do visual studia som nahral empty project z directX Sample Brovsera a vygenerovalo mi to automaticky kod ktory som chcel este dopisovat
ale uz pri tom automaticky vygenerovanom kode mi vyhodilo asi 28 errorov ktore vyzeraju asi takto:
Error 1 The type 'Microsoft.DirectX.Direct3D.Font' exists in both 'C:\Windows\assembly\GAC_64\Microsoft.DirectX\2.0.0.0__31bf3856ad364e35\Microsoft.DirectX.dll' and 'C:\Windows\assembly\GAC\Microsoft.DirectX.Direct3DX\1.0.2911.0__31bf3856ad364e35\Microsoft.DirectX.Direct3DX.dll' C:\Users\Marek\Desktop\lalala\konvicka\konvicka.cs
nemam ani potuchu co to znamena a ani ako to opravit
poradte pls
diky
podla toho co to pise pouzivas referencie na dve rozdielne verzie DirectX ... bud mas zle inkludy alebo niekde v projekte/properties mas zle nastavene referencie ... treba vymazat referencie na verziu v 1.0 tj. nechaj Microsoft.DirectX.dll a odstran referencie na Microsoft.DirectX.Direct3D.dll a Microsoft.DirectX.Direct3DX.dll
... posli projekt poradim ti viac, sample browser mam iba s prikladmi pre c++
tu je ten projekt mal by tam byt subor konvicka.cs a ked ho nahram do visual studia tak error list hlasi vyssie spominanu chybu (nahlasi asi 28 chyb tohoto druhu)
ani ja to uz neskompilujem, je to trosku stare demicko, problem tam bude robit include "using Microsoft.DirectX.Direct3D;" ktory sa uz vo verzii managed directx 2.0 nepouziva skus ho odstranit zo vsetkych suborov.
ked chces robit grafiku pod dx tak skus sa pozriet na microsoft xna game studio su to kniznice ktore pokracuju v implamentaci DirectX do c#