Aukro prihadzovanie
Aukro prihadzovanie
Caute chcel by som msa opytat ako to je s tym automatickym prihadzovanim na aukre. to mi bude automaticky prihadzovat ci ako to funguje? diks
Re: Aukro prihadzovanie
dáš tam tuším sumu, že do koľko, a ono to prihodí o najmenšiu možnú čiastku viacej.. a k niekto prevýši tvoju ponuku tak to zasa automaticky prihodí až pokiaľ nedosiahne sumu, ktorú si zadal (suma, ktorú si ochotný dať za tú konkrétnu vec)
aha cize ja tam napisem sumu ktoru chcem dat za vec a ono to bude sami prihadzovat az kym nedosiahne tu hranicu? dakjem
hej... tá suma, ktorú napíšeš, je suma, ktorú si ochotný dať za tú vec...ale prihadzovať po tú hranicu nebude len tak samé od seba kedy sa mu zachce, ale až keď niekto dá viacej ako ty, vtedy prihodí viacej...
no ale ked ta niekto viacej ako tak to potom logicky musi automaticky prekrocit tu sumu co ja som ochotny dat za ten predmet.ci?
tú sumu to už neprekročí... potom neprihodí... prihadzuje iba do tej sumy kolko nastavíš, a nie donekonečna... ak niekto dá vyššiu sumu,ako si ty nastavil, tak buď to získa on, alebo musíš ty prihodiť, alebo nastaviť vyššiu sumu na prihadzovanie...