Ako prekvapit priatela
Ako prekvapit priatela
Caute, takze nazov temy hovori za vsetko, chcela by som ho prekvapit a napadom sa medze nekladu, vypocujem (precitam) si vsetky. Ak vam napadne aj nejaky, ktory sa hodi na dovolenku.
Vsetky nazory si cenim.
Vsetky nazory si cenim.
Re: Ako prekvapit priatela
striptiz
give a blow job with a ice cube 
Mozno dam otazku, akoze som sa prave narodila, ale da sa chlap pozitivne prekvapit aj niecim inym ako sexom?
kafiatko: dufam ze to bol len vtip, lebo si to neviem ani predstavit a ... ani nechcem
kafiatko: dufam ze to bol len vtip, lebo si to neviem ani predstavit a ... ani nechcem
Dobre teraz vážne 
chlapi lúbia sladké..(nie síce každý..) upeč mu vlastnoručne niečo dobré .. Ja som raz upiekla (môjmu ex - priateľovi ) tortu, a úprimne ostal prekvapený, potešený a ešte mu aj chutilo
Napíš mu nejaký osobný dopis, zlož mu básničku, sprav mu nejaký malý prívesok s tvojou fotkou ktorý by si mohol dať niekde na klúče alebo tak ... (toho je veeeeľa s čím sa dá prekvapiť )
chlapi lúbia sladké..(nie síce každý..) upeč mu vlastnoručne niečo dobré .. Ja som raz upiekla (môjmu ex - priateľovi ) tortu, a úprimne ostal prekvapený, potešený a ešte mu aj chutilo
Vieš koľko chlapov tajne dúfa a verí, že ich frajerka niekedy SAMA OD SEBA prekvapí striptízom ? 
Ale teraz k veci. Prekvapení môže byť veľa. Záleží, či ten tvoj je materialista (ako ja, a keď dostane napr. plyšáka považuje to za zbytočne vyhodené peniaze) alebo má rád prekvapenia každého druhu ? Prípadne napíš nejaké jeho záľuby - každý sa poteší nejakej kvalitnej veci, ktorú využije k svojmu koníčku a tak ďalej. Lebo "Ako prekvapiť priateľa" je dosť obsiahle.
Ale teraz k veci. Prekvapení môže byť veľa. Záleží, či ten tvoj je materialista (ako ja, a keď dostane napr. plyšáka považuje to za zbytočne vyhodené peniaze) alebo má rád prekvapenia každého druhu ? Prípadne napíš nejaké jeho záľuby - každý sa poteší nejakej kvalitnej veci, ktorú využije k svojmu koníčku a tak ďalej. Lebo "Ako prekvapiť priateľa" je dosť obsiahle.
Dá sa, ale sex je predsa len sex. Alebo inak povedané, nech vymyslíš čokoľvek a nevydarí sa to (alebo proste zabudneš), tak stále je tu sex. (tu mi napadá odpoveď na to, prečo ženy nikdy (na rozdiel do chlapov) "nezabudli" na sviatky, či výročia a pokaždé majú prichystané "prekvapenie"Linnhe napísal:Mozno dam otazku, akoze som sa prave narodila, ale da sa chlap pozitivne prekvapit aj niecim inym ako sexom?
no konicky by som aj vedela, ale z toho momentalne nic nepotrebuje a nieco aj chystam, len to sa neviem kedy vydari 
frikso, nechcela som, aby to znelo ze som frigidna alebo co. sex k tomu samozrejme patri, ale chcela by som mu urobit radost s niecim inym. a sex az potom...
a myslim, ze sme proste len vnimave, ved tiez vieme, ze po darceku predsa ma nasledovat "dohra"...
frikso, nechcela som, aby to znelo ze som frigidna alebo co. sex k tomu samozrejme patri, ale chcela by som mu urobit radost s niecim inym. a sex az potom...
a myslim, ze sme proste len vnimave, ved tiez vieme, ze po darceku predsa ma nasledovat "dohra"...
-
Peter_Retep
VIP
u mna je to v poradi: pivo, sex, futbal
mne keby slecna kupila sud piva aj s pipou uz by som inu nechcel 
Niečo vytvor vlastnými rukami, to už sa dnes pomaly ani nevidi niekedy mam ten dojem. Ako spomínala kafiatko, mne keby priatelka ukuchtila nejaku mnamku a prekvapila ma s tým, tak mmmmhh!!
Peter_Retep: Irituje ma ten sex medzi pivom a futbalom v tvojom rebríčku. Totiž to pivo s futbalom mi akosi idu prirodzene dohromady. Ja by som ich vymenil..
Peter_Retep: Irituje ma ten sex medzi pivom a futbalom v tvojom rebríčku. Totiž to pivo s futbalom mi akosi idu prirodzene dohromady. Ja by som ich vymenil..
mna osobne by asi prekvapil nejaky vlastnorucne vyrobeny darcek len pre mna. ale urcite viac by som bol prekvapeny, kebyze mi zavola a pozve na nejake miesto, kde by mi nieco zaujimave ukazala (teraz nemyslim jej telo a sex) ... zaviazes mu oci satkou, niekde ho odvedies, odvezies autom - nejaka vyhliadka, vase specialne miesto, kde by bola deka s jedlom (tu mozes urobit vlastnu tortu alebo nieco), pripadne odovzdas ten darcek a povies mu ze ho lubis. ostatny zbytok vecera a noci je uz na tebe 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
to je jasne, kazdy muz chce na dovolenke od zeny iba jednu jedinu vec ...... 14 metrovu jachtu 
pivo, oral, anal.... poradie nie je zavazne 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
... a zober k tomu co pise lumir este kamaratku

a sakra... tu sa to zacina zvrhavat... idem si radsej lahnut k manzelke 
keby mi frajerka spravila nejaky steak tak by som sa asi rozplakal od radosti.
-
lollo
Professional
nj dobra zranica je na nezaplatenie...ps nepovedal ti nieco co by velmi chcel? alebo po com velmi tuzi? neverim kazdy chlap ma nejake tajomstvo
plus urob mu nieco z coho sa potesi co vies ze oblubuje alebo ma velmi rad...ako vsetci spominali sex je fajn
co tak pridat este nejake zvodne pradlo ?
co tak mu spravit nejaky adrenalinovy zazitok
nejaky kurz alebo nieco podobne
co tak mu spravit nejaky adrenalinovy zazitok
...zlato.. som tehotnaadrenalinovy zazitok
-
jin
VIP
Táto téma na ráno dokáže vyčariť príjemný úsmev na tvári
Rátam s tým, že to potrebuješ na dovolenku, takže nerátajme s domácim prostredím - čo je aj výhoda. Na dovolenke býva vždy iná atmosféra, odpadajú každodenné rutinné starosti a človek sa naplno môže venovať jeden druhému. Ide o to, čo má rád a koľko si ochotná investovať. Rátam s tým, že sa bude jednať o dovolenku pri vode, takže ak ho chceš prekvapiť cez deň, tak mu zaplať nejaký "vodný zážitok", prípadne si zaplaťte spoločný let na padáku (neviem jak presne sa to volá - to je to, čo je padák chytený o čln a Vás to ťahá). Pokiaľ priateľ nie je až taký akčný tip, masáže snáď ponúka už každý slušnejší hotel. Najlepšie spoločná. Pokiaľ predsalen masér nie je k dispozícii, ruky máš a olej sa tiež nejaký nájde (Fritol!!
)Čo sa týka večera - neverím, že akýkoľvek chlap pohrdne dobrým jedlom. Skrátka neverím a musí to zabrať vždy (teda pokiaľ nie ste v exotickej destinácii s exotickými tráviacimi obtiažmi). Skoč cez deň do jednej z hotelových reštaurácií a skús tam niečo zajednať. Prípadne to nemusí byť hotelová reštaurácia, ale hocijaká romantická reštika. Môže sa zdať, že prekvapenia romantickými večerami je doména mužov, no v opačnom garde to má rovnaké účinky, pričom muž je ešte viac zaskočený a príjemne prekvapený.
Čo sa týka noci o tom sa tu veľmi rozpisovať nejdem, no striptízom, alebo sexy-dance nič (!) nepokazíš, poteší to každého chlapa a úspech je zaručený. Neomrzí, vždy poteší a prekvapí - a je to práve také prekvapenie, ktoré poteší najviac. Viem, že to môže znieť sexisticky a perverzne, no zober si to štatisticky máš tu 18 odpovedí a drvivá väčšina sa krúti okolo sexu a väčšinu písali chlapi, no pre chlapa to má snáď byť. No a kafiatko ako jediné odpovedajúce dievča to úplne zaklincovalo
(Mimochodom úžasný nápad!)
Inak výhodou pripravovania prekvapenia pre chlapa je jednoduchosť a univerzalita. Všetko, čo som sem napísal môžeš aplikovať aj v domácom prostredí. Teda možno okrem vodných športov. To nahraď za adrenalínový zážitok (lumir EPIC!), jedlo uvar sama, masáž zvládneš a večer skús prispôsobiť jeho fantáziám.
Rátam s tým, že to potrebuješ na dovolenku, takže nerátajme s domácim prostredím - čo je aj výhoda. Na dovolenke býva vždy iná atmosféra, odpadajú každodenné rutinné starosti a človek sa naplno môže venovať jeden druhému. Ide o to, čo má rád a koľko si ochotná investovať. Rátam s tým, že sa bude jednať o dovolenku pri vode, takže ak ho chceš prekvapiť cez deň, tak mu zaplať nejaký "vodný zážitok", prípadne si zaplaťte spoločný let na padáku (neviem jak presne sa to volá - to je to, čo je padák chytený o čln a Vás to ťahá). Pokiaľ priateľ nie je až taký akčný tip, masáže snáď ponúka už každý slušnejší hotel. Najlepšie spoločná. Pokiaľ predsalen masér nie je k dispozícii, ruky máš a olej sa tiež nejaký nájde (Fritol!!
Čo sa týka noci o tom sa tu veľmi rozpisovať nejdem, no striptízom, alebo sexy-dance nič (!) nepokazíš, poteší to každého chlapa a úspech je zaručený. Neomrzí, vždy poteší a prekvapí - a je to práve také prekvapenie, ktoré poteší najviac. Viem, že to môže znieť sexisticky a perverzne, no zober si to štatisticky máš tu 18 odpovedí a drvivá väčšina sa krúti okolo sexu a väčšinu písali chlapi, no pre chlapa to má snáď byť. No a kafiatko ako jediné odpovedajúce dievča to úplne zaklincovalo
Inak výhodou pripravovania prekvapenia pre chlapa je jednoduchosť a univerzalita. Všetko, čo som sem napísal môžeš aplikovať aj v domácom prostredí. Teda možno okrem vodných športov. To nahraď za adrenalínový zážitok (lumir EPIC!), jedlo uvar sama, masáž zvládneš a večer skús prispôsobiť jeho fantáziám.