NB HP pavilion dv6 3135sk chladenie a teplota
NB HP pavilion dv6 3135sk chladenie a teplota
Dobry den, mám taky problém, že nomrálne zapnem NB kuknem teploty a su okolo 45-50 stupnov. To je v poriadku no ked som 10 minut nic nerobil na NB nic nebolo zapnute tak teplota aj tak stúpala a skončila na vysokých číslach. Procesor, mat. doska aj grafická karta majú 95-97 stupnov čo je veľmi vela. A s toho dovodu mi potom aj NB pri hras seka, proste ide plynulo a na par sekund to začne trhať a potom plynulo a takto sa to strieda. Jednu dobu mi to tak nerobilo ale teraz neviem prečo. Jedná sa hlavne o hry F1 2010 a Crysis 2. Neviete ako by som spravil aby tie hry tak netrhalo a aby isly plynulo celý čas ? ďakujem
Re: NB HP pavilion dv6 3135sk chladenie a teplota
tieto pavilinony sa dost prehrievaju samo o sebe......treba ho vycistit od prachu a ani chladiaca podlozka nezaskodi
vyčistit od prachu bude asi tažké kedte to mám Notebook ktorý nechcem otvárať lebo je ešte v záruke a nechcem o nu priíísť
Celkovo Paviliony DV6 série sú na pikaču.
V tomto prípade ostáva jedine reklamácia.
V tomto prípade ostáva jedine reklamácia.
určite reklamácia , kamarát mal taký istý problém a v pohode vyreklamovali ( vyčistili ho a dali iný chladič ) takže určiťe to daj reklamovať.