programovanie hier

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
juliska1
Novice
Novice

programovanie hier

Príspevok od používateľa juliska1 »

Ahojte,

vedel by tu niekto naprogramovat take jednoduche stolove hry ako napr. piskvorky, dama, sach, atd... Nema to byt program ktory vie hrat proti hracovi. Staci, ze by ho vedeli hrat dvaja proti sebe po sieti.
ak ano prosim ozvite sa mi na [email protected]

dakujem
propernex
Medium Star
Medium Star

Re: programovanie hier

Príspevok od používateľa propernex »

takých malých hier je na nete kopa aj zdrojákov stačí pohľadať
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

koľko ponúkaš?
meteor123
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa meteor123 »

Jazyk?

//myslim ze je kazdemu jasne,ze sa jedna o Windows.
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

meteor: Blba otazka. Skor by som sa pytal na platformu.
(I ked predpokladam windows...)
juliska1
Novice
Novice

No ano na nete ich je kopec, akurat, ze ja sa do programovania ani trosku nerozumiem a tak mi je to na figu :lol:

Co sa tyka toho, ze kolko ponukam, to by som radsej prebral sukromne. Skor si myslim, ze samotni programatori navrhnu cenu, nakolko ja ani len odhadnut neviem ako to dlho trva urobit take nieco. No a potom si porovnam ceny a uz sa s niektorym snat dohodnem...

Ale zatial sa bohuzial este nikto konkretne neozval, ze ano ja to viem urobit a chcem sa dohodnut :(

ono by to nemal byt exe subor, ktory sa spusta z PC. Islo by o hru ktora sa da hrat online cez webovu stranku... ak ste sa toto pytali :D
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

piškvorky nie sú problém, dámu neviem presne pravidlá ale myslím že by sa tiež dal. Šach by bol komplikovanejší, ale zvládol by som aj ten. Keď je ale reč o internetových hrách, záleží na akej úrovni to chceš (grafickej, či má byť možnosť zobrať späť ťah, či to bude na body a teda to musí byť bezpečné aby sa nedali falšovať..). Každopádne by som videl piškvorky tak na 30€ a vyššie, šach možno okolo stovky. Ale je to len cena z brucha, lebo si toho veľa nenapísal čo a ako si predstavuješ. Ak máš však dosť financií, ja ti zvládnem naprogramovať čokoľvek :)
juraj++
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa juraj++ »

audiotrack, ty si poriadny optimista ak cakas ze ti niekto da za piskvorkz 30 euro a este vacsi ak cakas ze dostanes 100 euro za sach...ved premakane sa to da kupit pod 10 euro(sach) a piskvorkz si online zahra zadarmo..
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

ale je rozdiel kupovat program pre masy a rozdiel na mieru... podla mna isiel za studentske ceny...
c-ice
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa c-ice »

jj ceny studentske za vec namieru .... a k téme UTFG javascript games ... ale vyzaduješ multiplayer takze k tomu prirobit este komunikaciu hladanie súperov a tak dalej predpokladam...
juliska1
Novice
Novice

tych 30 € za piskvorky je uplne v pohode. :) audiotrackovi som uz pisal SS, kde som uz blizsie definoval co by som chcel.. Nie velmi chcem takto uplne verejne vypisovat, ze ake by to malo byt presne.. takze ak by este niekto bol sikovny a vedel nieco take urobit (zohnat) tak mi dajte vediet cez mail, alebo cez SS.

dakujem :)
Napísať odpoveď