ako si udobriť holku, niečo špecialne.

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
easton
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: ako si udobriť holku, niečo špecialne.

Príspevok od používateľa easton »

javatar napísal:ziaden normalny chlap neoperuje s pojmom "lepsi ako ja" - taky proste neexistuje a bodka... akonahle povies zenskej ze mozno si najde lepsieho tak je to pre nu signal ze pripustas moznost toho ze by mala ist za inym a to ju velmi na tvoju stranu neprikloni...
ja som jej to nikdy nepovedal, to si ja v duchu tak myslim, a vybavujem jej konanie :-D
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

no tak to si potom kadis do vlastneho hniezda :)
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

SRneC napísal:no tak to si potom kadis do vlastneho hniezda :)
moja negativna vlastnost je že si priliš domyslam, a neboj sa ja si verim :-)
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

az moc myslis chlapce... to byva nebezpecne...
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

javatar napísal:az moc myslis chlapce... to byva nebezpecne...
tak tak presne ako hovoriš, na to si dam pozor :-)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

easton napísal:ps: pisal som si prave s nou, tak napisala ,že veri,že z chyb ,kt. som urobil som sa poučil, ale že nedokaze byt vo vztahu s clovekom, pri ktorom je menej cenna či čo to povedala, argumentovala to mojou vychovou, čo je dosť blbosť, lebo je pravda ,že rodicia ma viedli byť v skole či sporte najlepsi, a ona to preniesla na vztah, je sice pravda ,ze som bol viac dominanty...ale tak o tom ,že sa to davno zmenilo ju nepresvedči ani za pana nikto.
Počuj, už sa z toho chcela vykrútiť. Tak buď chlap a začni konečne konať - face-to-face, nakoľko internetové diskusie dávajú stráášne široký priestor na domýšľanie si a vysvetlovanie si vecí inak, ako by sa mali. Ak si s ňou budeš naďalej ešte nejakú dobu písať, tak sa ľahko môže stať, že Ti to viac uškodí, ako prospeje. Ak Ťa odmietne, tak tomu daj čas - veľa času a neviaž sa na ňu.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

tak tak - chciet od zeny aby sa vyjadrovala priamo cez internet je proste utopia (cest vynimkam)
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

jin napísal:Počuj, už sa z toho chcela vykrútiť. Tak buď chlap a začni konečne konať - face-to-face, nakoľko internetové diskusie dávajú stráášne široký priestor na domýšľanie si a vysvetlovanie si vecí inak, ako by sa mali. Ak si s ňou budeš naďalej ešte nejakú dobu písať, tak sa ľahko môže stať, že Ti to viac uškodí, ako prospeje. Ak Ťa odmietne, tak tomu daj čas - veľa času a neviaž sa na ňu.
takyto argument mi povedala aj do oči už ovela skor, po rozchode
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

easton napísal: takyto argument mi povedala aj do oči už ovela skor, po rozchode
Pozri sa, tým, že sa pre ňu takto trápiš a že tu vo veľkom štýle riešiš ako si ju získať späť je podľa mňa už dosť silným gestom.
Druhá vec nad ktorou sa treba zamyslieť je to, čo spôsobilo tento jej pocit - či náhodou netrpí nejakým chronickým strachom z menejcennosti a potom, čo to v nej vyvolávalo. Či bola ona ustráchaná a utiahnutá, podceňujúca sa, alebo si ty bol vždy majster sveta pri ktorom nemala šancu nikdy zažiariť. Teraz som uviedol príliš exponované príklady, no jedná sa tu o atmosféru vo vzťahu.
Proste to už začni riešiť osobne - inú šancu na úspech nemáš.
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

jin napísal:Pozri sa, tým, že sa pre ňu takto trápiš a že tu vo veľkom štýle riešiš ako si ju získať späť je podľa mňa už dosť silným gestom.
Druhá vec nad ktorou sa treba zamyslieť je to, čo spôsobilo tento jej pocit - či náhodou netrpí nejakým chronickým strachom z menejcennosti a potom, čo to v nej vyvolávalo. Či bola ona ustráchaná a utiahnutá, podceňujúca sa, alebo si ty bol vždy majster sveta pri ktorom nemala šancu nikdy zažiariť. Teraz som uviedol príliš exponované príklady, no jedná sa tu o atmosféru vo vzťahu.
Proste to už začni riešiť osobne - inú šancu na úspech nemáš.
Dovod bol takyto, ja som bol vzdy lepsi v škole , bolo jej blbe mi trebars povedať ,že ma zlu znamku abo dačo take sa hanbila abo čo a , mozno som to niekedy dal patrične najavo, určite je ona vo vela veciach lepšia, ale proste tento stav, je kombinaciou roznych veci, a taktiež som zle vychadzal s jej sestrou, ale tak ona prisla s tym debilnym pristupom nie ja.

Presne si to trafil, ja som bol vzdy majster sveta, v kolektive ,v školei a podobne, vzdy som bol veduca osoba spolui s par mozno dalsimi, a jej to asi vadi abo čo. Takiež hanbi sa do mojej triedy prist,ževraj na nu omje spolužiačky zazeraju kdežto ja problem nemam s tymto. Znie to možno chvalenkarsky, ale som v viazerych sverach života dominantny, a to jej asi vadilo, že pri mne sa citila tak čudne neviem to opisať.

čim viac to riešim tym viac mi to pripada čudne, taky odcudzeni, pred tyzdnom som ešte truchlil, že jake voloviny som robil ,že mi chyba a teraz kurnik, sa to nejak zmenilo, neni to už take intenzivne, asi tym ,že som začal brigadovať a nemam čas na to mysliet.

tak ako mi hovorila včera, že nevie byt s človekom, pri kt nema slovo, abo dačo take, že proste sa citi, že ja som ten hlavny a ona taka putka čo mi beha za zadkom, a takto nechce byt a bla bla bla, že ju to velmi odradilo byť so mnou a take dačo povedala.
No dnes volam ,zajtra idem.
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PhYs0c »

ja ti dam takuto radu, stav na to ze ju poznas, to je myslim ze asi najdolezitejsie a dobre si to premysli a uvedom ze vies ako na nu..
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Hej len vtip je v tom, že odmietla už aj len stretnutie, že to nie je dobry napad a ma s tym problem
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

takze.... popojedem
.
"lidi je jak sracek".. a zien je z toho cca 50%, takze hlavu hore a vred k svetlejsim zaciatkom:)
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

lumir napísal:takze.... popojedem
.
"lidi je jak sracek".. a zien je z toho cca 50%, takze hlavu hore a vred k svetlejsim zaciatkom:)
tak tak nie je jednina na svete, dufam,ze stretnem niekoho ,kto mi bude minimalne tak vyhovovat ako ona :-)
Linnhe
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Linnhe »

Vyvijat snahu tam, kde budes neuspesny je zbytocne. Co boli, to preboli, pride dalsia, bude dobra, mozno lepsia. Hlavne sa zbytocne nenamahaj, ak to uz nema cenu, co musis zvazit, ale podla toho co pises, asi nema...
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Linnhe napísal:Vyvijat snahu tam, kde budes neuspesny je zbytocne. Co boli, to preboli, pride dalsia, bude dobra, mozno lepsia. Hlavne sa zbytocne nenamahaj, ak to uz nema cenu, co musis zvazit, ale podla toho co pises, asi nema...
ak by tam bola snaha sa aspon stretnut, ale okolo toho milion 500 vyhovoriek prečo nie, nech pride dalsia to aka bude to sa uvidime, ale hlavne to čo chcem nech ju minimalne tak lubim ako tuto :-)
Linnhe
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Linnhe »

neboj sa, to vsetko bude, a je super, ze to beries takto, vela stastia :)
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Linnhe napísal:neboj sa, to vsetko bude, a je super, ze to beries takto, vela stastia :)
Ďakujem Ti ...
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PhYs0c »

mozno ta co pride po nej nebude az taka alebo este stale tam bude nieco po tejto, ale urcite budes mat aj lepsie od nej, teraz je tomu mozno tazko verit ale spravidla to byva tak, takze taky vela stastia a myslim ze zien je viac ako 50% takze keby sa vsetci dali dokopy tak ziadny chlap neostane nezadany :P
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

PhYs0c napísal:mozno ta co pride po nej nebude az taka alebo este stale tam bude nieco po tejto, ale urcite budes mat aj lepsie od nej, teraz je tomu mozno tazko verit ale spravidla to byva tak, takze taky vela stastia a myslim ze zien je viac ako 50% takze keby sa vsetci dali dokopy tak ziadny chlap neostane nezadany :P
diki chaloši su to slova ,kt ma povzbudia, dufam,že budem štastny, že dačo fajn mi život prinesie :-) Snažil som sa urobil som všetko pre to, nešlo, nevyšlo, nevadi, život ide dalej :-)
Napísať odpoveď