problem vo vztahoch
problem vo vztahoch
ahojte,dlho som vahal ci to tu dat alebo nie... takze mam problem so vztahmi... poslednu dobu si nejak neviem zacat vztah.Mal som celkom dost dievcat ale poslednu dobu som sa dost zmenil,mam dost malo casu koli zalubam (kulturistika) cize nejak nechodim po piatkoch do barov a tak... cca raz za 2 tyzdne,aj ked tu neni moc moznosti sa zabavit.Nejake prilezitosti na vztah by aj boli ale ja už chcem nieco stabilnejsie,dlhsie... neviem co mam robit,mam z toho celkom dilemu,lebo sa citim dost osamelo.poradte.dakujem 18r
Re: problem vo vztahoch
Mas 18 a mal si uz dost dievcat? To boli pravdepodobne kratkodobe vztahy, ak nie jednorazovky. Veru, stabilnejsi vztah si vyzaduje ineho cloveka. Samota moze mat aj pozitiva. Spominas, ze si sa zmenil. Vies uz presne, kto si a co (koho) chces? Chodievaj dalej do posilky a vnutorne sa pripravuj na vztah. Nieco uz pride, skor ci neskor.
ano boli to kratsie vzathy... a viem kto som a koho chcem 
V 18tich mas stale este cas a hladat nejaky extra vztah... No fajn, dlhodoby ano, ale tie naozaj realne zivotne prichadzaju aj tak neskor. A opat plati stare zname zauzivane klise, ze to pride, ked to najmenej cakas a hladas.
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Síce klišé, ale inak 100% pravda. Live proved!Ing. FijoK napísal: A opat plati stare zname zauzivane klise, ze to pride, ked to najmenej cakas a hladas.
jozo, píšeš, že si sa zmenil, takže nepredpokladáme, že zasa pôjdeš do jednorázoviek a podobných "inštitúcií". Píšeš, že máš málo času - tak si urči priority. Obmedz svoje aktivity a chodievaj viac do spoločnosti. Verím, že si ten čas dokážeš urobiť. Pokiaľ Ti z toho výde, že sa nechceš vzdať ani jedného tréningu navyše, tak to zatiaľ nechaj plávať. Naviac píšeš o diskotékach. Diskotéky sú snáď jediné miesto, kde sa vyskytujú dievčatá?
Téma o tom, kde naraziť na "normálnu babu" tu už existuje
-
Peter_Retep
VIP
chlape ak si kulturista a si vyrysovany tak to vyuzi!!! blizi sa leto kupka budu plne dievcat. nejaka sa ti zapaci prides za nou a hop...staci chvila a zacnes sa s nou rozpravat a ked to nebude hus tak mozno bum a mas vztah. zoznamovat sa da vsade nielen v baroch 
na kupalisko sa chystam ale ešte neni tak teplo a ešte dietujem 
máš 18, ide leto, vonku to bude plné sympatických dievčat 
A naozaj platí, že keď lásku nehľadáš, tak príde. Lebo ak niekto príliš zúfalo hľadá, tak to býva na ňom vidieť.
A naozaj platí, že keď lásku nehľadáš, tak príde. Lebo ak niekto príliš zúfalo hľadá, tak to býva na ňom vidieť.
Kaamo... hovoris ze chces stabilnejsi vztah ale ze nemas uz tolko casu chodit do barov.....
Neviem ci to je prave to miesto kde by si mal hladat holku na stabilny vztah
Neviem ci to je prave to miesto kde by si mal hladat holku na stabilny vztah
preco si to myslis? poznam slusne dievcata co si vídu piatok niekde von...ci už na disku alebo len tak ,,posediet,,. a dakujem vsetkym za prispevky 
-
ProfionQQ
Medium Star
Sú aj slušné čo idú do baru ale takých je koľko? A ako často chodia tieto slušné do baru? Ak budú chodiť príliš často, už sa z nich stanú neslušné a také ty asi nechceš...
Skús nejaké návštevy kúpaliska s kamošmi, alebo nejaké grilovačky, turistika ...
V 18 rokoch mať stabilný vzťah je celkom umenie. V prípade, že si nájdeš od seba ešte mladšiu babu tak je to 2x umenie.
Moja osobná rada: nehladaj hned dievča ktoré pasuješ za priatelku, hladaj kamarátku s ktorou si budeš rozumieť. Potom to príde samo
GL
Skús nejaké návštevy kúpaliska s kamošmi, alebo nejaké grilovačky, turistika ...
V 18 rokoch mať stabilný vzťah je celkom umenie. V prípade, že si nájdeš od seba ešte mladšiu babu tak je to 2x umenie.
Moja osobná rada: nehladaj hned dievča ktoré pasuješ za priatelku, hladaj kamarátku s ktorou si budeš rozumieť. Potom to príde samo
-
jin
VIP
Hohó - s týmto veľmi opatrne. Aby to potom neprišlo až príliš neskoroProfionQQ napísal:Sú aj slušné čo idú do baru ale takých je koľko? A ako často chodia tieto slušné do baru? Ak budú chodiť príliš často, už sa z nich stanú neslušné a také ty asi nechceš...
Moja osobná rada: nehladaj hned dievča ktoré pasuješ za priatelku, hladaj kamarátku s ktorou si budeš rozumieť. Potom to príde samoGL
-
ProfionQQ
Medium Star
V 18-tich rokoch? Ved to je ešte len začiatok. Takže sa nebojím, že by niečo zmeškal ...
-
jin
VIP
To bol friend zone alert!ProfionQQ napísal:V 18-tich rokoch? Ved to je ešte len začiatok. Takže sa nebojím, že by niečo zmeškal ...
-
kukiak
Addict
pripadne najlepsie v kostole alebo v skautskych taborochProfionQQ napísal:Sú aj slušné čo idú do baru ale takých je koľko? A ako často chodia tieto slušné do baru? Ak budú chodiť príliš často, už sa z nich stanú neslušné a také ty asi nechceš...
Moja osobná rada: nehladaj hned dievča ktoré pasuješ za priatelku, hladaj kamarátku s ktorou si budeš rozumieť. Potom to príde samoGL
ProfionQQ : na kupka sa chystam konkretne o tyzden to zacne
grilocky taktiez budu ,sak idu prazdniny celkom sa tesim 
kukiak: zas az tak ,,fanaticky" slusne ma nelakaju
proste len nechcem take co sa ku*via po piatkach a tomu podobne... 
kukiak: zas az tak ,,fanaticky" slusne ma nelakaju
-
ProfionQQ
Medium Star
Skús začať tak zjemna a zlahka ako som písal. Hlavne to nesil.
-
kukiak
Addict
Mne to prislo akoby sa tu pisalo o kazdom dievcati ktora ide piatok von ako o kurve.. A chalan co pisal, ze by si si mal hladat babu na turistike..
Sorry ale 
jake vztahi riesis? ked este nijake nemas?
pocuvaj bratu.ked nejsi 168kg bujak s komplexami z maleho bimbasa a ves komunikovat aspon o pocasi,ti hovorim,pride to samo.
len chod mezi ludi lebo ked po patkoch budes dmoa ziskas len prehoneni ko*ot a mozole na rukach
GOOD LUCKK
pocuvaj bratu.ked nejsi 168kg bujak s komplexami z maleho bimbasa a ves komunikovat aspon o pocasi,ti hovorim,pride to samo.
len chod mezi ludi lebo ked po patkoch budes dmoa ziskas len prehoneni ko*ot a mozole na rukach
GOOD LUCKK