Brigada v Tescu

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Linnhe
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: Brigada v Tescu

Príspevok od používateľa Linnhe »

fuha, ja mam cez nosluz a nemam ziadne obmedzenie na tyzden...
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Na tyzden mozno nie, ale na mesiac uz asi ano. Odrobil si niekedy viac ako 80hodin u jedneho zamestnavatela? Je pravda, ze oni s tym oebavaju ako sa da, este sa mi nestalo, ze by mi povedali, nie zajtra nemozte prist, lebo uz mate vela hodin odrobenych.
Linnhe
Expert
Expert

Ano, odrobila som viac ako 80 hodin mesacne u dvoch, moznoze aj u troch zamestnavatelov. A normalne bez ziadneho obchadzania zakona alebo co :)
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

tak odrobit si to mohla, ale byt tebou tak sa pozriem na vyplatnu pasku, kolko tam mas naozaj zapisanych hodin
Linnhe
Expert
Expert

Tym obchadzanim zakona som asi co myslela? :) ano, vyplatnu pasku som si pozrela a hodin som mala zapisanych tolko, kolko som realne odrobila. Preto sa pytam. Ci to nie je len limit dokedy sa neodvadzaju dane z toho, ci take nieco.
M4rek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa M4rek »

dnes som bol prvykrat na zauceni sa do pokladne v Tescu, tak sa podelim s vami o moje "zazitky". Najskor som len pozoroval jednu pokladnicku, hovorila mi, ze co a ako, ako so zeleninou, ovocim, pecivom, prepravkami piva atd., uz asi po 10 minutach som z toho mal zmätok. Takze som ju pozoroval ako blokuje, ktore tlacitka kedy stlaca atd.. Celkom sa mi to zdalo v pohode, no potom som sadol za pokladnu ja :D ... kazdemu sa treba pozdravit, kazdeho sa spytat ci ma tesco klubovu kartu, potom ak ma kartu, treba sa spytat ci si prosi tasku (nejaky novy system, ze kto si nezoberie ziadnu tasku tak dostane nejake body navyse ... treba pozriet na kolko tasiek vyzera nakup a podla toho dat za kazdu odmietnutu tasku bod), potom kazdemu pozriet do vozika, ci tam nic nema, nablokovat veci, ked pride pod ruku pecivo/ovocieľ/zelenina hladat kod v zosite, potom sa syptat, ci je to vsetko, potom ked si neprosil zakaznik ziadnu tasku a dal karticku tak nahodit do pokladne tzv. zelene body za tašky ... potom sa nepomylit pri vydavani penazi, podakovat sa za nakup a pozdravit sa

a to este neratam komplikacie typu: dieta v kociku sa napchava nejakym keksom z tesca, ktory samozrejme pri pokladni rodicia nespomenu, ked sa clovek nespyta ... romovia, ktori vraj prelepuju kody z lacnejsich zlavnenych potravin (hlavne z masa) na drahsie aby platili menej .... ludia, ktori nemaju dost penazi na zaplatenie tovaru, ... ludia, ktori ked si vsimnu kolko stoji nejaka vec si rozmyslia, ze je to drahe, tak to nechcu, treba stornovat ...

trasne vela mi pride tych veci, ktore treba vediet ... ale snad si nato zvyknem ... hlavne je tazke rozlisit niektore pecivo, hlavne chleby - na niektorych je vpeceny taky znak, lenze ked si ten chlieb ludia daju porezat tak tam ten znak nevidno
Chesterka
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Chesterka »

My sme dnes mali mať tiež školenie ale preložili ho až na budúcu stredu.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

M4rek napísal:...treba sa spytat ci si prosi tasku (nejaky novy system, ze kto si nezoberie ziadnu tasku tak dostane nejake body navyse ... treba pozriet na kolko tasiek vyzera nakup a podla toho dat za kazdu odmietnutu tasku bod)...
Hajzli jedny :aasmile2:
M4rek
Medium Star
Medium Star

je to dost otravne s tymi taskami, kazdeho sa nato pytat ... a hlavne ked niekto povie, ze nechce tasku tak nezabudnut potom dat ten "zeleny bod" namiesto tasky ... dost casto som zabudal nato7

.. a najhorsie je, ze vela ludi netusi preco sa to pytam a len nechapavo povedia "no a kam by som dal tie veci?" ... a potom im vysvetlovat, ze ako to je po novom
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

popravde pokladnici v tescu mi pripadaju ako roboti, zo vsetkych hypermarketov je to tam asi najhorsie a nikdy by som tam asi nerobil
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

begbeee napísal:Hajzli jedny :aasmile2:
omg, prečo hajzli? robia to kvôli ekológii. ja osobne si tašky beriem málokedy, fakt len vtedy keď to nemám ako odniesť. osobne by som igelitové tašky zakázal, sviní to prírodu tak ako máločo z ľudských produktov (nemyslím teraz splodiny vytvorené pri chemických procesoch). ja toto vítam, avšak je mi jasné že to asi stroskotá na pohodlnosti a blbosti ľudí, hlavne po rozhovore s jeným šmejdom ktorý tvrdil že pri nákupe má podľa ochodného zákona právo na tašku zdarma... :sly:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

na tesco taskach stoji cela tato ekonomika :lol: ako USA stoji na kamionistoch
M4rek
Medium Star
Medium Star

zajtra mam preskusanie, bol som uz trikrat na zaskolovani, tak uvidim ... ked ma zoberu asi tam vydrzim maximalne nejaky ten mesiac ... je to tam strasna makacka ked je vela ludi
Linnhe
Expert
Expert

myslim ze ked si nejaki cigani prelepuju kody na tovaroch, to by mali mat na starosti sbs-kari, ci nie? tu pracu netreba brat ako stres, proste klidek. to, ze sa ti ludia ponahlaju si netreba nechat presunut aj na seba, lebo potom je clovek nevedomky v strese a robi chyby a zabuda na niektore veci.
M4rek
Medium Star
Medium Star

to hej, ale ja mam v pazi, ze je vela ludi, ked sa im nechce cakat nech idu k inej pokladni ... ale ako som bol dnes na zaucani, tak ta pokladnicka, ktora bola so mnou si tiez vzdy sadala za pokladnu miesto mna ked bolo vela ludi a pustila ma k pokladni len ked bolo menej ludi
Linnhe
Expert
Expert

kokso, jaka starostlivost.. mozes byt rad, ja som bola na jednom zaucani a potom uz sama
M4rek
Medium Star
Medium Star

na jednom zaucani a potom sama ? :D ... to sa neboja poslat cloveka sameho do pokladne ked bol len raz na zaucani, ze nieso pokazi ? .. sa im cudujem
Linnhe
Expert
Expert

pokazi? :D ved to je dost jednoduche, akurat s tymi kodmi a rozlustenim, ze ake pecivo to je, s tym je problem, ale inac vobec...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

silmarill napísal:omg, prečo hajzli? robia to kvôli ekológii. ja osobne si tašky beriem málokedy, fakt len vtedy keď to nemám ako odniesť. osobne by som igelitové tašky zakázal, sviní to prírodu tak ako máločo z ľudských produktov (nemyslím teraz splodiny vytvorené pri chemických procesoch). ja toto vítam, avšak je mi jasné že to asi stroskotá na pohodlnosti a blbosti ľudí, hlavne po rozhovore s jeným šmejdom ktorý tvrdil že pri nákupe má podľa ochodného zákona právo na tašku zdarma... :sly:
V UK to majú vyriešené dvoma spôsobmi:
a) veľké reklamy o tom, že ak do tvojej tašky šupneš, len o jeden kus tovaru viac, ako si chcel, tak pomôžeš ušetriť X miliónov tašiek
b) tzv. "bag for life", tašky z recyklovateľných matierálov, neporovnateľne pevnejšie a objemnejšie ako bežná igelitka, ktorú si síce musíš zakúpiť za nejakých pár pencí, ale následne ti ju vždy vymenia za novú ak ju donesieš poškodenú alebo zničenú.

Na Slovensku to vyriešili "okrádaním" zákazníkov o klubové body, navyše podozrivo tichým spôsobom.

Tak a teraz sa ti to ešte stále páči?
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

preco okradanim? body ti predsa pridaju ak nemas tasku, ak si zoberies tasku, tak mas povodny pocet bodov, kde tam vidis okradanie?..btw podla mna na to isli dobre, tu ludi nalakas naozaj skor na vyhody ako na nejake ekologicke reklamne kampane :D

Kód: Vybrať všetko

b) tzv. "bag for life", tašky z recyklovateľných matierálov, neporovnateľne pevnejšie a objemnejšie ako bežná igelitka, ktorú si síce musíš zakúpiť za nejakých pár pencí, ale následne ti ju vždy vymenia za novú ak ju donesieš poškodenú alebo zničenú.
myslim, ze toto som videl aj nas, ale s tym, ze ti ju nevymenia..ale mozno to bolo len nieco podobne
Napísať odpoveď