Torrenty | Torrent | uTorrent | bitTorrent | p2p sharing
-
lollo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Downloading torrent?
skusal si zastavit klienta a nechat stats na trackeri nech sa ti aktualizuju? neviem ci to je prave takto ale niektore trackeri to maju tak, avsak aj oni raz za den robia aktualizaciu statistik...tak neviem
-
Sphinx
Addict
to nie je tym ale tym ze cely demonoid je pekne pokaslany .. nerata DL ani Up poriadne dokonca ja sa musim pripajat cez proxy aby som sa tam vobec dostal .. staff nevie vyriesit problem s blokovanim niektorych IP .. a to nemam ban ani warn ziadny .. user uz asi 5 rokov .. ach ide to dole vodou .. este ze je trezzor,TL,TS4,BTN .. uplne staci
-
BOS BOSÍCH HLÁV
Medium Expert
Torrent pomoc
Stiahol som si CSS cez torrent no vždy mi to zastane na 97,5 percentách
v popise na webstránke kde je torrent je napísané
toto "Please leave seeding or this'll take forever to download...."
v google translate mi to preložilo ako toto "Prosím, nechajte výsevu alebo to bude trvať večne na stiahnutie ...."
Neviete čo mám urobiť aby mi to pokračovalo normálne ďaľej ????
v popise na webstránke kde je torrent je napísané
toto "Please leave seeding or this'll take forever to download...."
v google translate mi to preložilo ako toto "Prosím, nechajte výsevu alebo to bude trvať večne na stiahnutie ...."
Neviete čo mám urobiť aby mi to pokračovalo normálne ďaľej ????
Re: Torrent pomoc
cez aký torrent program si to ťahal a kde si našiel ten link k CSS ?
To "leave seeding" znamená: Po stiahnutí daného súboru sa stávaš seederom a seeduješ ten súbor ostatným. To jest-> že súbor ktorý si si stiahol sa po častiach posiela aj ostatným uživateľom a oni si ho od teba sťahujú. Čím je seederov viac, tým je sťahovacia rýchlosť vyššia. Takže to že ti to seklo na 97,5 percentách môže byť sposobené tým, že tam už niesu seederi. Počkaj a uvidíš možno to dosťahuješ. Ak nie, odporúčam iný torrent link.
To "leave seeding" znamená: Po stiahnutí daného súboru sa stávaš seederom a seeduješ ten súbor ostatným. To jest-> že súbor ktorý si si stiahol sa po častiach posiela aj ostatným uživateľom a oni si ho od teba sťahujú. Čím je seederov viac, tým je sťahovacia rýchlosť vyššia. Takže to že ti to seklo na 97,5 percentách môže byť sposobené tým, že tam už niesu seederi. Počkaj a uvidíš možno to dosťahuješ. Ak nie, odporúčam iný torrent link.
Re: Torrent pomoc
Hej to znamená, že ľudia, (seederi) ktorí majú stiahnuté aj tých zvyšných 2,5% súboru, nie sú pripojení na torrent, takže to nemôžeš od nikoho sťahovať.
Vždy je na začiatku lepšie skontrolovať, či je v políčku dostupnosť (availability) číslo rovné alebo väčšie ako 1 (čím väčšie číslo, tým lepšie)
Vždy je na začiatku lepšie skontrolovať, či je v políčku dostupnosť (availability) číslo rovné alebo väčšie ako 1 (čím väčšie číslo, tým lepšie)
-
DeJF
Addict
Zdar.
Neviete prečo mi na nejakych trackeroch ide upload ledva 4kb/s? Napr. na TPB mi ide plnou rýchlostou, a na privatnych [Torentleech napr.] ledva tých 4kb/s..
//OrangeFibernet.
Neviete prečo mi na nejakych trackeroch ide upload ledva 4kb/s? Napr. na TPB mi ide plnou rýchlostou, a na privatnych [Torentleech napr.] ledva tých 4kb/s..
//OrangeFibernet.
-
Hellboy248
Guru wannabe
DeJF: sa cudujes? na tl seeduje jeden torrent aj 1000 ludi, potom ked niekto stahuje tak bere od inych ..osobne mam tiez fiber a nie je problem dat full up
-
Sphinx
Addict
Downloading torrent?
A ide tam aj o nastavenie routra ci si tzv aktiv alebo pasiv a priechodnost portov.
najlepsi je podla mna Utorrent ....stahovacia rychlost zalezi od seederov a leechov no....a stranky neake ..najlepsia kat.ph isohunt.com....slovenske../tracker.cztorrent.net
-
canopus
Addict
clown333 napísal:najlepsi je podla mna Utorrent ....stahovacia rychlost zalezi od seederov a leechov no....a stranky neake ..najlepsia kat.ph isohunt.com....slovenske../tracker.cztorrent.net
Ja som pouzival BitTorent ale asi skusim BITSeed ci jak sa to vola 
dovodom je zatazenie systemu.
dovodom je zatazenie systemu.
Low rychlost na Torrente
Cawte na torrentoch som maval rychlost 1mb v noci aj 6-7mb/sec... ale musel som preinstalovat pc a teraz nemam vyssiu rychlost ako 250kb/sec.
skusal som rozne torrenty rozne linky... a neposunul som sa... nieco mi to blokuje skusal som vypinat firewall... aj nod mam najnovsiu verziu skusal som aj par portov asi 6 roznych torrent programov ale stale to iste neviem co s tym mam wifi router dik za kazdu odpoved
skusal som aj pustit napr. stahovat 5 naraz ale hranicu 250kb to nepreskoci... a spustim jeden tiez 250kb... no a to kde sme?
skusal som rozne torrenty rozne linky... a neposunul som sa... nieco mi to blokuje skusal som vypinat firewall... aj nod mam najnovsiu verziu skusal som aj par portov asi 6 roznych torrent programov ale stale to iste neviem co s tym mam wifi router dik za kazdu odpoved
skusal som aj pustit napr. stahovat 5 naraz ale hranicu 250kb to nepreskoci... a spustim jeden tiez 250kb... no a to kde sme?
-
hojko
Site Admin
Maniak147: Mas Slovanet, skus kontaktovat ich, ci ti nezmenili rychlost alebo ta neobmedzili. Co hovori test rychlost na dsl.sk, dsl.cz alebo speedtest.net???
-
Sphinx
Addict
nemas obmedzenie v klientovi?
Caute, nejde mi stahovat z privatnych trackerov (napr. cztorrent) cez den, ale az po 23:00. Pri tom z ostatnch neprivatnych trackerov ide stahovat po cely den, takze provider p2p asi neblokuje. Neviete cim by to mohlo byt ze nejde stahovat len z privatnych? Zaregistrovany tam samozrejme som, mam aj dobre ratio.
-
demovic_svk
Medium Star
ako nastavim utorrent ,?? stahuje mi to pomaly a este k tomu ani na nete nemozem byt lebo vsetko je spomalene ..a uz 2x mi sekol PC ...ked som mal bittorrent tak vsetko bolo v poho
-
Sphinx
Addict
vypnut DHT obmedzit pocet uzlov na 200 max nastavit rychlost odosielania/stahovania podla pripojenia. nastavit pevny port, obmedzit pocet pripojenych peerov na torrent
-
Soviet
Darca
Existuju este nejake torrent stranky na cz/sk tvorbu? hlavne hudba..Okrem http://tracker.cztorrent.net/
Potrebujem poradit, nikdy som nemal problemy s torrentami, no teraz neviem co spravit.
Mal som dynamicku IP, zmenil som si ju na staticku (kvoli kamerovamu systemu atd.. whatever). No a problem je, ze ak stahujem cez torrent (utorrent klient) na PC, tak je vsetko OK, full speed. Ale ak stahujem cez macbook(utorrent klient) tak upload speed je v poho, ale download je je minimálny, občas vyskočí ale v priemere je fakt minimálny. Menil som aj router na Vigor2700, z povodneho Vigoru2600, ale vsetky nastavenia som si na nom porobil. No ale pustim torrent na mbp a nic. Niektore torrenty idu v poho, niektore nie, ale vacsina nejde. A tie co nejdu, idu na PC normalne, takze chyba tam urcite niekde bude.. Port v uttorente, kt. som si presmeroval, svieti na zeleno a pise ze je to OK
Mal som dynamicku IP, zmenil som si ju na staticku (kvoli kamerovamu systemu atd.. whatever). No a problem je, ze ak stahujem cez torrent (utorrent klient) na PC, tak je vsetko OK, full speed. Ale ak stahujem cez macbook(utorrent klient) tak upload speed je v poho, ale download je je minimálny, občas vyskočí ale v priemere je fakt minimálny. Menil som aj router na Vigor2700, z povodneho Vigoru2600, ale vsetky nastavenia som si na nom porobil. No ale pustim torrent na mbp a nic. Niektore torrenty idu v poho, niektore nie, ale vacsina nejde. A tie co nejdu, idu na PC normalne, takze chyba tam urcite niekde bude.. Port v uttorente, kt. som si presmeroval, svieti na zeleno a pise ze je to OK
-
Sphinx
Addict
Downloading torrent?
nema ten mac firewall? alebo iny program na blokovanie? ides cez wifi alebo kablom? Skus kabel ak ides cez wifi