potrebujem to surne nakolko zajtra na obed tam musim byt .
ako sa dostanem do agemu z AS NIVY
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ako sa dostanem do agemu z AS NIVY
prosim vas idem zajtra na pohovor a kedze to nejako na google celkom presne najst neviem chcel by som sa spytat bratislavakov ci mi neporadia ako sa priamo z niv dokazem dostat ku velkoskladu AGEM myslim ze nemusim upresnovat kde to je ,je to na adrese Panonska 42 petrzalka ,vrela vdaka ak poradite pripadne cisla autobusov pripadne prestupov .
Re: ako sa dostanem do agemu z AS NIVY
tak toto bude tazke pretoze agem je pekne zastrceny ale skusim.....
na nivach nasadni na trolejbus 206 alebo 208 kt. ta zavedie na Kollarovo namestie, tam na autobus c.80 a zvez sa 1 zastavku na zochovu, tam nasadni na autobus c.93 a vystup na zastavke luky2,
zastavka je pri tescu v petrzalke cize to neprehliadnes, od tesca prejdi cez cestu k OCdanubia(carefour), je to hned vedla to najdes.......od carefouru sa zober doprava krizom cez cele parkovisko, uvidis zltu benzinku jurky tak vojdi do kvazi komlexu firiem a potom doprava, za benzinkou uz vidno agem cize ked si pri nej tak mas vyhrate
pri tescu sa pytaj ludi, hadam sa najde dobra dusa kt. ti ukaze cestu
je to napisane dost nejasno ale hadam to pochopis, keby nieco napis.....prikladam obrazok cesty od tesca
na nivach nasadni na trolejbus 206 alebo 208 kt. ta zavedie na Kollarovo namestie, tam na autobus c.80 a zvez sa 1 zastavku na zochovu, tam nasadni na autobus c.93 a vystup na zastavke luky2,
zastavka je pri tescu v petrzalke cize to neprehliadnes, od tesca prejdi cez cestu k OCdanubia(carefour), je to hned vedla to najdes.......od carefouru sa zober doprava krizom cez cele parkovisko, uvidis zltu benzinku jurky tak vojdi do kvazi komlexu firiem a potom doprava, za benzinkou uz vidno agem cize ked si pri nej tak mas vyhrate
pri tescu sa pytaj ludi, hadam sa najde dobra dusa kt. ti ukaze cestu
je to napisane dost nejasno ale hadam to pochopis, keby nieco napis.....prikladam obrazok cesty od tesca
-
cORP.
Addict
zvazil som to a uvazujem nad tym ci nebude jednoduchsia cesta trebars z hlavnej stanice ? pretoze mam aj taku moznost
prosim o reakciu dakujem 
v krajnom pripade mam aj auto cize rozmyslam aj nad touto alternativou
v krajnom pripade mam aj auto cize rozmyslam aj nad touto alternativou
Mas manej prestupov pretoze 93 chodi z hlavnej stanice.
Neviem ci to este stihnes precitat ale pre istotu...
Neviem ci to este stihnes precitat ale pre istotu...
-
cORP.
Addict
uz viem ako to funguje ,bol som tam a nakoniec to vyzera ze ma zobrali ,mam dat vediet ci viem skoncit skorej ako moja vypovedna lehota alebo pockaju az do konca lehoty
ale dik za ochotu 
som rad ze si trafil nakoniec