nevieš pracovať s premennými a s asynchronným volaním pracuješ ako so synchronnym. Už som to tu vysvetloval toľkokrát, že ma to už nebaví. V riadku subory.split(";"); nemáš žiadnu hodnotu, lebo premenná subory:
1) sa nastaví až po tomto zavolaní
2) nie je globálna
a namiesto toho tvojho adresare.php si tam pre zaciatok hod nejaky txt subor s nejakym textom, lebo na to aby ti vyplulo to co chces bude asi treba dalsie 4 temy, kym to pochopis, resp. ti to niekto nenapise.
ale už sa mi to podarilo. zobarlo mi to výpis, je to na tom linku.
//autoeditácia príspevku (21 Jún 2011, 14:54)
ok. výpis sa mi podaril, ale nedarí sa mi ho po splitovaní uložiť do array. Neviete niekto čo by som v ňom mal poupraviť.
(Kód je hore na pôvodnom mieste.)
no ja tam na začiatku vidím nejakú reklamu. Nevložil ti to ten hosting priamo do zdrojáku? Určite ti vracia to čo píšeš? Ja som tou otázkou čo ti to vracia nemyslel že sa pozreš na php, ale že si dáš napríklad alert(xhr.responseText)
vrátenie mi funguje, ale má to problém zo split(xhr.responseText)
//autoeditácia príspevku (23 Jún 2011, 14:27)
reklama sa vyhodí, to je pravda, ale potom sa tam aj vypíše gshd či jak a ,co
to ,co je oddelovac pre split(); ale teraz som ho vymazal, lebo split(xhr.responseText); mi nechcel ísť do arrayov
split(xhr.responseText) je chybný zápis, má to byť xhr.responseText.split() prípadne subory.split() lebo ten responsetext si si priradil aj do premennej subory. Ako oddelovač (teda parameter funkcie split) má ísť iba jeden znak, a nie reťazec. Neviem či dokážeš nejakou funkciou deliť podľa reťazca, osobne si teraz žiadnu takú neviem vybaviť a zrejme by si si musel vytvoriť vlastnú.
Nepomohlo mi to, vyhadzuje mi to stále tú istú chybu.
//autoeditácia príspevku (23 Jún 2011, 17:56)
Vyhadzuje:
Uncaught ReferenceError: array is not defined
Čo znamená že array nieje definované, nie? ale veď to robím splitom.