Co hovorite na tuto novinku od asusu?
http://www.zive.sk/obojzivelnik-asus-ee ... fault.aspx
Samotnemu sa mi spojenie tabletu a notebooku velmi paci a preto rozmyslam nad jeho zadovazenim
Odradza ma jedine Android ,na ktory povedzme si to rovno nie je zatial taka softwarova podpora ako pre windows, aj ked uz sa rysuju prve nahrady ako v pripade Office balika
No stale su tam nedotiahnute veci ako haprovanie USB storage, potreba stahovat stale nove aplikacie prakticky na vsetko od prehravania hudby ,pdf ,filmy a podobne ,tiez sa mi nepaci napr. kapacitny display a tym nemoznost dotykoveho pera, aj ked som sa docital ze uz existuje nejaka moznost od HTC ale neviem co je na tom pravdy.Napr premna je dotykove pero celkom vyhoda na kreslenie schem ,pisanie drobnych poznamok ,kreslenie popisov a podobne .Tak isto aplikacna zakladna je zatial dost okresana aj ked osobne si myslim ze to postupne uz nebude problem ,vid napr Apple a ich Iphone
Ako plus sa javi vysoka vydrz baterie ,sviznost systemu ci lakavy vzhlad urceny asi skor ako multimedialna hracka ,hlavne kvoli fotoaparatu a podobnym vychytavkam ,ktore oslovia asi predovsetkym mladych
Sam som z neho v rozpakoch ,16GB pamate na SSD mozno to je malo ,neviem
Minimalne lakavy produkt to urcite bude aj ked premna mu stale konkuruje osvedceny Win7 a s nim asus eee t101mt
http://www.hej.sk/pocitace-prislusenstv ... kampan=257
Ktory je tak isto tablet, podporuje dotykove pero ,aj ked je osadeny atomom N570, nie je to taka "imidzovka" ako dany transformer no na pracu pre studenta ,ktory nechce klasicky notebook a paci sa mu spojenie tabletu a netbooku je asi vhodnejsi, ci uz pisanie roznych prac, ci kratenie si casu na prednaskach
Co si myslite o tomto transformere? o podpore aplikacii? ci je vhodny ako plnohodnotna nahrada netbooku? v porovnani s t101mt a win7? o vyuziti pre studenta nie len na hranie ale aj pracu? o mnozstve aplikacii? a celkovo ake mate z neho pocity
,tento segment nie je zatial taky siroky ,no v blizkej dobe sa urcite rozrastie.
Nedajboze ak ma niekto skusenosti s transformerom alebo aj t101mt napiste, velmi ma zaujimaju aj uzivatelske postrehy a minirecenzie
Cena je zhruba rovnaka a tak je dolezite si asi zvolit bud Android(Pripravuje sa 3,1) alebo Win, ktory je vseobecne vyuzitelny
Dufam ze to moze byt v tejto sekcii ,kedze nikde som diskusiu na tuto temu nenasiel
Dakujem
Asus eee pad Transformer
-
G0lDiER_
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Asus eee pad Transformer
pri takejto velkosti displayu by som volil skor system viac na sposob mobilu - respektive system ktory je primarne urceny na velkost tabletov - android. aplikacie sa vyvyjaju peknym smerom, toho sa nemusis bat, za odmenu budes mat sviznost, dobru ovladatelnost..
na tom atome sa bude w7 vliect, to by ma velmi odradzalo..
na tom atome sa bude w7 vliect, to by ma velmi odradzalo..
Re: Asus eee pad Transformer
uvazujem o tom asus eee pad transformer, vyzera ako zaujimava novinka
len ma zaujimaju nejake veci
1 ,ako to bude so SR lokalizaciou ,ci treba cakat ,kvoli interpunkcii pri pisani textu
2, aky stylus by bol pren vhodny ,pisaniu poznamok so stylusom sa nechcem vzdat a kedze sa k nemu nedodava ,treba nejaky kapacitny ,no neviem ktory by bol vhodny
Inak vyzera velmi zaujimavo ,aj ked mam skorej pocit ze je to taka multimedialna hracka urcena primarne na hranie, a filmy ,a ja potrebujem pisat aj poznamky ,kreslit schemy a podobne ,ale uvidime ,hlavne co sa tyka toho stylusu a lokalizacie ma info zaujimaju
len ma zaujimaju nejake veci
1 ,ako to bude so SR lokalizaciou ,ci treba cakat ,kvoli interpunkcii pri pisani textu
2, aky stylus by bol pren vhodny ,pisaniu poznamok so stylusom sa nechcem vzdat a kedze sa k nemu nedodava ,treba nejaky kapacitny ,no neviem ktory by bol vhodny
Inak vyzera velmi zaujimavo ,aj ked mam skorej pocit ze je to taka multimedialna hracka urcena primarne na hranie, a filmy ,a ja potrebujem pisat aj poznamky ,kreslit schemy a podobne ,ale uvidime ,hlavne co sa tyka toho stylusu a lokalizacie ma info zaujimaju