No ja som cakal ze natacat by sa mohlo zacat tuto jesen.. Ale cakat rok to bude zaujimave..
Game of Thrones - Seriál
-
gallardo570_4
Medium Expert
Re: Game of Thrones - Seriál
To axxis: cital si 1. spoiler??..
No ja som cakal ze natacat by sa mohlo zacat tuto jesen.. Ale cakat rok to bude zaujimave..
Ak je to pravdiva informacia..co nepochybujem
Natacanie zacina v Belfaste o mesiac uz. 10 casti a snad nejaka bonusova 11
Je to v pohode seriál, ale akosi mi začalo vadiť na posledných dieloch, že sa tam len kecá, ale kur*a skoro nič poriadne nedeje.. 
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ale deje a kecaju k veci
Nemozu predsa preskocit vsetko pred bojmi a dat tam len boje. Treba si pockat. 2ha seria ako citam tak veru by mala zacinat April 2012 
jeden z best seriálov... spracovanie výborné, technickú kvalitu HBO posunulo ešte ďalej ako obvykle pri svojich seriáloch... a tak.. a posledný diel som práve dokukal a neviem sa dočkať ďalšej série...
teba asi Rím moc nebral, čo?hughito napísal:Je to v pohode seriál, ale akosi mi začalo vadiť na posledných dieloch, že sa tam len kecá, ale kur*a skoro nič poriadne nedeje..
ináč super sa to rozbehlo, asi si prečítam knihy...stačí mi začať dvojkou, alebo boli v serialovej verzii nejake vyrazne odchylky?
Ziadne neboli aj ked mal by si si precitat aj prve dve knihy
Len sa bojim aby to ten spisovatel stihol dopisat.... dan za to ze tie knihy su maximalna kvalita je dlhe cakanie aj 5 rokov sa mi zda a este mi chybaju 3 myslim a je uz dost stary
Ale nova ma vyjst niekedy teraz v lete
to este nie je dokoncene? http://www.martinus.sk/?uItem=106140 toto este nie je kompletna seria?
Nie este nieje bohuzial...
Tu nejde iba o nejaký boj, ale akosi mám od 7-8 časti pocit, že stále sa má niečo stať (čo mi má vyraziť dych) a nič sa nestane. A tiež ma štve smrť niektorých postáv -ColdRain napísal: teba asi Rím moc nebral, čo?
ináč super sa to rozbehlo, asi si prečítam knihy...stačí mi začať dvojkou, alebo boli v serialovej verzii nejake vyrazne odchylky?
Spoiler
Ned Stark, khaal Drago atď..
práve tam bol potenciál.
Ale tak stále je to kvalitné, tak 7,5/10.
neexistuje takyto Box set aj v Slovensom/Ceskom jazyku?
-
Soviet
Darca
hughito: Oni si to upravit nemozu. Idu podla knihy a tam ten a ten umrie, tak to hadam nezmenia, lebo pri filmovom vydani, by to malo vacsi smrnc s nimi. Ale tak nejdem sa hadat, mas svoj nazor ..
kur*a som cakal kedy sa konecne vyliahnu draci... na to som sa najviac tesil...
Hm no len som cakal ze to pekne ukazu ako jej v ohni zohria saty
a ak osa tam ti draci postupne vyliahnu to bolo dost sklamanie ked ju len tak zrana ukazali
Posledná časť nesklamala tiež keby som mal hodnotiť tak 9/10 budem sa veľmi tešiť na 2 série asi si prečítam aj knihy lebo ma to navnadilo.
Mne je to jasné, ja len hovorím, že je to škoda. Proste tie postavy boli kvalitné a mali niečo do seba.Soviet napísal:hughito: Oni si to upravit nemozu. Idu podla knihy a tam ten a ten umrie, tak to hadam nezmenia, lebo pri filmovom vydani, by to malo vacsi smrnc s nimi. Ale tak nejdem sa hadat, mas svoj nazor ..
-
axxis
Addict
Mam prcitany nielen Tvoj spojler ale aj knihu a mozem Ti povedat, ze okolo nej sa nedeje nic extra co by stslo za zmienku. Akurat pobehuje hore dole a vyplakva sa, ze nema lode. Okolo ostatnych postav sa deju 100x zaujimavejsie vecigallardo570_4 napísal:To axxis: cital si 1. spoiler??..
No ja som cakal ze natacat by sa mohlo zacat tuto jesen.. Ale cakat rok to bude zaujimave..Ak je to pravdiva informacia..co nepochybujem
-
Old Dirty Bastard
Guru
LOL, aká overreaction.. som si predstavil hneď scénku "jizz in my pants"brainwirm napísal:kur*a som cakal kedy sa konecne vyliahnu draci... na to som sa najviac tesil...
-
retsil
Light Star
existuje http://fantasyshop.cz/zbozi/pisen-ledu-a-ohne-komplet momentalne prave vysla aj viazana verzia druhej casti - Stret kralu
-
Space5800
Medium Professional
uuuu
Všimol som si tento topic a dnes som si urobil menšie "voľno". Mám za sebou 7 epizód a musím uznať že je to veľmi návykový seriál. Akurát v tých kráľoch, lordoch a neviem v čom všetkom začínam mať pekný guláš.