam stale, na chat a dokonca aj videohovory na skype mi bohate postacuje, skoda len, ze neobmedzenym prestava byt, ked som niekde v roamingu na Slovensku . . .