Pen spinning - venuje sa tu tomu niekto?
all info o PS na www.spin.wbl.sk .... battle existuju na pen spinning forach....aj u mna je taka sekcia ale zatial ziadna battle nebolanErD. ' z napísal:Necítal som si vsetky príspevky iba kukol prvu stranu a videjka a vyzerá to celkom v pohodeZa kolko ste sa uz aj nieco naucili ? Je to dosť ťažké ? alebo to len tak vypadá.
Neexistuju v tom nejake "battle" ?
Re: Pen spinning - venuje sa tu tomu niekto?
tak chlapci nechystate sa nieco objednat z penwishu alebo nejakeho shopu ? 
Uprimne ti poviem ze je mizerna sanca aby si niekoho na Slovensku nasiel, kazdopadne ak mas zaujem tak ti mozem predat ako celok (nie jednotlivo) bictory mod, sigma MX, comssa mod, a este jeden - nespominam si ako sa vola ale je to HGG + RSVP telo + comssa tipy s gripmi. Za 10 eur + postovne,ak by si mal nejaky zaujem tak fotky ti mozem dat zajtratibike262 napísal:tak chlapci nechystate sa nieco objednat z penwishu alebo nejakeho shopu ?
jaj na tuto stranku uz asi rok nik nepise tak co ??
klobuk dole spinningujem asi 3-4 tyzdne ale takuto stranku som nenasiel
okrem Thekinga tu nikto nespinije viac nez on ?
a co za triky vies ?? to video som nemohol pozerat lebo je zmazane
sonicka som zvladol raz dva
ovladam aj twister sonic
trochu demon sonic nevem ako sa pise lebo to len tak skusam hluposti a shadow vies theking ????
//autoeditácia príspevku (14 Máj 2011, 14:53)
jaj tak co uz nik nespinuje
klobuk dole spinningujem asi 3-4 tyzdne ale takuto stranku som nenasiel
//autoeditácia príspevku (14 Máj 2011, 14:53)
jaj tak co uz nik nespinuje
ja by som otazku, ze jak to pero zrobim? 
cavko ja sem hodim svoje video tak do tyzdna spinningujem dva mesiace a mohlo by sa to tu znova ozivit ak este nikto spinninguje 
Nachadza sa tu nejaky nadsenec ktory by mal zaujem o spoluvybudovanie sk/cz penspinnerskej komunity ? Mam zrovna hosting na rok zadarmo a nedavno som sa opat zacal prilezitostne chopit pera. Dobrovolnici sukromnu spravu prosim 
///edit
Este ma napada - odkedy som pred 5 rokmi zalozil tuto temu urcite je tu mnoho ludi ktory netusia o co ide - takze kusa krajsie ukazkove video ako je na prvej stranke, kochajte sa (pen spinning world cup 2010)
///edit
Este ma napada - odkedy som pred 5 rokmi zalozil tuto temu urcite je tu mnoho ludi ktory netusia o co ide - takze kusa krajsie ukazkove video ako je na prvej stranke, kochajte sa (pen spinning world cup 2010)