Logika velí, že ak je na nej 09/2011, tak by asi mala byť do konca septembra....to však neplatí...každoročne sa mi to stáva pri cestovaní. Preto som písal, že železnice uznávajú do konca septembra....ide o odlišné nastavenie prístrojov, zatiaľčo v autobusoch sú naprogramované, že 09/2011 trvá iba do začiatku septembra vo vlakoch je to do konca septembraicefiresr napísal:Bblost, pozri si nalepku na zadnesj strane, vzdy plati do konca septembra. Nikto nekontroluje v buse, ci si uz odstatnicoval alebo nie.
Aka vysoka skola ?
Re: Aka vysoka skola ?
nazor na tuto skolu? http://www.vsemvs.sk/
-
zeto750
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
No tak mam taku dilemu 
Prijali ma na setky tri skoly kde som poslal prihlasku a spravil skusky.. ale neviem si vybrat...
Rad by som pocul vas nazor...
rozhodujem sa medzi (v poradi ako sa pacia mne)
1- Hospodarska Informatika EUBA
2- Manazerska Informatika VUT Brno
3- Aplikovana Informatika FEI STUBA
Prijali ma na setky tri skoly kde som poslal prihlasku a spravil skusky.. ale neviem si vybrat...
Rad by som pocul vas nazor...
rozhodujem sa medzi (v poradi ako sa pacia mne)
1- Hospodarska Informatika EUBA
2- Manazerska Informatika VUT Brno
3- Aplikovana Informatika FEI STUBA
-
audiotrack
VIP
to máš dosť divne usporiadané. Určite má VUT a STU vo svete lepšie meno ako ekonomická univerzita. Neviem síce aké máš priority, a nakoľko ti ide o informatiku a nakoľko o ekonomiku či manažment, ale keď si vieš spraviť rebríček, tak si sa vlastne rozhodol už sám, nie? Keby si ich nevedel zadeliť podľa preferencií tak by som chápal že chceš poradiť
-
zeto750
Medium Star
STU som mal len ako poistku... v podstate sa rozhodujem len medzi MI VUT a HI EUBA ... pomer informatiky a ekonomie je asi rovnaky...
Islo mi o tento mix s cca 2/3 inf. a 1/3 ekon. (take mam info ja)...
Prioritu mam asi taku vybrat co najlepsiu aby poskytovala kvalitne vzdelanie, a hlavne aby uplatnenie bolo dobre...
Prioritu mam asi taku vybrat co najlepsiu aby poskytovala kvalitne vzdelanie, a hlavne aby uplatnenie bolo dobre...
buď si vyberieš VUT-informatika+ťažka matika,fyzika,menší veget(lepšie uplatnenie potom) alebo EUBA-informatika+žvásty,plno vegetu(horšie si najdeš robotu)zeto750 napísal:STU som mal len ako poistku... v podstate sa rozhodujem len medzi MI VUT a HI EUBA ... pomer informatiky a ekonomie je asi rovnaky...
-
zeto750
Medium Star
Na VUT nemam cistu informu ale manazersku inf. na ekonomicke fakulte VUT.. Aj tak bude taka extremna matika?
Predpokladam aj tak ze bude lahsia ako na FEI STUBA na aplikovanej...
niezeto750 napísal:Na VUT nemam cistu informu ale manazersku inf. na ekonomicke fakulte VUT.. Aj tak bude taka extremna matika?
-
zeto750
Medium Star
dakujem to som chcel pocut...
TAkze ostava to manazerska inf. brno - vs - hospodarska inf. EUBA
TAkze ostava to manazerska inf. brno - vs - hospodarska inf. EUBA
Studovali ste alebo poznate niekoho kto studuje STU - Stavebne inzinierstvo (Civil Engineering)?
Ake to tam je? Oplati sa to studovat?
Ake to tam je? Oplati sa to studovat?
VUT fakulta podnikatelska a tam informatika je normálny humánny smer, kdežto VUT FIT je kvalitná technika a tú som myslel, že je náročnosťou niekde inde.zeto750 napísal:Na VUT nemam cistu informu ale manazersku inf. na ekonomicke fakulte VUT.. Aj tak bude taka extremna matika?
-
zeto750
Medium Star
Humanitny si asi myslel 
A nemyslim ze toto je humanitny smer...
no nic dakujem aj tak vsetkym asi si prejdem rozvrhy a uvidime...
A nemyslim ze toto je humanitny smer...
no nic dakujem aj tak vsetkym asi si prejdem rozvrhy a uvidime...
No na tvojom mieste by som išiel radšej na tú podnikateľku do Brna. FP je síce asi najľahšia fakulta na VUT, ale stále je to určite lepšie ako EUBA. A je tam kopa báb 
Chodi niekto na Europske studia alebo politologiu v Nitre? ake to tam je?
-
zeto750
Medium Star
S tou kopou bab v Brne by som si dal pozor... Nieje ich tam vela na prijimackach ich bolo biedne malo oproti EUBA...Pilifo napísal:No na tvojom mieste by som išiel radšej na tú podnikateľku do Brna. FP je síce asi najľahšia fakulta na VUT, ale stále je to určite lepšie ako EUBA. A je tam kopa báb
Totizto podnikatelska a FEIka VUT su v jednej budove... aspon cast..
no uvidime necham si to prejst hlavou a ceknem aj rozvrhy...
No pozorovaním som zistil, že asi 70% študentov podnikateľky sú baby, takže myslím, že aj keby ich tam bolo o niečo menej ako v Bratislave, tak je ich na výber dosť 
-
audiotrack
VIP
ja som zase pozorovaním zistil, že 70% informatikov žiadna baba nechcePilifo napísal:No pozorovaním som zistil, že asi 70% študentov podnikateľky sú baby, takže myslím, že aj keby ich tam bolo o niečo menej ako v Bratislave, tak je ich na výber dosť
Presne tak. Preto sa do nich treba na zeleznici zakazdym obut a tu zlavu si vydupat. Su tam ako retardi, ked to inde plati, len u nich nie.J.O.S.E napísal:
Logika velí, že ak je na nej 09/2011, tak by asi mala byť do konca septembra....to však neplatí...každoročne sa mi to stáva pri cestovaní. Preto som písal, že železnice uznávajú do konca septembra....ide o odlišné nastavenie prístrojov, zatiaľčo v autobusoch sú naprogramované, že 09/2011 trvá iba do začiatku septembra vo vlakoch je to do konca septembraNa Slovensku je všetko možné
-
zeto750
Medium Star
Ked som bol na prijimacky v Brne na MI VUT tak tam bola mozno 1 z 20 babaPilifo napísal:No pozorovaním som zistil, že asi 70% študentov podnikateľky sú baby, takže myslím, že aj keby ich tam bolo o niečo menej ako v Bratislave, tak je ich na výber dosť
pozor pani, na FP VUT su 3 odbory, jeden pre chalanov, ktori nechcu informatiku hrotit - Manazerska informatika (MI)
potom su tam este dalsie 2 - Rizeni a ekonomika podniku (REP) a Podnikove finance a obchod (PFO)
na MI je 80 % chalanov, na REPe a PFO je 80 % bab
btw. FP zdiela budovu s FEKTom, ale uz len 2 roky, od 2012/2013 sa FEKT presunie na Technicku, ktora je momentalne vo vystavbe
potom su tam este dalsie 2 - Rizeni a ekonomika podniku (REP) a Podnikove finance a obchod (PFO)
na MI je 80 % chalanov, na REPe a PFO je 80 % bab
btw. FP zdiela budovu s FEKTom, ale uz len 2 roky, od 2012/2013 sa FEKT presunie na Technicku, ktora je momentalne vo vystavbe