Vodné fajky

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Fajcite vodne fajky?

Ano, v podniku
109
14%
Ano, doma/u kamarata/ked je moznost
399
50%
Nie
296
37%

Celkom hlasov: 804

jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Vodne fajky

Príspevok od používateľa jin »

Silmer: Osobne mám čierny KAYA Vortex, som max spokojný. Hlbšie vortexy sa už neoplatia, zožerú strašne veľa tabaku, ktorý niekedy aj tak neprehorí.

keg987: Poštovné záleží od toho akú veľkú objednávku spravíme a koľko nás bude.
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

keg987 napísal:počuj jin aké je odtiaľ poštovné ? :)
ja som to pochopil tak , ze prepravne/postovne je v ramci europy 19,99eura a pri objednavke nad 199 eur je postovne zadarmo. ci?

http://www.kaya-shisha.de/shop_content.php?coID=1
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

ja si myslim ze pri tej ponuke a cenach by nemalo byt problem presiahnut 200€
ja osobne by som chcel vyskusat uz mensiu legendu http://www.kaya-shisha.de/HOOKAH-TOBACC ... :1019.html a potom ma este zaujalo http://www.kaya-shisha.de/HOOKAH-TOBACC ... ::844.html
no lenze momentalne sa z vyplaty odklada na ine, tak jin pls napis sem este par dni pred objednavkou, budem vtedy mudrejsi ako vlastne na tom financne som (mame neake nedoplatky za najom a este stale nie su konkretne vycislene)
a kedze balenia su pomerne velke tak ak by mal niekto zo ZA+okolie zaujem o to iste co ja tak by sme sa mohli podelit (platbou aj tabakom) vtedy by som do toho siel isto

a este otazka jin - ak bude postovne tak ho chces rozdelit rovnomerne alebo pomerovo?
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

javatar napísal:ja si myslim ze pri tej ponuke a cenach by nemalo byt problem presiahnut 200€
ja osobne by som chcel vyskusat uz mensiu legendu http://www.kaya-shisha.de/HOOKAH-TOBACC ... :1019.html a potom ma este zaujalo http://www.kaya-shisha.de/HOOKAH-TOBACC ... ::844.html
no lenze momentalne sa z vyplaty odklada na ine, tak jin pls napis sem este par dni pred objednavkou, budem vtedy mudrejsi ako vlastne na tom financne som (mame neake nedoplatky za najom a este stale nie su konkretne vycislene)
a kedze balenia su pomerne velke tak ak by mal niekto zo ZA+okolie zaujem o to iste co ja tak by sme sa mohli podelit (platbou aj tabakom) vtedy by som do toho siel isto

a este otazka jin - ak bude postovne tak ho chces rozdelit rovnomerne alebo pomerovo?
Osobne si tiež nemylsím, že bude problém dosiahnuť ten limit na free dopravu, o to sa bojím najmenej.
Ešte musíme doriešiť, že pokiaľ si objedná niekto tovar mimo BA, ako sa ku nemu dostane. Prídete si pre tovar, alebo mi prevediete peniaze a pošlem Vám to kuriérom?
keg987
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa keg987 »

javatar : ja som z okolia ZA konkretne asi tak 18 km odtial...tak som myslel ze ak by sa ti chcelo jin :D by si nám to poslal na dobierku spolocne ...ak by sa teda do toho islo :).. co ty nato ? :)
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Jin a na dobierku ? :o samozrejme poštu hradím ja.... ak nie tak ma porazíííí :(
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Merco skus popremyslat :)
Balik az z nemecka a na dobierku? a keby si odmietol prezviat balik tak by boli akoze stratovy?
k0mk0
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa k0mk0 »

to Jin -> Merco nemá už s poštou problém, zoberieme jeden krát nejaký SB 200g. pošta nebude problém, som z BA. môže byť Jin? kedy to objednávaš ? :)
Merco_
Professional
Professional

Wladas myslel som to tak že ked prihodím niečo k Jinovej objednávke a ON mi to pošle na dobierku ale ak sa to nebude dať tak to spravím cez komka teda.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Ľudia mne je to úplne jedno, ako sa dohodnete, komu čo kto predá, atď, do konca mesiaca máme čas.
Ja som len navrhol, že mám možnosť free posielať kuriérom. Ak Vám to lepšie vyhovuje poštou, mne to problém nerobí, no rád by som maximum vyriešil osobne v BA.
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

a jak si predstavujes , ze ti to zaplatime ( aby som mal predstavu ) , mam ti poslat peniaze prevodom na ucet este pred objednavkou? alebo osobne v BA? alebo az ked to dojde z nemecka? :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Ja som mal predstavu: Keď príde tovar z nemecka, tak Tí, čo si to neprevezmú zásielku osobne v BA, mi prevedú sumu na účet (mbank/slsp) a po nabehnutí platby zašlem tovar kuriérom. Ak to niekomu nevyhovuje, pošta nie je problém...
Mimochodom poprosím všetky objednávky do SS.
mico5000
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa mico5000 »

jin kedy by si chcel objednať ??
neviem asi nezohnám dovtedy toľko peňazí musím si zistiť ale ničo by sa našlo :D som ZA takže dobierka by bola best...
pretože by som chcel aj spolužiakovi objednať... - obidvaja chceme sklenené hadice.. ináč neviem asi tabak do elements je tam lacnejší než tu a aj tak nemám 18 nemôžem si objednať... možno by niekto chcel aj tie menšie sklenené - vyjdú lacnejšie ale sú v sete po troch sa dohodneme..
už asi 4 edit...
nie náhodou som sa dnes rozprával so spolužiakom že by chcelo objednávku z nemecka :) škoda že som si nekukol hojka mal by som vystarané ....
piaty.. nie všetko sa oplatí z nemecka -alebo konkretnejšie z tej stránky objednať napríklad aj tá vortex kaya u nás je lacnejšia aj niektoré VF sa dajú ale u nás nedostupný tovar ako sú sklenené hadice a tabak určite z nemecka...

jin daj linky čo zatiaľ kto objednáva a čo by niekto objednával len napoly alebo podobne...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Linky kto čo objednáva sem určite nebudem dávať, to si vyriešte medzi sebou, objednávať idem koncom mesiaca.
Ohľadne shippingu a platby si prečítaj príspevky vyššie, už sa mi to nechce vypisovať.
Mattt0123
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Mattt0123 »

Čaute, rád by som sa spýtal, kde sa dá kúpiť tabak v BA(nejaký kvalitnejší) a aká je asi cena..Bol by som rád aj za názov značky. Vopred ďakujem.
mico5000
Light Star
Light Star

ok takto.. kto by si niečo rád objednal ale nechce celý tabak mu je veľa alebo tak.. že aby sme sa dohodli a podelili.. ja by som objednal set 3 ks hadíc -http://www.kaya-shisha.de/HOOKAH-HOSES/ ... :1039.html ale mne respektíve mne a kamarátovi bude jedna navyše neviem zatiaľ či by bral obidve tak keby mal náhodou niekto záujem..
edit ako je to s týmy hadicami niesú neaké krátke ??? ale pri niektorých čo niesu v sete je napísané od... takže tam si môžem povedať akú chcem dlžku hadice ??
Merco_
Professional
Professional

mico lenže to nieje set 3 hadíc ale jedna hadica stojí tých 30€ ;)
mico5000
Light Star
Light Star

čo ? za takú hadicu ? kurna .. mne sa aj tak viac páči http://www.kaya-shisha.de/HOOKAH-HOSES/ ... ::828.html
a otázka(opakujem sa) je tam že "from 19,90 EUR" záleží od dlžky hadice či ako ?

edit
akože dovtedy som myslel že je to set.. a nieje takže radšej lacnejšiu a mne viac vyhovujúcu ale ako je to s dĺžkou?
Viem že ss no to ešte nebola objednávka som sa len pýtal - však čitaj čo...
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

tak preco sem vobec davas ten link , ked zrazu pises ze sa ti tato paci viac...
nemusis tu zbytocne spammovat....

a ak si si nevsimol...tak jin jasne a strucne napisal
Mimochodom poprosím všetky objednávky do SS.
Einar
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Einar »

Mám problém. Mám elektrický uhlík normalne zapojhím ale dym je slabý a štípe. Tabak je samozrejme navlhčený. Co s tym?
Napísať odpoveď