počítač sa vypne hneď po zapnutí

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
robossss
Novice
Novice

počítač sa vypne hneď po zapnutí

Príspevok od používateľa robossss »

zdravím, mám taký dosť veľký problém. Keď zapnem počítač a prihlásim sa ako užívateľ tak sa mi počítač sám od seba reštartuje. Predtým sa reštartoval tri-krát po sebe ale teraz to robí stále. Keď sa mi ho podarilo po tých troch reštartovaniach zapnúť tak mi vypísalo že systém sa obnovil po vážne chybe. Keďže počítač potrebujem na prácu do školy tak je to dosť problematické. Kamarát mi vravel že to môže byť tým že som ho vypínal cez sieťové tlačidlo. Este mi to vyhadzuje nejake blue screeny. Neviem ja sa v tom moc nevyznám. Mohli by ste mi poradiť čo stým?

vďaka

ak som to dal do zlej témy tak sa vopred ospravedlnujem
Prílohy
Snímka0007.jpg
Snímka0006.jpg
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: počítač sa vypne hneď po zapnutí

Príspevok od používateľa jarda.j »

A prečo dávaš tie obrázky otočené o 90 stupňov? Kto to má čítať? :D
Celkom isto máš poškodený systém Win. Odskúšaj repair z inštalačného CD, a keď to nepomôže, potom záloha dát, format a nová inštalácia, pokiaľ nemáš niekde komplet zálohu PC.
Rayiner
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Rayiner »

Tie "blue screeny" sú BSOD --> Blue Screen of Death.
Mohol by si ešte napísať aký máš OS :-) Ak tak ho skús ešte zapnúť cez SAFE MODE (Stláčaj F8 pred štartom)
pershing
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pershing »

presne tak, skus prv ten repair, potom by som skusil memtest, kedze na BSOD vravi ze mas nieco zle s tabulkou stranok v pameti, vacsinou to krici ked je poskodena ramka... pripadne by som ju skusil vybrat a zalozit potom do ineho slotu a podobne experimenty
Napísať odpoveď