Cestná cyklistika (profesionálna) + Tour de France

O športe...
Sagittarius
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: Cestná cyklistika

Príspevok od používateľa Sagittarius »

No ja som to síce zistil týždeň pred tým, ale len preto, že mi otec, volal, že aké budú preteky, keď sú všade pokreslené šípky, resp. prémie, tak som sa pozrel a zistil, že už Okolo Slovenska. Ale je pravda, že by to mali viac propagovať, a ešte tento rok viac, keď sa zmenil termín zo začiatku septembra.

Ale vždy je tá stránka 100-krát lepšia ako predošlá. Aj keď má svoje muchy aj dosť, na tej mape Slovenska by sa mohlo dať kliknúť na etapu,výsledky by mohli byť v trocha krajšej forme ako len v pdf a mohli zverejniť aj zmenenú trasy dnešnej etapy aj na mape.

A čo sa týka regiónov, tak kým boli preteky ešte 5-etapové, tak sa často stávalo, že neboli v dvoch z troch regiónov (západ, východ, stred). Takže v tomto je to teraz už lepšie. Ale tiež je pravda, že okolo Prievidze a Handlovej sa priveľmi točili a tým pádom by stihli aj 1 etapu na východe.

//autoeditácia príspevku (11 Jún 2011, 21:53)
Sagan v úvodnej časovke Okolo Švajčiarska tretí, P.Velits siedmy :aasmile1:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Saganove uspechy su pekne, aj dnes ho chvalil komentator n Eurosporte. Problemom je, ako sa aj sam vyjadril - dlhe zavody. Este je u neho problematicke odjazdit trojtyzdnovy zavod, takze ho zatial vidiet len na tychto tyzdnovych zavodoch. Kazdopadne vsak ide o pekny uspech, nedavno Okolo Kalifornie, teraz vo Svajciarsku, formu urcite ma :)
Sagittarius
Guru
Guru

No ale treba zase povedať, že v jeho veku boli na trojtýždňových pretekoch úspešní asi len Ullrich, Cunego alebo Andy Schleck. :) A niekde som čítal, že na to, aby bol Sagan dobrý aj v kopcoch musí troška schudnúť, ale vraj zatiaľ nechce...
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

veru ja sa hlavne bojím aby "nedopadol" ako napr taký Cavendish... že príde na 3 týždňový pretek a odstúpi pred prvou horskou etapou... tie kopce určite treba zlepšiť, šprintovať už vie :)
Sagittarius
Guru
Guru

Zase si myslím, že Sagan je mnohokrát lepší v kopcoch ako Cavendish, ktorému ako hovorí Bakalář, robí problém aj železničný nadjazd.
Sagittarius
Guru
Guru

Sagan vyhral 3. etapu na Okolo Švajčiarska. Mal som dobrý deň, tvrdí Tak toto by Cavendish zvládol asi ťažko, pri všetkej úcte. :)

damiamarl: Skús nájsť nejakú tému, myslím, že už tu taká podobná bola. Alebo založ vlastnú. Ale myslím si, že toto je ozaj len o tréningu a rozložení síl...

//autoeditácia príspevku (15 Jún 2011, 12:33)
STV bude vysielať TdF, no som zvedavý, hlavne ako bude vyzerať komentovanie, ak to bude komentovať Niňaj no zbohom. :D Ale na EuroSport s Bakalářom bude mať asi ťažko s akýmkoľvek komentátorom...
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Uz teraz sa da s urcitostou napisat, ze STV nema komentatora na cyklistiku. Ak to aj budu davat, tak kolko, hodinu denne?
Sagittarius
Guru
Guru

No práveže to vyzerá na vysielanie v rovnakej dĺžke ako EuroSport: http://www.stv.sk/relacieaz/dvojka/tour-de-france/
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Tak potom poreferujte, ze co za experta to bude komentovat :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Mne stacil ten expert, ktory komentoval cestnu cyklistiku pocas poslednych olympijskych hrach na STV - dakujem pekne, neprosim. Myslim, ze Robert Bakalar na Eurosporte (a obcas aj Nova Sporte) je v tomto profik, navyse teraz mu ako spolukomentatora dali mladeho komentatora, ktory nema mozno az tak prijemny a pocuvatelny hlas, ale komentuje relativne dobre, snazi sa a vie to obkecat. Takze ak bude spolukomentovat s Bakalarom este tuto sezonu a pripade aj dalsiu, tak tu mame skveleho Bakalaroveho nastupcu.
Sagittarius
Guru
Guru

Dnes Peter Sagan opäť vyhral, takže modré tričko má už isté. :) Som zvedavý, na ktoré preteky pôjde najbližšie.
Styx#
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Styx# »

podla jeho stranky to budu Majstrovstvá Slovenska (Olomouc)

//samozrejme dufam, ze ho Liquigas zoberie na Tour; a keby sa tam podarila nejaka etapa :happyrespect:
Sagittarius
Guru
Guru

No Majstrovstvách Slovenska som vedel, len som nevedel kedy a kde budú, ale skôr som myslel, že zvedavý, či pôjde na Tour alebo niekam inam. Inak, pozeral som plán TdF a organizátori sa nedali zahanbiť organizátormi Gira...

//autoeditácia príspevku (20 Jún 2011, 14:07)
Sagan nebude štartovať na Tour, ale na Vuelte
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Kratky rozhovor s Robertom Bakalarom: http://sport.sme.sk/c/5946039/robert-ba ... ntuju.html
Sagittarius
Guru
Guru

Rozhovor s Petrom Saganom: http://sport.pravda.sk/tour-de-france-m ... rsport_p43

//autoeditácia príspevku (26 Jún 2011, 16:03)
Peter Velits sa predstaví na Tour de France, jeho brat Martin nie No podľa zostavy to pred pretekmi vyzerá, že pôjde ako trojka v tíme v boji o umiestnenie za Martinom a van Garderenom. Ale rozhodne sa v samotných pretekoch.

//autoeditácia príspevku (26 Jún 2011, 19:09)
Peter Sagan majster SR a víťaz majstrovstiev ČR a SR: http://sport.aktuality.sk/clanok/114402 ... kategorii/
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Víťaza Tour de France určia Alpy

Startovacia listina TdF 2011, nechyba v nej ani Peter Velits s cislom 179.
Sagittarius
Guru
Guru

No musím povedať, že komentátori STV príjemne prekvapili. Aj podľa mňa aj podľa reakcií, čo som čítal. Dosť odpovedajú aj na otázky divákov, takže sa človek dozvie aj niečo nové. A je dobré, že STV vysiela TdF, je to dobrá propagácia cyklistiky na Slovensku a pritiahnuť môžu aj nových divákov, ktorí nemajú EuroSport. :) Robert Bakalář je výborný komentátor, ale už ma niekedy nebaví počúvať niektoré historky tisíci krát. :D

Mimochodom tento rok vysiela TdF aj ČT.

Celkom pekne spracované, len je tam zopár chýb: http://www.sme.sk/c/5962934/tour-de-france.html
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Nj, Bakalar niektore historky rozprava na kazdom vacsom zavode Pro Tour, ale netreba sa cudovat, pretoze ak ma okomentovat 21 etap a prenos niektorych etap trva aj 5 hodin, tak sa tomu netreba divit. Je fajn, ze teraz nie je sam v studiu a moze si oddychnut, nahradi ho Straka a dnes aj dalsi spolukomentator bol s nimi. Okrem toho klasika telefonaty, takze je co pocuvat.

Na STV som to pozeral necelu pol hodinu v sobotu, tiez som bol prekvapeny komentatormi, ktori sa na Tour pripravili, mali prehrad a celkovo ani komentovanie nebolo zle. Urcite si to na STV este pustim, aby som sa viacej zapocuval. Tiez si pozriem niektoru z etap na CT, aby som to mohol porovnat, i ked si myslim, ze na Eurosporte to bude najlepsie.
Komplex
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Komplex »

No dnes som si pozrel tour na stv3 a tiež celkom prekvapený komentárom a narozdiel od eurosportu nie je každých 10m reklamná prestávka. Len mi trochu vadilo, že sa menej venovali cyklistike keď sa tam rozhovoril ten predseda cyklistického zväzu i keď mal pravdu ako je to na Slovensku biedne s cyklistikou.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Mna zase prekvapilo, ze na Eurosporte su traja komentatori. Je to nastalo, alebo to bolo iba predvcerom? Celkom prijemna zmena oproti 5-6h Bakalarovho hlasu.
Napísať odpoveď