military tabor
military tabor
Dobry den neviete prosim o nejakom vojenskom tabore na slovensku?
Nasiel som nejaki tusim ze v sklovenskom raji ale ten je len do 18 rokov
Dakujem
Nasiel som nejaki tusim ze v sklovenskom raji ale ten je len do 18 rokov
Dakujem
Re: military tabor
Tábor nad 18 rokov?
Keď sa chceš hrať na vojaka, tak už jedine profesionálne, už ani nenarukuješ.
Keď sa chceš hrať na vojaka, tak už jedine profesionálne, už ani nenarukuješ.
ale dá sa... napr. spolužiak bol... armáda či kto organizovala také niečo, po školách vyberali uchádzačov... robili sa kondičné testy a podla toho ho zobrali... a potom z nich boli "vojaci"... bolo to asi preto, aby videli, čo musia zvládnuť, aby mohli byť vojaci...
Tak to potom beriem späť, ale o tom nič neviem. Možno niekto bude vedieť viac, alebo jednoducho skús pogúgliť.
podla info, blizkych MOSR, viem ze taketo tabory organizuju regrutacne strediska. kontaktuj svoje oblastne a uvidis. tahat info priamo od MOSR je na dlho, preto to neodporucam
akurát som sa stretol s tým chalanom, čo som ho spomínal, ale pamätal si iba, že sa to volalo niečo camp 2009, tak popozeraj s rokom 2011... ak teda by si chcel niečo takéto... vravel, že tam bolo dobre, aj fotky ukazoval, dobre to vyzeralo s skúsil si aké to je byť vojakom... 
http://www.eastpoint.homecare.sk/
tu som nieco nasiel vyzera to dobre v manuale ucastnika pisu nejake testy psychiky a fyzickej zdatnosti
tu som nieco nasiel vyzera to dobre v manuale ucastnika pisu nejake testy psychiky a fyzickej zdatnosti
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
erik25: ten je tiez len do 18 rokov...