Mám internet káblom natiahnutý od suseda... kábel ide do switchu či ako sa to volá a odtadial k nám a ešte susedovi nad nami... ja by som potreboval spraviť wifi signál, aby som mohol byť na nete aj na mojom booku, telefóne atď... čo na to potrebujem a ako a kde to zapojiť?
(ten od koho máme net má doma wifinu, ale nechytám ju, alebo keď sa podarí tak len "jedna palička" a aj to musím byť pri dverách do bytu...)
Internet cez Wifi
Re: Internet cez Wifi
Ten kábel čo ide k tebe je treba pripojiť do WiFi routra (do portu WAN). Potom len nastaviť WiFi sieť a všetko by malo fičať.
ku mne.. ku mne ide jeden do switchu... a z neho do PC... mám ho dať pred, alebo za switch? či to je jedno? lebo stolný PC má byť aj nadalej pripojený káblom...
Ten, ktorý ti ide teraz do PC, dáš do WiFi routra do portu WAN, kúpiš si ešte jeden sieťový kábel a ten pripojíš do portu LAN na routri a následne do PC.
aha.. okej... tak ja skúsim
dikes
Ahojte prepáčte ,že to píšem sem ,ale je tu tých tém vela a nechcem vytvárat novu.Ide o menší problem ani neviem ci to mam nazvat problemom.Kamarat má zradený internet cez wifi.Dostal aj nový modem a pod.Po mesiaci nato si kupil notebook ku ktoremu dostal ine wifi ,ktoré by chcel pouzivat skor nez cez ten modem ktorý dostal od dotavatela internetu.Len ked im povedal ,ze by to chcel tak tak pýtali od neho 10 eur za rozkodovanie.Nedalo by sa to nejak obist?Alebo kazda spolocnost má svoje pristupové kody,heslá a pod.
Mozno nebudete chápat tomu čo od vas chcem ,ale som v tomto smere lama
Aj tak vdaka za odpoved...
Mozno nebudete chápat tomu čo od vas chcem ,ale som v tomto smere lama
Aj tak vdaka za odpoved...
-
vladenko007
VIP
Koho máš poskytovateľa internetu?