Aké pijete pivo?
Re: Aké pijete pivo?
Ake zahranicne pivo je podla vas dobre ? (okrem ceskych)
Včera som mal americké pivo BUSH 26° a bolo celkom fajn.Jediná nevýhoda, že si dá človek 3 a už sa mu krúti svet 
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ja som nenarazal na "silu" radleru, ale nato, ze to nazyva pivom. To pivo nieje..Je to malinovka.. Pivo ma chutit ako pivo a nie ako daka orandzada.Slovensko 2002 napísal: LoL.. to nieje ziadna malinovka pil som to je to take iste silne ako napr. corgon tak netrep.
Preto ked mi niekto povie, ze si dal vcera pivo a do toho spomenie, ze ten fajny radler, tak sa radsej zdrziavam komentaru.. To uz si kupim radsej tu malinovku v sklenej flasy 3dcl za 0.30centov a mam to to iste, len budem mensi boss, lebo som vlastne nepil "pivo".
Najlepsie je aj tak to, ze to vobec nechuti ako radler 
-
rufus59
Light Professional
Ďakujem za zníženie karmy zato ze pijem Radlera ? A chutí mi aj Zlatý bažant klasická 10tka
bazant radler je take cudo...pretoze to nie je ani pivo a nie je to ani radler... 
Dnes po obede sa mi pod ruku dostal plechovkový Corgoň 10° a vôbec mi nechutil , na môj vkus príliš horký... išiel do mňa veľmi pomaly... 
Tak to je asi jeden z najvačších grcov čo som kedy mal ten corgoň 10° 
ale ja si nepamätám že odjakživa by to bola taká (nechcem to tak napísať že) s*ačka... To za posledné roky sa tak zopsulo?? 
Neviem mal som ho len teraz 
Ani mne sa pred pár rokmi nezdal taký hnusný, ale pripisujem to tomu, že vtedy to bol náš "štandard"...
Včera sme s priateľkou boli na tankový Pilsner a každému môžem len odporučiť
Včera sme s priateľkou boli na tankový Pilsner a každému môžem len odporučiť
-
Silmer
Darca
a kde na slovensku predavaju tankovy pilsner? okrem river park a eurovea
http://www.tankovaplzen.sk/tank-pub-guide.php
My konkrétne sme boli v Prazdroji na Mostovej...Nedávno som čítal článok, v ktorom sa spomínalo, že ho majú až v 8 podnikoch na Slovensku, ale po zvyšných dvoch som ešte nepátral...
My konkrétne sme boli v Prazdroji na Mostovej...Nedávno som čítal článok, v ktorom sa spomínalo, že ho majú až v 8 podnikoch na Slovensku, ale po zvyšných dvoch som ešte nepátral...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
co ? kde ? ... to je nejaky minipivovar v Brne o ktorom neviem a nenavstivil som ho ?! ... buduci vikend si berem dovolenku a idem to skusit, lebo to takto nejdeMaki napísal: v poslednej dobe som sa ale najviac zaľúbil do piva Magister... mini pivovar na ulici Hrnčířská v Brne... hneď vedľa fakulty informatiky... veľmi dobre tam varia a tá polotmavá 11° Kelly je úplne geniálna... za 25kč nepasterizované nefiltrované - vyčarí úsmev na tvári...brňáci povinne testnúť
nakolko sa zdrzujem v Usteckom kraji, tak som si nenechal ujst navstevu Žatce - kraja, kde je chmel, slad a konecne aj pivo skutocne doma ... a pivovar zatec skutocne prijemne prekvapil
Šariš, jednoznačne Šariš.....voda ako Kozel sa ani piť neda...ale ked flasove tak 1,5l Staropramen
... chutnali ste uz niekto Redd´s?
-
G0lDiER_
King
Brontvai - sky mikropivovar v Kvacanoch pri Liptovskom Mikulasi..cerveneeeee pivko 
kto tam bol?
kto tam bol?
No ja som tam nebol ale nevedel som ze blizko neco take mame hanba mi pojdem sa tam pozret
inak nechapem preco ma Kelt len tak malo % nieje to az take zle pivo
pred pár dňami som vyskúšal Stella Artois a musím povedať že je to jedno z najlepších pív aké som pil

-
guess.whoo
Redeemer
tak to si ich nepil vela 
a ja tu mam teraz staropramen lemon a keby som vedel co to bude, tak by som mal radsej teraz asi zmrzlinu .